גורמה בשחקים
השפים אביב משה ומאיר אדוני בנו את התפריט החדש בחברת יונייטד איירליינס שמוגש על קו תל אביב - ניו יורק. ומספרים איך שומרים על הטעם והסקס אפיל של האוכל גם בשחקים
השפים אביב משה ומאיר אדוני בנו את התפריט החדש בחברת יונייטד איירליינס שמוגש על קו תל אביב - ניו יורק. ומספרים איך שומרים על הטעם והסקס אפיל של האוכל גם בשחקים
מחקר חדש בדק ומצא מהיכן הגיעו החורים בגבינה השוויצרית ולאן הם נעלמו. עד כה רבים האמינו שאלו החיידקים שמייצרים את החורים המפורסמים בגבינה - אך מתברר שהפתרון נמצא בכלל בדלי. להלן ההסבר
מסעדת מחניודה מתארחת בבאר שבע, ארוחות מהספרים לרגל שבוע הספר, פיצרוי ומינה טומיי חוגגות ימי הולדת ותפריטי קיץ חדשים בשלל מסעדות - איפה זוללים השבוע?
שגב משה לא נח לרגע ויפתח בשבועות הקרובים מקום חדש בהוד השרון בקניון שרונים. בתכנון - אוכל מהיר אך מוקפד
הוצאתם את הגלידה מהמקפיא והיא קפואה לגמרי? לפני שאתם שוברים את הידיים בניסיון לחלץ קמצוץ גלידה מהמארז - כדאי שתלמדו איך עושים את זה בקלות בשיטה שלא תאמינו שלא עליתם עליה עד היום
בשבועות האחרונים נפתח מקום חדש בבירה שנקרא נמל ירושלים, ותופס שתי ציפורים במכה: אוכל מושקע וכשר של השף אריאל כהן (פויקה) וחלל מעוצב להופעות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שלושה רעיונות לטוסטים טעימים ופשוטים להכנה, של השף יוגב ירוס ממסעדת ליטל איטלי
אחרי 8 שנות עבודה משותפת, שף יונתן רושפלד וקבוצת עדיס לייף סטייל נפרדים. הקבוצה תמשיך לנהל את מסעדות הרברט סמואל, טאפאס אחד העם ומלון עלמה ואילו רושפלד יבשל במסעדת ארוחת ערב בת"א
הטריק הבא ילמד אתכם איך לקלף שום במהירות ובלי שום מאמץ. זאת אומרת, יש סיכוי שהיד שלכם תתלש ממקומה בדרך אבל זה עדיין עדיף על האנרגיות שאנחנו משקיעים בזה כרגע. צפו ולמדו
בחג השבועות המסעדות מחכות לכם עם גבינות, פשטידות, תפריטים מיוחדים, עוגות גבינה והרבה יין. המדינה עוטה לבן מצפון ועד דרום
היום מתקיים בשוק הנמל הפנינג ענק למען העלאת המודעות בנושא בזבוז המזון בישראל שיגרום לכם לשנות את כל מה שאתם חושבים על אוכל
מה משותף בין כדורגל למסעדת דגים חלבית? פיש מרקט, מסעדה חדשה בתל אביב שאחד מבעליה הוא כדורגלן העבר ניר סביליה
עבודות הרכבת הקלה בתל אביב מתחילות, ועד לקידמה ולרווחה צפויות כמה שנים לא קלות לבעלי העסקים. סיור בעקבות תוואי הרכבת מעלה שלא מעט מבעלי העסקים מודאגים. "אם ללקוחות שלי לא תהיה גישה - מה אני אמור לעשות?"
מסיבת פתיחה מחודשת בפיר 23, ערב ויסקי בפופינה, יריד ביכורי גבינות ויין בחיפה וערב ברביקיו בטראק דה לוקס. כל מה שטעים השבוע
עונת החתונות נפתחה השבוע בקול תרועה רמה ותאופיין בין היתר בחזרה למרכז העניינים של עוגת החתונה, בלי מרגרינה ועם הרבה קישוטים
אחרי שהמעדניות שלהם כבשו את לונדון פותחים יותם אוטולנגי וסמי תמימי את שומשום, שיפודיה לונדונית שמציעה מנות ים תיכוניות כמו שיפוד פרגית מתובלת בפיתה
גם אם אתם לא חובבי אבוקדו מושבעים, סרטון חדש שילמד אתכם איך באמת מקלפים אבוקדו ולמה זה חשוב לקלף אותו ככה - יגרום לכם לא רק לנסות את זה בבית אלא גם להכניס את הפרי הזה לתפריט היומי שלכם. וכן, אבוקדו זה פרי
על חורבותיה של סטפן בראון המיתולוגית בת"א נפתחה להרצה בימים האחרונים מסעדת רמלה החדשה, שהיא למעשה בר שמגיש גם אוכל במחירים ידידותיים. במרכז התפריט מככבים השיפודים
למעט הפלפל השחור כל חומרי הגלם הם מישראל. תכירו את דוק, מסעדה חדשה לאחים דוקטור שהיא גם מעבדה שעוסקת בניסויים באוכל מקומי
לכבוד יום החומוס הבינלאומי מחלקים באבו גוש מנות חומוס בחינם, אירוע אוכל ויין המוני ברמת הגולן עם 70 שפים צעירים והמגבטיחים ביותר בישראל ומסיבת פיצות. איפה אוכלים השבוע?
רוח חדשה מנשבת בעיר התחתית של חיפה - רק בחודשיים האחרונים נפתחו באיזור שתי מסעדות שף נגישות, פיצרייה, בר פסטה והיד עוד נטויה
אחרי שמסעדת מונטנגרו וקפה נחמני לא החזיקו מעמד, מכר רפי באדר (קפה נואר) את השטח לקבוצת מסעדות גוצ'ה, שתפתח במקום אויסטר בר בקיץ הקרוב
פסטיבל אוכל מקסיקני בשלל מסעדות, קינוחים חדשים בטרטוריה חבה בירושלים ובראנץ' חדש בברד סטורי - כל המקומות שתרצו לצבור בהם קלוריות השבוע