7 משלוחים חדשים ומפתיעים
עוד ועוד מסעדות ברחבי הארץ מצטרפות לפתרון האפשרי היחיד לתקופה ומציעות משלוחים. נכון שאנחנו חולמים על יותר, אבל בינתיים נסתפק בזה ונגיד תודה
כתבת אוכל באתר וואלה משנת 2016 ועד 2021
עוד ועוד מסעדות ברחבי הארץ מצטרפות לפתרון האפשרי היחיד לתקופה ומציעות משלוחים. נכון שאנחנו חולמים על יותר, אבל בינתיים נסתפק בזה ונגיד תודה
כבר בסגר הקודם הבנו שאין דרך טובה יותר לעבור את התקופה הזאת חוץ מלשתות. עכשיו בשילוב עם סוכות, יש לא מעט אופציות של מארזי אלכוהול שווים - בירות, יין, קוקטיילים ועוד, שתוכלו לפנק בהם את עצמכם או מישהו שאתם מתגעגעים אליו
בעוד המסעדות נשארות סגורות ומשלוחים הפכו למנוע העיקרי של הכלכלה הקולינרית, אנחנו מפרגנים בכתבה נוספת בסדרה, לחמישה מיזמים קולינריים קטנים וביתיים האופייניים לתקופת הקורונה. תמצאו לכם אחד שעושה לכם את זה ותזמינו
אז שוב אנחנו בבית, והמסעדות סגורות להושבה, אבל המשלוחים עובדים גם עובדים. קבלו 10 אופציות למשלוחים שאולי לא הכרתם ואנחנו ממש חושבים שכדאי
אחרי שכבש את לב הצופים בפריים טיים, גויס לאחרונה השף ארז קומרובסקי כיועץ קולינרי למסעדת גריל עץ, מסעדת הבשרים החדשה של מלון מצפה הימים, אשר פתוחה לקהל הרחב, ומחזירה למושג "פארם טו טייבל" את הכבוד המגיע לו
שני עולים חדשים מטורקיה התגעגעו לאוכל של הבית אז הם פתחו מסעדה, בה הם מגישים ארוחות בוקר טורקיות מסורתיות ממש כמו באיסטנבול, וערב אחד בשבוע הם הופכים את המקום לחמארה
אנחנו ממשיכים במסורת הפרגון וכמו בכל שבוע בתקופה האחרונה, אנחנו מביאים לכם חמישה מיזמים קולינריים קטנים וביתיים שנולדו בתקופת הקורונה ויעשו אתכם מאושרים
המסעדות אמנם פתוחות (ומלאות), ועדיין טרנד המשלוחים בשיאו - קבלו שני מצטרפים חדשים ומסקרנים
שני משוגעים שהתמקצעו בפיצה נאפוליטנית אמיתית החליטו לפתוח פיצרייה ברעננה שעושה כבוד לחוקי הפיצה הנוקשים של נאפולי אבל עם תעוזה ישראלית והרבה יצירתיות
מהפינה הקטנה והשקטה שלהם בקיבוץ הגושרים בצפון, אלי ורותם יעקובוביץ', עולה חדש מצרפת ותושבת חוזרת, מייצרים את ILO, גלידה טבעית וטבעונית בעבודת יד, אותה הם משווקים בעצמם לכל רחבי הארץ. סיפור מתוק
חודשים רבים של חוסר ודאות הגיעו היום לקיצם, כששולי ודודי, ממשיכי דרכם של איציק ורותי, החליטו לסגור את דוכן הכריכים המיתולוגי של ת"א. "הקורונה לקחה לנו את המומנטום, אנשים כבר לא באים כמו פעם" היא מספרת
גם השבוע אנחנו מפרגנים ל-5 מיזמים קולינריים קטנים, שנולדו בעקבות הקורונה, והפעם: עסק משפחתי של מאפים משגעים, מיזם אסיאתי של לחמניות באן, סלסלות הפיקניק שייקחו אתכם עד עין כרם, ערכות אפייה של מלכת הג'לי וארוחות הקיטו של עודד טלמור
שלושה מקומות חדשים שתוכלו לנסות בהם את מאכל האלים הטרנדי - כנאפה, בכל אחד מהם משהו מיוחד ויוצא דופן ובכולם מובטח לכם עונג הג'יבנה והקדאיף
נאופוליטן, הפיצריה החיפאית החדשה, נפתחה שנייה ורבע לפני הסגר, אבל מאז הספיקה להתאושש, להיפתח מחדש ולהפוך מוקד עלייה לרגל, אפילו לתל אביבים. כל מי שמעריך פיצה אמיתית ומושקעת - זה המקום בשבילו
עידו בטצייג בן ה-17, ילד הפלא של הבשר, פתח אתמול את מזללת הבשרים המרשימה עידו'ס. העובדים במקום הם בני כיתתו, והוא דואג שכולם ייצאו שבעים ומרוצים, גם חסר בית שנקלע למקום. אנחנו כבר מאוהבים, ועוד לא דיברנו על הצ'יפס
הגלידה של השף הישראלי שהעמידה איטלקים בתור עושה עלייה לנתניה, הגלידה הכי אקולוגית שכבשה את חיפה מתרחבת לפרדס חנה, והגלידה הקיבוצניקית הכי איטלקית שהיתה פה. קבלו את החדשות הכי קרות וטעימות - חדשות הגלידה
אולי זאת הקורונה, אולי הקיץ, ואולי העובדה שפשוט תמיד יש לנו מקום לעוד המבורגר, אבל לא פחות מתשעה המבורגרים חדשים נפתחו בתקופה האחרונה (אחד אפילו חדש מהניילונים), אז כמה מתוכם כבר יצא לכם לטעום?
