בישול ארוך: מרק רגל
במקום להכין חמין רוקחים איציק ופיני לוי מ"המטבח של פיני" בירושלים מרק רגל עם מנגולד - מרק שמבלה לילה בתנור עד לקבלת מרקם רך וסמיך שנמס בפה
במקום להכין חמין רוקחים איציק ופיני לוי מ"המטבח של פיני" בירושלים מרק רגל עם מנגולד - מרק שמבלה לילה בתנור עד לקבלת מרקם רך וסמיך שנמס בפה
אחרי שהדגימה את הגירסה המקוצרת לקוסקוס מתפנה הבשלנית הטריפוליטאית אילונה חכמון-שאוליאן להכין את הדבר האמיתי: קוסקוס אמיתי בבישול ארוך
השבוע ממשיך עז תלם בחקר תורת הקרמים, והפעם עושה לכם היכרות עם קרם הקינוחים שאף קונדיטוריה לא שלמה בלעדיו קרם הפטיסייר הצרפתי
כשקר יש את כל התרוצים שבעולם לא לספור קלוריות. מתכונים ל-3 משקאות חורף קלים במיוחד של רשת מקס ברנר, שישאירו את הכפור מחוץ לדלת
ההשקעה, השותפים, גיוס ההון ובירוקרטיה עירונית אינסופית. חיים כהן, אבי ביטון ויזמים צעירים מספרים על כל הדברים שצריך לדעת לפני שפותחים מסעדה בגיל צעיר
אחרי גמר מותח במיוחד זכו השקשוקה של בינו גבסו ועוגת המדוויק של מריה פיסנץ בגמר הגדול.מעתה תוכלו למצוא את המנות שלהם במסעדה בעלת שני כוכבי מישלן בלונדון
יש אינספור גרסאות לתבשיל החריימה הצפון אפריקאי. הבשלנית אילונה חכמון שאוליאן מעניקה יחד עם אחיה את הגרסה המשפחתית לדגים ברוטב נוסח טריפולי
תכירו את הטרלוצ'י, קינוח ממכר בטעמיו האופייני לחבל אברוצו שבאיטליה - כיסוני בצק המורכב מיין ושמן זית, מקופל לצורת חצי סהר וממולא בריבה
הוא שימש במקור כרוטב לביצים עלומות, והמתכון הראשון שתועד להכנתו שילב טעמי קינמון ואתרוג. טעימה לעומק מהשחיתות הכי מתוקה - קרם אנגלז
מבחוץ הוא נראה קוצני ומרתיע אבל מתחת לשכבות העלים המסוככות עליו מסתתר לב בשרני וטעים. ביקור בארטישוק של נועם לרגל פתיחת עונת הארטישוק
לרגל ט"ו בשבט אבי לוי נזכר במנת טאג'ין הכבש המענגת שטעם במרקש ומוסיף לה שידרוג אלג'יראי מסורתי של פלפל חריף
איך מכינים תבשיל בשר מנצח מבלי לייבש אותו? מה הנתח הכי מתאים? עז תלם מוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת
רוצים ללמוד על איסוף פטריות יער? השנה אמנם לא הייתה מוצלחת במיוחד ללקטים שביניכם אבל ארז קומרובסקי בכל זאת נותן טיפים ומתכונים לבישול עם פטריות
מתכוננים לארוחת ט"ו בשבט? השף אופיר וידבסקי ממסעדת סיטארה מעניק כמה רעיונות לעיקריות מוצלחות עם פירות יבשים
לכל עדה יש את הגירסה המנצחת שלה לממולאים. הבשלנית הטריפוליטאית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה בצל וקישוא ממולא בנוסח טריפוליטאי שמתבשלים ברוטב מעודן
עונת הארטישוקים בפתח, ולכבודה מכין מגדל הארטישוקים נועם עקיבא מנה פשוטה וטעימה במיוחד של לבבות ארטישוק על המנגל לצד שום, רוזמרין ושמן זית
המאסטר שף אבי לוי מכין לחם מקאלי - מעין סופריטו בשר אלג'יראי על בסיס עריסה חריפה המעניקה לתבשיל טעמים עזים. לא לשכוח לטבול חלה ברוטב
בטור חדש יטפל עז תלם בחרדות המטבח שלכם ויוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת. השבוע - איך עובדים עם בצק עלים?
הבשלנית הטריפוליטאית אילונה חכמון-שאוליאן מכינה השבוע ארוחה בסיר אחד - מרק מקרונה בלחדרה עם אטריות, ירקות, רוטב עגבניות, תבלינים וחריף
למי שקץ במסעדות מפונפנות מציעים צמד הסועד הנודד סופי שבוע של אוכל משובח בחיק הטבע בחברת נוף שנספג ישירות באוכל
אם גם אתם חולמים בלילה על נתחים עסיסיים של בשר, קבלו הצצה לסדנת הבשרים האולטימטיבית: יענקל'ה שיין מלמד את כל רזי העבודה עם בשר מובחר
קטנות, עגלגלות וטעימות - הכרוביות מציפות את השוק והן בשיאן. השף תומר ניב מהמטבח של רמה משתעשע אתן ומכין מאפה כרובית בלחם, גראטן כרובית וקראסט כרובית פריך
מה הקשר המשפחתי של תות לאננס, מאין מגיע שמו, באיזו מדינה אוכלים אותו עם חומץ בלסמי ומה עושים עם כל התותים האלה כשהמחירים צונחים?
חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע מלמד איך להכין פיתה הודית ומגלגל בתוכה פרגיות מתובלות ומטבל חריף מתוק
הדוקטור הכי מפורסם בתחום האוכל מעניק לכם את מהתכון המשפחתי למפרום הטריפולטאי המסורתי של מסעדת ד"ר שקשוקה
לירן גבאי מפלאפל גבאי המפורסם בצפון תל אביב מכין עופיונים ממולאים בכל טוב, שיכולים לככב בכל ארוחת שישי