גאו-לה וישועה
הוא מת להתפנן בקופנגן אבל הימים הנוראים בפתח והמסעדוס שלנו נשאר לסליחות. כפיצוי שלחנו אותו ל'גאו' התאילנדית הכשרה. הוא חזר מבסוט
הוא מת להתפנן בקופנגן אבל הימים הנוראים בפתח והמסעדוס שלנו נשאר לסליחות. כפיצוי שלחנו אותו ל'גאו' התאילנדית הכשרה. הוא חזר מבסוט
כיכר אתרים קמה לתחייה. היועצים הקולינריים שאחראים לשניצל של 'נואר' פתחו שם את 'סוקה' מאכל צרפתי מהריביירה של בצק חומוס מגולגל וממולא. הנוף מהקומה השנייה כלול בדיל
מי שלא מתחרמן מנתח אנטרקוט משויש ולא חושב שלוקוס בשרני הוא אירוטיקה בהתגלמותה, כנראה שלא יוכל להיות שף. עומר מילר, השף של 'פודארט' חושף את כל האמת
אם מנות הנולדס הבעייתיות יישרו קו עם הרולים הטובים יש לרשת הסושי המהיר סיכוי בת"א. ובכל זאת רועי ירושלמי שואל מה היה דחוף להם להתמקם קרוב כל כך לסושיות מצליחות?
כשנכנסים לקפה חיים ארלוזורוב, זה השכונתי ליד השופרסל, מגלים עולם שלם של נישות וחללים וגם תפריט לא סתמי בכלל שמעוצב כמו עיתון ומציע מנות לא שגרתיות
עמר זרניצקי, רשמתם? וואלה! אוכל מסמנת אותו כשף קונדיטור שיעשה פה מהומות במתוקים. בינתיים הוא בגמר של תחרות קונדיטורים עולמית ויוקרתית וביומיום במסעדת 'ברקרולה'
בדלי יחיעם mix & select, שנפתח במקומו של סניור סנדוויץ' המיתולוגי, שומרים על הקונספט המנצח ועושים כריכים קטנים בשלל מילויים
המסעדן הנמרץ עמי ברגיל קיבל השראה מפתיעה ממלחמת לבנון האחרונה, שבה לחם ופותח את 'זהרה' - מסעדה לבנונית בת"א. התחזית: אוכל ערבי מעולה במחירים שוברי שוק
הוא ישפוך פה הכל ולא יחסוך מכם את הצעקות והקללות במטבח ואת הקושי לנהל חיים נורמלים. עומר מילר השף של 'פודארט' בטור אישי וחושפני שלא ישאיר אתכם אדישים, כי להיות שף זה עבודת פרך
טכניקות התפתחו, מוצרים התגלו ככשרים והדתיים רוצים לאכול טוב. וואלה! אוכל לא יכולה להתעלם מהטרנד הכשר שתופס תאוצה בעולם ובארץ ומבררת לאן נושבת הרוח
אנחנו כאן כדי לחשוף בפניכם בתי קפה סמויים שאחרי שתכירו לא תפסיקו להודות לנו. והפעם מילשטוק בגינת רות בלב ת"א. המנות כמעט חד פעמיות, החברה מלבבת והמחירים - בדיחה
המנות בקפה נינה קטנות, המחירים מוגזמים, כיסאות העץ לא נוחים, ואת הסלט תצטרכו לערבב בעצמכם. לפחות הקפה היה מצוין
חריף או פיקנטי עם עוף או טופו - דלינו בצ'ופסטיקס את הנודליות המובילות בתל אביב-הרצליה, החל מהג'ירף, הקיסר המייסד ועד לבית התאילנדי הממכר. יש גם מנות מומלצות
מהבריאותית ועד הגאונית - חמש תחנות מיצים תל אביביות שמומלץ לתדלק בהן במהלך מסע עירוני קייצי
אחרי עבודה במסעדת פיוז'ן עילית בלוס אנג'לס, ב'קופי בר' ו'בבראסרי', אלעד להב פתח ביסטרו אישי ברמת השרון. הכישרון, הטוטאליות והאינטליגנציה מתחברים בשף שלא פוגשים כל יום
וואלה! קפה חותמת את סקירת קיוסקי-הקפה לאורך שדרות תל אביב ב"קופיהוליק" שבשדרות בן גוריון
מבין כל הטאפאסיות החדשות 'לה צ'אמפה' היא האותנטית ביותר שאין לה עניין להתחנף לחיך הישראלי. בתור 100% ספרדייה המנות קטנטנות והמשקה היחיד הוא קאווה
בשקט בשקט הקימה קרן קרמרמן-הנדלר את 'הוראס' ביפו. איתי להט גילה בה עיצוב נדיר ומנות שמקבלות טיפול מסור החריג במחוזותנו. לביבות הגזר והמשמש כבר מאיימות להפוך למוסד
תעשו פאוזה ותראו איך יוזמות קטנות סביב בישול, שפים, שוקולד ויין יכולות לעזור ולשמח אנשים עם מוגבלויות או ילדים חולים. בחייאת, שבת היום, תנו ללב לדבר
קפה 'התחתית' הפך מעוד בית קפה חמוד לאחד המקומות הלא רבים בעיר שיש בהם "התרחשות" אמיתית
שלא כמו מלכודות תיירים אחרות לאורך רחוב הירקון, 'מיגל' מספקת את הסחורה ויודעת להתחצף לקלאסיקות גם אם אינה נושאת בשורה. המחירים הסבירים הם עוד סיבה לפקוד אותה
רונן דברת בלוך תמיד מפתיע עם עוד פרוייקט מעניין. הפעם הוא בנה את התפריט של מסעדת "מורו" שמשלבת בין מטבחי צפון אפריקה וספרד. התוצאה - עננים של עונג
לכתוב על מקום שרק נולד זה עסק סופר-בעייתי. אלא שהביקור באמיליה ארהרט היה ממש מהנה, מהמלצרית הנהדרת עד הפרטנר ההומני, אז למה לא להיות פעם חיובית?
אם היו מעבירים את הגליל לרעננה, חוות "מקום בלב" מסעדת שף עם שדה צמוד של גידולים אורגניים, הייתה המקום היחיד שלא היה צריך להשתנות
קשת, מוסד פרסי בתחנה המרכזית הישנה, הצדיק את המוניטין הטובים שלו גם בטייק אווי. סיים בהצטיינות: הגונדי, שהיה לא פחות ממופתי
האריסטוקרטיה הישראלית חובבת הפינוקים אוהבת את 'מוסקט'. איתי להט הבין למה (בגלל החווה האורגנית וההקפדה הגלילית כמובן) והכתיר את מנת פילה העגל כמלכה הבלתי מעורערת
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות בתל אביב. והפעם "קפסיטו" בשדרות בן גוריון