כמו בכל שבוע אנחנו נותנים כאן את הבמה ל-5 מיזמים שצמחו בעקבות משבר הקורונה, ויספקו לכם את התוצרים הכי אישיים וטעימים עד פתח הבית
כעת כשאי אפשר לנסוע לחו"ל, צפון הארץ הוא יעד חם, העברנו שם 48 שעות קולינריות, טעמנו וחווינו מכל מה שיש לגולן ולרמה להציע לנו בתקופה הזאת. סעו, תאכלו, תתאוורו
העוגות של מגזינו מקבלות חנות משל עצמן, למסעדת שאראק יש שף חדש, דוכן הפלאפל שהופך לטרטוריה איטלקית ופסטיבל בורגרים שלא תרצו להחמיץ. יש לנו מלא חדשות קולינריות, קבלו
היום בשעה חמש אחה"צ ייפתחו הדלתות של Lulu&co, בר דגני הבוקר הראשון בישראל, שיציע גלידה רכה בתוספת דגני בוקר, גלידות מגנום ביתיות בטעמי קורנפלקס, וכמובן - קערות דגנים עם חלב. אנחנו כבר עומדים בתור
הסלסות המקסיקניות של נועם כרמון, העוגות הסימטריות והיפות של מורן גיל, האוכל האמריקני המנחם של מאיה בלום, מארזי הקוקטיילים של שעה שמחה והמאפים המשגעים של הילי גרינברג. פותחים עוד שבוע עם 5 עסקים קטנים וביתיים, שצמחו בעקבות הקורונה וממש שווה לכם להכיר
הקיץ הזה הישראלים נשארים בארץ והמלונות מתנהגים בהתאם ויוצרים חבילות קולינריות אטרקטיביות, בשיתוף השפים המובילים בישראל, כדי להעשיר את חווית האירוח, ולא רק לאורחי המלון
שוק הכרמל הוא הלב הקולינרי הפועם של תל אביב. לצד כל המקומות הוותיקים צצים כל הזמן חידושים, ומה שבטוח - תמיד קורה שם משהו מעניין. הנה חמישה מקומות חדשים, ילידי מחזור קורונה 2020, לכו לעשות להם קבלת פנים יפה
בעיצומה של אחת התקופות הקשות שידע כאן ענף המסעדנות, נפתחה השבוע בתל אביב מסעדה בעיצובו של ג'ורג'יו ארמאני בהשקעה של כ-30 מיליון שקל, ובכל זאת, למרות הפאר והעיצוב המרשים, המנה הכי יקרה בתפריט עולה 130 שקלים
עידן הקורונה הביא הרבה יזמים קולינריים קטנים למכור את מרכולתם הטעימה מסף ביתם, הנה חמישה כאלה שעושים את זה מדהים. כתבה שנייה בסדרה
תפריט בין ערביים חדש בגלוטריה של ערן זינו, מארזי סושי זוגיים ורומנטיים לפיקניק בשדרה של יאקימונו וארוחת שף בשרית בין הנקרות של ראש הנקרה. קבלו 3 המלצות רותחות
נדמה לאחרונה שהמגפה האמיתית היא בעצם אינספור המבורגרים חדשים, וזאת דווקא מגפה מהסוג שאנחנו אוהבים. המצטרפת החדשה לתופעה היא חוות צוק שמגישה תפריט המבורגרים חדש, "מהחווה לשולחן" גרסת אוכל הרחוב
סיפור ההצלחה של רשת ההמבורגרים יומנגס, התפרש עד כה על פני חמישה סניפים ברחבי הארץ, כעת החליטו בעליה שגם במדינת ת"א צריכה להיות להם נציגות, והם מביאים איתם את השחיתות המוכרת עם כמה שגעונות חדשים
התקופה המשונה הזאת, שבה כולנו הסתגרנו בבתים, וחלקנו עדיין מסתגרים, הובילה לא מעט בשלנים ויצרנים קטנים להציע את מרכולתם בייצור עצמי ובשיווק עצמי, עד אלינו הביתה. עידן חדש וטעים של יזמות קולינרית, הנה טעימה של 5 כאלה - המשך יבוא