חטיף מיליון הדולר: רושה שוקולד אגוזים
כשמשדכים בין אגוזים לשוקולד איכותי, רק דברים טובים יכולים לצאת מזה. ליאור משיח מקנחת את השבוע עם ממתק רושה ביתי
כשמשדכים בין אגוזים לשוקולד איכותי, רק דברים טובים יכולים לצאת מזה. ליאור משיח מקנחת את השבוע עם ממתק רושה ביתי
למאכלים בצבע סגול יש את היכולת להפנט לרגעים ארוכים, בעיקר כשמדובר באוכמניות. מירב שיינר מכינה עוגה רומנטית וסגולה, שלא תשאיר אף טועם אדיש
שעועית לבנה היא פצצה של חלבון, ברזל, מגנזיום וסידן. קבלו שלושה מתכונים נהדרים שאפשר לייצר מהקטנית שמבחוץ חיוורת ומבפנים זוהרת
השיטה המהפכנית הזאת לפתיחת בקבוק יין תדרוש מכם: נעל, שרירים, קיר חזק ושכנים סלחניים מאוד. לא רוצים להרוס נעל? אפשר גם עם מפתח או כף עץ
מסעדת אנה בבית טיכו בירושלים מעוצבת נפלא והרעיון החברתי שעומד מאחוריה הוא מקסים. אבל בכל הקשור לאוכל, היא מתגלה כלא יותר מבית קפה משעמם וחסר מעוף
אבי אפרתי לוגם את היינות של יקב קובננט ויין אחד מבעבע של כרמל ומסמן את הנבחרים שבהם
לאחר סגירתה של מסעדת וויינברג, חביבת הלקוחות הקבועים, החליטו שניים מעובדיה לקחת את החלל וכעת הם פותחים אותו מחדש תחת השם באבי, עם קונספט מעט שונה תוך שמירה על האווירה השכונתית
עסקית הצהריים המושלמת של מסעדת האחים מוכיחה שדווקא מסעדות שצברו קילומטראז' ועברו אי אילו שינויים לאורך הדרך, הן אלה שקולעות בול לטעם הקהל
במיוחד לכבוד השרב - לקט מתכונים קרירים, של גלידות וארטיקים ביתיים, בלי אפייה ובלי הרבה עבודה
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
בדיוק בשיא השרב, יש מצטרפת חדשה וקיצית לעולם המסעדנות. תכירו את פאראקאלו, שמביאה ניחוחות של טברנה יוונית לחוף הים של יפו
סלט הלאב גאי נושא עמו טעמים מהחופשה בתאילנד עם שפע עשבי תיבול טריים, חזה הודו צרוב, בוטנים קלויים, מלפפונים ובצלים פריכים, ויש גם תוספת מעקצצת
אוסאמה דלאל משתף אותנו במתכון לקינוח הכי טעים וחגיגי מהמטבח הערבי - לילות ביירות, עוגת סולת מתוקה עם קצפת מלמעלה, סירופ מתוק ופירות יער טריים
במקום ליפול במלכודות היקרות של שוק מחנה יהודה, המונה מקשיב לעצה שמוכיחה את עצמה - בבניין כלל הסמוך מתגלה מזנון לא מרשים במבט ראשון, שמגיש חריימה מושלם ב-30 שקלים בלבד
הפסטה האיטלקית המפורסמת נחשבת למאכל בסיסי, אבל היא יכולה להיותה רבה יותר מזה. בסרטון הבא תראו כיצד להכין אותה נכון, ומה שיפה: גם טבעונים יכולים ליהנות מהמנה הזאת
טובי השפים בישראל חברו יחד לפופ אפ סנדביצ'ים מיוחד, לשבוע ימים בלבד, בשרונה מרקט. כל שף הכין את סנדביץ' החלומות שלו, כשכל ההכנסות קודש לבית השנטי
כשהאוכל הופך ליותר טרנדי, נושאים כמו זכויות יוצרים על מתכונים, טיפים למלצרים ועוד, הופכים לפופולריים. ספר חדש שנקרא לחם חוק חושף את הצד המשפטי של האוכל - קבלו קטע קצר מתוכו בו מרואיינת כוהנת האוכל קלודיה רודן
בשורה טובה לירושלמים: יוצאת מאסטר שף רחל בן אלול פתחה דוכן סנדביצ'ים חדש בבירה. "רציתי להביא את הדוכנים החמודים מהשדרות התל אביביות אל הרחוב הירושלמי", היא אומרת
שכונת רמת החייל התחדשה לאחרונה בשאלוט, מסעדת יוקרה יוצאת דופן בנוף המקומי. בתפריט כיסונים מהמטבח הרוסי והבוכרי בעבודת יד לצד מנות גורמה מוקפדות, והכל כשר למהדרין
הסועד הנודד מגיע לאכזיב, תפריטים חדשים ברחבי הארץ, מתחם משאיות אוכל חדש, פסטיבל אוכל יפני, המסעדות מתחילות להתכונן ללילה הלבן ומסעדת גדרה 26 נסגרת. פותחים שבוע עמוס
בלוטות הטעם שלכם אומרות לכם שאתם צריכים לגור בעיר אחרת בעולם, אבל איזו? ענו על השאלון הקצר וגלו - באיזו עיר בעולם אתם צריכים לגור?
