

הגל השקט
הגדרת ישובים להתרעה
הגדרת צליל התרעה
נושאים חמים
פברואר 2011 - כל הכתבות
- מתכון לעוגת שמרים ורוזמרי
זוכרים את השוקולד הממולא הוותיק שגרר אחריו ממרח מפנק? מיקי שמו נזכר בעבר ואופה עוגת שמרים עם שוקולד רוזמרי
- תנו כתף
אל תייבשו אותו בתור רוסטביף ושכחו מאבקת המרק. במדור חדש מכין השף אבי ביטון מתכון קלאסי ומתכון מודרני עם כתף בקר
- גשם של מסעדות בכפר סבא
כפר סבא מתעוררת מהפוך הפרברי עם מסעדות שנפתחו בשנה האחרונה ועוד סניפים של רשתות מוכרות שיפתחו בה השנה
- גולשי וואלה! מצלמים
תחרות צילומי האוכל של גולשי וואלה! אוכל יוצאת לדרך. הכנסו לדף הפייסבוק שלנו ואולי תזכו בקורס צילום של בי"ס גליץ
- התגלג-לו-לו-לו-לו
היא קטנה וממזרית ומגיעה במרקים שונים. הקובה היא אולי המאכל המזוהה ביותר עם העיראקים. והפעם במרק סלק
- מדריך הבישול: לחם
אחרי שבשבוע שעבר למדנו על הכנת הלחם ולישתו, היום במדריך הבישול מסביר האופה אורי שפט איך מתפיחים ואופים לחם
- תשאירו טיפ בסוף המהפכה
קדאפי ומובארק לא יגיעו לבשל, אבל את המסעדות של העדות דווקא הצלחנו להביא לארץ. הנה מבחר טריפוליטאיות, פרסיות, תימניות ומצריות
- זו לא האיכות, אלא הכמות
שמונה ילדים לשולחן ארוחת הערב? קטן על האישה החרדית. תערוכת בלעבוסטע נערכה היום בבני ברק ונתנה סדנאות לבישול בכמויות
- תרבות יום א'
אם תסתפקו בחביתה, קורנפלקס או צנימים לארוחת בוקר, ככה גם יראה היום שלכם - משעמם וצפוי. 3 מתכונים שיעלו חיוך על החיך
- מושחת מהבסיס
השחור שאנחנו כל כך אוהבים ושעושה לנו כזה מצפון משתחל הפעם גם למנות העיקריות. השף רן ראש מקלקל אותנו מהיסוד
- פנצילין בניחוח הל
האמא העיראקית היא הכי פולניה שיש, בטח כשהילד שלה חולה. אבל כאן, היא לא תכין לו מרק עוף צח אלא מרק שורבה בניחוח הל
- מדריך הבישול: לחם
בפרק הראשון של מדריך הלחם מסביר האופה אורי שפט איך מתכוננים, מה שוקלים ואיך מתחילים ללוש לחם
- הסוד של קוקה קולה נפרץ
האם נפתרה אחת מהתעלומות הגדולות שלך ימינו, המתכון הסודי של מרכיבי משקה הקוקה קולה? אתר רדיו אמריקאי חושף
- משתטחים על הפולנטה
אין מה להסתבך עם הכנת פולנטה. הנה מתכון בטוח של ליה שומרון להכנת פשטידת פולנטה לא קונבנציונלית עם תרד וקינואה
- אחד בפה ואחד בלב
חג האהבה הוא תירוץ נהדר לארוחות רומנטיות שאוכלים בידיים. השף אבי ביטון נותן שני מתכונים וגם קינוח
- הטוב משלוש
מאסטר הבשר רפי אהרונוביץ' נותן 3 מתכונים לתבשילים חורפיים שיכולים גם להיות על תקן מרק עם תוספת
- מדריך הבישול: דגים
בפרק השלישי של מדריך הדגים: השף איל לביא מיישם את הטורים הקודמים ומבשל דגים בכל צורה אפשרית
- מדריך הבישול: דגים
בפרק השני של מדריך הדגים מסביר השף איל לביא כיצד לנקות דג, לפלט אותו, לחתוך לקרפצ'יו או לסטייק