עומר מילר מבשל: נאים להכיר
עומר מילר מגלגל מנה ראשונה קלה להכנה מפרוסות בקר נא ועלי ארוגולה, שתגרוף מחמאות לארוחת סוף החג
עומר מילר מגלגל מנה ראשונה קלה להכנה מפרוסות בקר נא ועלי ארוגולה, שתגרוף מחמאות לארוחת סוף החג
שניה לפני שהפסח נעלם מהאופק, מיקי שמו מנצל הזדמנות אחרונה לאפייה חגיגית נטולת חמץ ומכין עוגיות סנדוויץ' מכמה מרכיבים פשוטים שיש תמיד בבית
במקום להכין כבד קצוץ סטנדרטי, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה פטה כבדים עם ערמונים שמכינים לארוחת החג ב-10 דקות
נמאס מעוגות תפלות לפסח? מיקי שמו אופה קינוח שוקולדי לארוחת החג, שעומד לגנוב את ההצגה מהאפיקומן
כדורי השוקולד המוכרים מהילדות קופצים מדרגה עם השף עומר מילר שמכין אותם ממחית נוגט ושוקולד חלב איכותי
אורלי פלאי-ברונשטיין מסבירה איך בבת אחת מבערים חמץ ומכינים מאפה שכבות עם תרד, תוך חצי שעה בלבד
מיקי שמו משמיע את יריית הפתיחה לפסח ומתכונן לחג עם עוגיות מרנג ושוקוצ'יפס בלי טיפת חמץ, מחמישה מרכיבים בלבד
השף עומר מילר מגלה שאורז לא חייבים לבשל ומכין מאפה אורז שיחליף את הפשטידה המסורתית אצלכם בבית
הם נראים כמו שעועית ירוקה על סטרואידים, אבל תרמילי הפול, שקצת מעיק לקלף אותם, הם שידוך מצוין לריזוטו שמכינים בשעה
גולשי וואלה! אוכל מוזמנים לשלוח את המתכון המנצח שלהם בצירוף תמונה ואולי לזכות בחבילת מוצרים
גולש וואלה! אוכל, אליאב זילברברג מכניס אתכם לבית הקיבוצי שלו ומכין ריזוטו אספרגוס עם טריק מיוחד שאי אפשר להחמיץ
שבועיים לפני פסח, זה הזמן להתחרע על עוגות וכמה שיותר. מיקי שמו מכין את החטא האולטימטיבי, עוגת פרג תפוחים