הסוד נחשף: כך תבשלו את הביצה הקשה המושלמת
אחרי שנים של נסיונות נחשף המתכון שיגרום גם לכם בבית להביא את הביצה הקשה לשלמות - אמצע מושלם וקילוף מדויק שלא יפגע בצורה הנהדרת. ועל הדרך נחשף הסוד שאף אחד לא ידע - איזו ביצה לבחור
אחרי שנים של נסיונות נחשף המתכון שיגרום גם לכם בבית להביא את הביצה הקשה לשלמות - אמצע מושלם וקילוף מדויק שלא יפגע בצורה הנהדרת. ועל הדרך נחשף הסוד שאף אחד לא ידע - איזו ביצה לבחור
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון יצא לחפש את המנה המתאימה ביותר לשולחן החג ומצא אותה במסעדת טשרניחובסקי 6 הוותיקה, שם הכין לו השף איל מרמלשטיין קדירת בשר פורטוגזית ביין אדום
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מתקתק לכם לביבות טונה ותירס שילדים יעופו עליהן, הן פריכות מבחוץ עסיסיות מבפנים ויש להן צבע משגע, שילוב מנצח
דמיינו לחמניית חלב רכה ואוורירית מטוגנת בחמאה מזוקקת, כך שהיא הופכת לפריכה במיוחד. עכשיו דמיינו איך היא מתמלאת במילויים מושחתים, אבל גם מושקעים מאוד. את התענוג הזה תוכלו להפסיק לדמיין ולמצוא ממחר בדוכן NUNUNU של השף גיא גמזו
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
הדרך המקורית לשטוף תפוחי אדמה, השיטה להשיב לשמפניה את הגזים שאבדו, ומה לעזאזל הקשר בין מייבש שיער לעוף? כל זאת ועוד, ברשימת הטריקים שגולשי רדיט חלקו
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המתכונים שבסופו של דבר חוזרים אליהם שוב ושוב הם אלה שמוכנים תוך 10 דקות, שלא מצריכים כישורים מיוחדים, והם עשויים ממצרכים שתמיד יש בבית, כזו היא פסטת העגבניות עם טונה של אבי ביטון
גם מי שלא ראה מטבח בחייו - יודע לטגן ביצה, אבל אם אתם כבר יודעים להכין משהו שלא דורש כל מאמץ - למה לא להכין אותו באופן מושלם? הנה כמה טיפים שיהפכו את ביצת העין שלכם למנה מנצחת
שף סושי אלמוני הצליח לפרוס אבוקדו במיומנות והפך לוויראלי בזכות חיתוך מושלם בצורה מקורית. עם זאת, גולשים רבים בפורומים של חובבי האוכל טענו שמדובר בתיעוד "קשה לצפייה". צפו והחליטו בעצמכם
אמא שבסך הכל רצתה לאפות עוגת יום הולדת לבניה התאומים, הצליחה למצוא פתרון פשוט וקל, עם הברקה עיצובית: "זו פשוט העוגה הכי מגניבה שראיתי בחיים שלי"
שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחד מהייננים המפורסמים בעולם הגיע לחנות "יין בשוק" בשרונה מרקט, כדי להשיק יין חדש ומופלא שנקרא בתרגום חופשי "צפרדע שחצנית". צפו
הדוכסית מסקסס ממשיכה להכות גלים, והפעם המנה שהיא הכי אהבה להכין הפכה לשיחת היום בממלכה, כולל מבחן מיוחד שנעשה עבורה: "בדיוק כמו החתונה המלכותית, יש פה חתיכת בילדאפ, ואין אכזבה"
מועצת הלול, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המנות האסייתיות קלילות, עשירות בטעמים ולרוב לא דורשות הרבה זמן הכנה, בדיוק מה שאנחנו זקוקים לו בקיץ הישראלי. אבי ביטון מכין סלט אטריות מושלם עם נתחי הודו מתובלים שאפשר להגיש כמנה ראשונה או להפוך לארוחה לשלמה
שף ממסעדת מישלן אמריקאית חשף את הדרכים בהן הוא משתמש כדי לנקות את המנגל לאחר הכנת בשר. מסתבר שהן שונות לגמרי מהשיטות שלנו
וואלה! NEWS בשיתוף קוקה קולה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כל אחד אוהב את המשקה שלו בסגנון אחר, אבל כולם אוהבים לאכול כשהמשקה הנכון מלווה את הארוחה. שלחנו את רז זלצרמן לבדוק איך המפורסמים אוהבים לאכול את המאכלים האהובים עליהם וגם להראות לנו איך מגישים משקה כמו שצריך
מועצת הלול, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף אבי ביטון נזכר בגעגוע במנה שהכינה לו מאמא איטלקייה בביקורו בארץ המגף - חזה הודו ממולא בקוביות לחם לבן, מתובלות בשמן זית, שום ועשבי תיבול. מנה משפחתית שמגישים למרכז השולחן ופורסים מול כולם
להוסיף הרבה פרמזן, להשאיר רוטב על הצלחת ולזרוק את הפסטה על הקיר - בלוגרית אמריקאית חשפה את כל הטעויות שאנשים עושים כשהם אוכלים או מכינים פסטה, כולל השאלה הידועה: האם לחכות שכל המנות יגיעו לשולחן?
תוכן שיווקי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מגיע ל-EATS קפה - מעדניה בתל אביב, ומארגן לנו את המתכון לסלט אורז צבעוני, מנה קלה ומרעננת לימי הקיץ החמים
לא לבעלי קיבה רגישה - האם אתם יודעים ממה עשויים דובוני הגומי האהובים עליכם? הסרטון המטריד (אך יצירתי) הבא יגרום לכם לחשוב פעמיים לפני שתכניסו סוכריות גומי שוב לפה שלכם