ארוחה משפחתית: מרקים בוכריים
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים מבוכרה והיום הם מכינים מרקים כמו שהסבתות היו מכינות. כתבת מתכונים שלישית
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים מבוכרה והיום הם מכינים מרקים כמו שהסבתות היו מכינות. כתבת מתכונים שלישית
כשבא לכם קבב אבל אין לכם חשק לעמוד ולהכין קציצות - הכינו קבב מפורק לפי מתכון מושלם של השף אסף גרניט
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קציצה מושלמת לילדים: שופעת דגנים ומלאה עסיסיות ובריאות. והכל בפחות מחצי שעה
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים מבוכרה והיום הם מכינים סלטים ולחם כמו שהסבתות היו מכינות. כתבת מתכונים שניה
אם מיציתם את הריזוטו הסטנדרטי ובא לכם להוסיף לו מרקם וטעם קצת שונה, נסו ריזוטו עם פול קטן של השף אסף גרניט
עונת הדובדבנים היא קצרה ולכן מומלץ לשמר אותה לשאר ימות השנה. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קונפיטורת דובדבנים ויין בפחות מ-20 דקות
משפחת מרגילן הביאה את המתכונים עוד מבוכרה והיום הם מבשלים כיסונים בוכריים כמו שהסבתות היו מבשלות. כתבת מתכונים ראשונה
השף אסף גרניט מכין ארוחה ברבע שעה עם לברק על מחבת ותבשיל חיטה מהיר ברוטב יוגורט קריר. העיקר שלא תזיעו
כדי לשלוט בתוספות ובכמות הסוכר והשמן, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין גרנולה ביתית בפחות מ-40 דקות. רק הוסיפו יוגורט
איך שלא תקראו להן: כופתאות ממולאות או גומבוץ, הן יהיו הקינוח האולטימטיבי של ההונגרים. הסבתות מגיעות ללמד אתכם
ארוחת הבוקר משתדרגת ודייסת האורז המוכרת הופכת אסייתית ומתוקה מבננות וחלב קוקוס. אסף גרניט פותח את הבוקר
שני משקאות מצננים ומרק אחד מתובל וקר שמכינים ב-7 דקות גג. אורלי פלאי-ברונשטיין מכתירה את המלך הקיצי, היוגורט
במדור אוכל עדות יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - פלצ'ינטה מהמטבח ההונגרי