לא תמיד קל לשלב בתפריט של הילדים דגים. יוסף דנן מכין גראטן גבינות מיוחד בסגנון צרפתי-אלג'יראי, כזה שיגרום לילדים ולמבוגרים ללקק את האצבעות
כאילו שהחיים אינם קשים מספיק, יהיה עלינו להתמודד עם משבר נוסף: גבינת הקממבר הצרפתית המקורית אוזלת ונאלץ להסתפק בחיקויים
רק שעה של עבודה במטבח והרווחתם עוגה קיצית בסגנון כפרי, עם אגסים, קרם אגוזי מלך וגבינה מפתיעה. ליאור משיח מבשרת את בוא סוף השבוע עם גאלט
אחרי שהפך לאימפריה יפואית עם ד"ר שקשוקה והשווארמה המפורסמת, בגיל 65 בינו גבסו לא שבע ומגיע לשדרות רוטשילד עם בינו בפיתה
תמיד חלמתם להכין קובה ביתי אבל אין לכם זמן? אבי ביטון מעניק מתכון בהשראת מסעדת נאג'י העיראקית ברמלה, רק עם קיצור דרך שלא יאלץ אתכם לגלגל
לארוחה זריזה וטעימה אין פשוט מקערת פסטה, עמוסה בכל טוב. רק אל תתקבעו על הרוטב המסורתי - קבלו רעיון לפטנט משגע שיגרום לטעמי הפסטה לנסוק
לא כל המנות אחידות ברמתן, אבל בחמארה הקטנה והמקסימה בשוק תלפיות בחיפה, ניכר שיש במטבח טבחים עם כישרון, אהבה לאוכל ויד טובה אמיתית. והבונוס? המחירים כאן הרבה יותר מהוגנים
בטעימת השבוע לוגם אבי אפרתי יינות מלנגדוק צרפת, שמעניקים תמורה נהדרת לכסף וכוללים יינות אדומים שאידיאלי להגיש בטמפרטורות קרירות
הקיץ רשמית כבר כאן, זמן מצוין לעשות היכרות עם המקומות הכי לוהטים של העונה הכי חמה בעיר ללא הפסקה. עכשיו כל שנותר לכם לעשות הוא להחליט האם ללכת על גלידריה, שווארמה, תאילנדית או יפנית?
