גרקו: מסעדה יוונית חדשה באזורי חן
מסעדה יוונית חדשה נפתחה לפני כשבוע בתל אביב על ידי המסעדן צביקי עשת, אשר מבטיח אוכל יווני אותנטי שמזמן לא עושים כמותו בארץ
מסעדה יוונית חדשה נפתחה לפני כשבוע בתל אביב על ידי המסעדן צביקי עשת, אשר מבטיח אוכל יווני אותנטי שמזמן לא עושים כמותו בארץ
השף המפורסם שאול בן אדרת פותח מסעדת אסייתית חדשה בת"א. לתפקיד השף בפועל מונה הצעיר המבטיח אלכס ניקולסקי שמצהיר כי המסעדה תשבור מוסכמות בתחום הסושי
פתיחות גרנדיוזיות, מסעדות ווליו פור מאני, מטבח הגורמה הכשר, ברים שעברו מהפך וקוקטיילים גסטרונומיים - כיצד התקדמה הקולינריה הישראלית בשנת 2013?
במקס ברנר משיקים תפריט מתוקים חדש לעונת החורף, בטרומפלדור 10 מרעננים את התפריט ובמטבח של רמה תוגש ארוחה מיוחדת לצלילי פסנתר. מה ואיפה נאכל השבוע?
לא צריך חותמת בדרכון כדי לספוג אווירת כריסמס חו"לית. הצצה לארוחת חג המולד השנתית שהוגשה במלון אמריקן קולוני - היה מושחת
מסעדת פירות ים ובשרים חדשה של יוצא מסעדת גוצ'ה נפתחה השבוע בשדרות, פתיחה שיש ומאותתת על זליגה של הקולינריה התל אביבית לפריפריה
הפיצרייה הפופולרית משיקה פיצה לטבעונים, ארז קומרובסקי מתארח בחגיגות יום ההולדת למסעדת פופינה ובמסעדת גדרה 26 עורכים פסטיבל מרקי קובה. כל האירועים הטעימים של השבוע
כריסמס זה לא רק באירופה. בנצרת חוגגים מדי שנה עם שוק כריסמס צבעוני המשלב מזרח ומערב: קישוטים, עץ אשוח ודוכני אוכל המציעים קובות, מאפי גבינה ועוד מטעמים
השקשוקה הישראלית עתידה לכבוש את העולם, הטרנדים החמים של השנה החולפת ומשלוחים של קרונאט בארצות הברית. דברים שאהבנו השבוע
אחרי 6 שנות פעילות סוגר יואב בר את מסעדת מאראבו ברמת גן ופותח במקומה מיזם קולינרי חדש: chef to go - מנות גורמה בטייק אוויי לבית או למשרד
לאחר חודשי ציפייה ארוכים נפתחה אתמול מסעדת הרברט סמואל הכשרה במלון ריץ קרלטון בהרצליה. השף הכוכב יונתן רושפלד מבטיח תפריט כשר ואיכותי בלי פשרות
באגאדיר, המטבחון ובמסעדות נוספות שוברים את שוק מחירי האלכוהול, תפריט בריאות חורפי במסעדת יוליה וחגיגות חג המולד במסעדת דנטה בנצרת. מה ואיפה נאכל השבוע?
מתכננים לבקר בירושלים המושלגת? תכירו את מוזה בהר, ביסטרו חדש וביתי במושב שורש
קורנפלקס גורמה, גורדון רמזי נאבק ראש בראש מול השף השבדי והאפליקציה הבאה שתתמכרו אליה אחרי קנדי קראש. דברים שאהבנו השבוע
רשת בתי הקפה והקונדיטוריות אידלסון 10 בתהליכי מכירה: סניפיה יימסרו ליוצאי התכנית "קחי אותי שרון" והקונדיטוריה תופקד בידיו של השף קונדיטור ערן שוורצברד
ביפו תל אביב של חיים כהן חוגגים שבוע איטלקי, בליליות יש מנות כשרות חדשות, המטבח הסיציליאני מתארח במסעדת סרדיניה והאוכל הטבעוני חוזר לככב. מה נאכל השבוע?
מי משאיר טיפים של אלפי דולרים, מחסור עולמי בפקאן וסרט מרתק על המטבח הירושלמי. דברים מומלצים שאהבנו השבוע
ריטה גולדשטיין וגרדה גלזר הקריבו את קיבתן כדי להתנסות בצום מיצים עד הבית- כי מה זה כבר לצרוך רק נוזלים ולוותר על אוכל במשך שלושה ימים? אז זהו, מסתבר שזה לא מעט
על חורבות מסעדת רשלה נפתח מקום חדש באותה בעלות: פיפס, אוסטריה על טהרת המטבח האיטלקי שמתמחה בפיצה נפוליטנית אותנטית וכשרה
השף רונן רביב פתח השבוע בזכרון יעקב מקום המתמחה ברטבים צבעוניים וורסטיליים מכל הסוגים - תכירו את ברביב, מסעדה בקונספט שטרם נראה במחוזותינו
השפים יובל בן נריה ודיויד פרנקל מבשלים בהשראת מרקו פולו, בירושלים חוגגות המסעדות את פסטיבל חמשושלים ובטרומפלדור 10מציעים תפריט זוגי חדש. מה נאכל השבוע?
בדיוק כשחשבנו שאי אפשר לחדש יותר בתחום הלחם נפתחה מזללת פילי בתל אביב מציעה פורמט חדשני של כוס לחם קראנצ'ית שנאפית על פי הזמנה בשלל מילויים