בוקר טוב: 6 בראנצ'ים מפנקים לסופ"ש
סוף השבוע הוא זמן מצוין להירגע, לקום מאוחר ולהתפנק בארוחת בוקר מושקעת עם בן הזוג, הילדים או החברים, כזו שבאמצע השבוע אין זמן בשבילה. קבלו 6 הצעות מפנקות
סוף השבוע הוא זמן מצוין להירגע, לקום מאוחר ולהתפנק בארוחת בוקר מושקעת עם בן הזוג, הילדים או החברים, כזו שבאמצע השבוע אין זמן בשבילה. קבלו 6 הצעות מפנקות
לקראת סיום העונה השווקים מוצפים בדובדבנים. אם כבר עכשיו אתם מתחילים לפתח געגוע, זה הזמן לקנות כמויות ובכמה צעדים פשוטים להפוך אותם לסירופ שישמש אותנו כל השנה
המנה התאילנדית הכי מפורסמת אחרי הפאד תאי היא סלט הפפאיה. יריב מלילי ממסעדות בית תאילנדי וקאב קם מעניק את המתכון ללהיט הקייצי בגרסתו הפריכה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשוק תלפיות החיפאי פועלת חמארה מצליחה שהשמועה אודותיה עוברת מפה לאוזן. אבי ביטון מגיע לפרגן ולומד מהם להכין קציצות אפויות ומופלאות תוך עשר דקות בלבד
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בארגנטינה, מככב דווקא שניצל הבקר, כזה שמכסה כמעט את כל הצלחת ומוגש עם ביצה מעל וצ'יפס לצדו. הבשלנית הארגנטינאית גלאדיס גוטנמכר מסבירה איך עושים את זה
יש בתים שבהם אוטומטית שוטפים כל חומר גלם לפני שמתחילים לבשל. רק שיש כמה מזונות שאסור בשום אופן לשטוף ואחרים שצריך לקרצף בדרך ספציפית. אז מה לגבי אורז, עוף, פטריות וירקות? כל התשובות בפנים
את חגיגות הלילה הלבן מתכננים לסיים השנה בכמה מהמסעדות הטובות בעיר באפטר של בראנצ'ים מושחתים שיכללו מנות יצירתיות ומשוגעות. בגלל קושי בדחיית סיפוקים, חילצנו מהשף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי מתכונים לוופל תרד וביצה עלומה, וביצת עין עם צ'וריסו
פיסות עוף על הפלאנצ'ה שמשתדכות לסלט ירוקים רענן הופכות ביחד לארוחת צהריים שלמה. מאיר אדוני מעניק את המתכון שלו לסלט עוף וטאבולה
שעות של צפייה במשחקי המונדיאל דורשים נשנוש טעים, אבל לארוחה מול המסך יש כמה כללים חשובים. השף אוהד אמזלג מברבאטוב בהוד השרון הצליח לעמוד בכולם ולהכין מנה מושלמת לרגעי המתח לפני הגול
הערב יתקיים טקס פרסי מדריך הגו-מיו בארץ. רגע לפני ההכרזות על הזוכים שף רן פולק חושף כמה מהמתכונים למנות שיוגשו בו ויציעו פינגר פוד קליל שנראה מליון דולר
התירס המתוק נמצא במיטבו וזו הזדמנות מצוינת לשלב אותו בארוחות מהירות, גם ברוטב פטנט לפסטה וגם לשידרוג של סלט כרוב פשוט
איך מתחילים את השבוע במצב רוח טוב? מתפנקים עם ספגטי ברוטב עגבניות עשיר בכדורוני בשר קטנים וזהובים
היום נפתח לקהל הרחב בית האוכל הבריא אורבן שאמאן בגרסה מחודשת, הכוללת מתחם טיפולים אלטרנטיביים לצד שייקים ירוקים וקערות פוטוגניות עתירות סופר פוד. חומרים משמרים, גלוטן וסוכר נשארים כולם בחוץ
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במקום קטן באשדוד תופס אבי ביטון שתי ציפורים במכה: חנות דגים עם סחורה טרייה שמגיעה מדי יום מהנמל ובסמוך לה מסעדת ז'קוב דגים שמכינה מהם מטעמים. ויש גם מתכון משגע לסופ"ש לדגים בפיתה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשאין זמן לבישולים ממושכים, אורלי פלאי מתקתקת עבורכם במחבת מעין פשטידת פסטה ים תיכונית, עם גבינה, זיתים ועגבניות שמוכנה תוך דקות
לכבוד יום הפיש אנד צ'יפס הבינלאומי שחל היום וגם לכבוד החודש שפותח באופן רשמי את הקיץ, השפים ינאי ארז וניר כרמלי מבר דגים, מלמדים איך להכין בבית בקלות את המאכל שכבש את הרחוב הבריטי ואח"כ את כולנו