ביקור אצל מתן אברהמס במסעדת הדסון מבהיר למה מדובר באחת ממסעדות הבשרים הטובות בארץ: הסוד הוא בחומרי הגלם המשובחים. ויש גם בונוס, מתכון לחלונות ניו יורק- נתחי סינטה ברוטב טופי יפני
דינג דונג- החופש הגדול כבר עוד רגע כאן באופן מוחלט ולכבוד החגיגה מכינה מירב שיינר קלאסיקה אמריקאית - עוגת שוקולד אישית במילוי קרם
ההתמודדות עם החום מצריכה מנות חדשות וקלילות למטבח, זה לא אומר שהן לא יכולות להיות סופר טעימות. השף הלל תווקולי ממסעדת פאסטל עם מתכון לקרקרים ביתיים שמגישים יחד עם מרק יוגורט קר ופריקי מתובל
מתברר שהקורנפלקס, הנאצ'וס, עוגיות השוקולד צ'יפס ואפילו הבירה הן תוצר של טעות במתכון או אלתורים הכרחיים במטבח. אספנו כמה מהטעויות שהניבו לנו את המאכלים והמשקאות הכי טעימים בעולם
אם ביקרתם בעבר בספרד או בדרום אמריקה בטח טעמתם כבר צ'ורוס מופלאים, חמים מהשמן ומצופים בסוכר. מקום חדש בת"א בשם הצ'ורוסיה לוקח את הקינוח המופלא לשלב הבא ויש גם גלידה בסיפור
אצל השף אביב משה גם הקבב הביתי מקבל טיפול מיוחד, הפעם הוא מוסיף לו תיבול אסיאתי ומגיש עם סלט ירוק מלא טעמים מהמזרח
הפתעה נעימה מחכה למונה במיקום הכי לא צפוי. בחניון משאיות במושב זיתן הוא מגלה דוכן מעורב שבו מעניקים כמות כפולה של בשר ב-20 שקלים בלבד ומוסיפים תיבול ייחודי שהוא לא ראה מימיו
הרשת מלאה בסרטונים של נגני ירקות - שגם אם כשרונם המוזיקלי מוטל בספק - יכולתם היצירתית להפוך ירק לכלי נגינה מוערך בהחלט. בואו ללמוד איך מכינים חליל-גזר איכותי שמשמיע צלילים
שמעתם על פכפכינא? יודעים איך מכינים קטאייף? ואיך מכינים בשר כבש בבור בחצר? אנתרופולוג האוכל עזרי עמרם יצא בעקבות הפנינים הקולינריות של העיר טייבה וגילה מפגש מרתק בין ישן לחדש בעיר הערבית שבמשולש
אחת מהמסעדות המדוברות של הקיץ נפתחה אמש סוף סוף בכיכר רבין בתל אביב. כל מה שצריך לדעת על קפה האנוי, המסעדה הווייטנאמית-צרפתית של השפית נופר זוהר, שתדבר גם לשומרי הכשרות
בשיא החום, כשלא מתחשק לאכול מנות כבדות, אין כמו מנת דג רעננה. אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מכין מנה של דגים טריים עם טאץ' לימוני לצד פריקי
אז מה מביאים למסיבת סיום? משהו שגם הילדים יאהבו, אבל גם לא יבייש אתכם בפני שאר ההורים. אורלי פלאי מכינה מיני פשטידות כרובית לגדולים ולקטנים
אם בחורף אנחנו אוכלים דייסת שיבולת שועל חמה, מסתבר שיש פיתרון קל להכנה, קר ומזין גם לקיץ. מה אתם צריכים? בעיקר בלנדר
יום הסושי הבינלאומי הוא סיבה מצוינת לבדוק, מהי מסעדת הסושי הטובה ביותר בארץ? הצביעו והשפיעו
מזללת ההמבורגרים ויטרינה מגלה את המיקום של הסניף החדש-ישן, בהוטל מונטיפיורי וקופי בר חוגגים את הלילה הארוך ביותר בשנה ומסעדת ז'אז'ו וינו בשרונה נסגרת. פותחים שבוע- כל חדשות האוכל
פרגיות ופירה סטנדרטיים הופכים תחת ידיו של אוהד קורי מקפה לואיז לפינוק בריא ומשודרג עם בטטות אפויות בתנור ויש גם סופר פוד בפנים
כמה פשוט להכין סיר אורז חגיגי, עשיר במרכיבים, שיגרום לכם לבכות מרוב אושר. יוסף דנן מכין אורז אלג'יראי משובץ אפונים ירוקים, פול ופלפל אדום עם יין לבן וחושף את המרכיב הסודי
הקיץ כבר כאן ואלפי ישראלים מתכננים את הנסיעה דרומה לאילת, העיר שיש לה הרבה יותר מה להציע ממה שחשבתם. אספנו עבורכם 16 המלצות מנצחות מהמקומיים לכל סוגי הארוחות
סוף השבוע הוא הזמן המושלם להתאמן על לחם איטלקי מפואר עם קרום קריספי. ליאור משיח נותנת את כל הטריקים ללחם סיציליאנו בניחוח איטליה
במתחם מקום בלב באזור רעננה תתחיל לפעול מסעדה נוספת בשם שסטל, שתציע אוכל כפרי מחומרי גלם מקומיים ותפריט עונתי