שמים קצוץ
בריאות יום א' מכינה קציצות עוף בשתי גרסאות טעימות ברוטב בטטה וקוקוס או מלאות בהפתעות מזינות לילדים
בריאות יום א' מכינה קציצות עוף בשתי גרסאות טעימות ברוטב בטטה וקוקוס או מלאות בהפתעות מזינות לילדים
פרחי זעתר ובזיליקום, תאנים בצועות וקבב אחד שקוראים לו ביבי. עומר מילר מתארח אצל דנה מלמד
סביצ'ה, טרטר וקרפצ'יו - מתכוני דגים נאים קלילים וקיציים. השף אסף דוקטור מה'קרפצ'יו בר' נותן לכם מרשם להצלחה
ספר הבישול של 'פרונטו' מהלל ומפאר את המסעדה מעבר לכל קנה מידה הגיוני, אך למרות זאת הוא אורח רצוי במטבח
בריאות יום א' לא מפחדת מדגים כלל ומכניסה לתנור סלמון, דג לדגימופובים, עם רטטוי ובקראסט אגוזים
יש לו חיוך ממיס, המון סבלנות וגם אחלה מתכון לבויוס, מאפי גבינה ממכרים. מיקי שמו מתארח אצל דנה מלמד
בופאלו, תאו או ג'מוס - לא משנה איך תקראו לו, כל עוד תנסו את החלב הנהדר שלו. רון ביאלה קופץ לחוות הבופאלו
בריאות יום א' מכינה גלידה מבננות שנזנחו במטבח. בלי ביצים, בלי סוכר והעיקר - בלי מכונת גלידה
שכבות של תותים, קרם מסקרפונה ושטרויזל שקדים. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים של שבועות
די.ג'יי צ'ופי, ההוא מאלנבי 58, מגיע למטבח של דנה מלמד ומתגלה כטבח דגול. בתפריט: שוק טלה עם שורשים
עם ציפוי, בלי ציפוי, עם מרמלדות, פסיפלורה וסלסולים, או בסגנון הסבתאי הישן והטוב. מצעד עוגות הגבינה לשבועות
ניסינו מתכונים מהספר "סיפור בולגרי: מהמטבח של סבתא ויקטוריה" ומצאנו שהוא לוקה בחוסר דיוק משווע. מזל שיש גוגל
הוא נראה כמו ספגטי, וכשמוסיפים לו דלורית, אפונה סינית וטונה אף אחד לא יכול לסרב לו. הלינגוויני קופץ לצהריים אצל רון ביאלה
מי שקורא לבננה בשלה "דבש", כנראה לא ראה כוורת מימיו. מה שכן אפשר להכין ממנה מאפינס ולחם טעימים. בריאות יום א'
גיא ארבל, שף ואשף ארוחות בוקר, מגיע למטבח של דנה מלמד ועושה לה סיפתח עם אגז בנדיקט ופנקייק בננות
מג'דרה ירושלמית עם אורז אדום מלא לצד סלט שורשים ערבי ולבנה. רון ביאלה יוצא להפסקת צהריים
הם בעצם תפוחי האדמה הכי טעימים בעולם. ויש גם צ'יפס פריכים בתנור וסלט תפו"א מרענן. בריאות יום א' מוותרת על המדורה