חזר לשדרה: נפתח ההמבורגר של עומר מילר ברוטשילד
שבעה חודשים אחרי שסגר את מסעדת שולחן חוזר עומר מילר לשדרות רוטשילד, עם סוסו אנד סאנס: המבורגר איכותי במיוחד שהולך לככב עוד הרבה בפיד האינסטגרם שלכם
שבעה חודשים אחרי שסגר את מסעדת שולחן חוזר עומר מילר לשדרות רוטשילד, עם סוסו אנד סאנס: המבורגר איכותי במיוחד שהולך לככב עוד הרבה בפיד האינסטגרם שלכם
מי מאיתנו לא מצא את עצמו יושב שעות ובוהה בסרטוני המתכונים של טייסטי? עכשיו הזמן באמת להיכנס איתם למטבח, עם ספר הבישול המגניב שמשיק האתר
אחד האתגרים העומדים בפני האנושות בתכנון הנסיעה הממושכת למאדים, הוא האוכל. בתכנית חדשה מנסה השף הסטון בלומנטל לפצח את האתגר ולהפוך את המזון העיסתי שעד עתה שימש כדלק לגוף בלבד בחללית, לאוכל טעים לנשמה
כחלק מהטרנד העולמי נוחת מבול של מסעדות ובתי מלון. השבוע נפתחה עוד אופציה לבראנץ' במלון בוטיק בשדרות רוטשילד - תכירו את קפה 65
אבי לוי ועומר מילר חוגגים למסעדת כרמים בדרום ארומה תל אביב משיקה תפריט חדש, מיקי שמו מארח קונדיטור צרפתי מדופלם, פופ אפ בורקס במאפיית לחמים ועוד חדשות אוכל טעימות
מסעדת המטבח של רמה בנטף נשרפה היום כליל, 20 שנה אחרי פתיחתה. סיפורה העצוב של המסעדה הייחודית בהרי ירושלים
המבורגר כשר חדש בת"א, ביסטרו חדש בשם כנען כשר גם הוא והמסעדה הישראלית שהולכת לכבוש את ברלין. כל החדשות הכי חמות של השבוע
כחלק מהמתחם הגרדיוזי של חנות האלכוהול והיין הרמיטאז' בחיפה, נפתחה במקום גם מסעדה חדשה בשם אלטו ,שעשויה לגאול את איזור מרכז הקונגרסים מצחיחות קולינרית
בשנה האחרונה נפתחו שפע מקומות חדשים בשכונת פלורנטין השוקקת. סיור טעימות בשכונה הכי קולית, מחוספסת ועכשו גם טעימה
רשת השווקים הקולינרים איטאלי פרסמה את הפרטים על פארק האוכל הגדול בעולם שייפתח בספטמבר 2017 בבולוניה. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
סניף חדש לפילדפיה של חיים כהן בכפר הירוק, תפריט חורף בגוז' ודניאל בבני ציון, קופי שופ חדש בתל אביב, חומוס אבו שוקרי מאבו גוש מגיע לשרונה מרקט ועוד חדשות אוכל
בשורה לאוכלי הכשר: נפתחה ממפיס, מסעדת המבורגר פרימיום חדשה בת"א, שבנוסף לשומרי הכשרות דואגת גם לרגישים לגלוטן ולטבעונים
כמדי שבוע אנחנו כאן לסכם את חדשות השבוע בנושאי אוכל. והשבוע: מה קרה למותג הרברט סמואל, הטרנד ההודי מתפשט ואיפה תוכלו לקבל קפה עם התמונה שלכם?
הסגירה של כתית בימים אלה, מצטרפת למסעדות נוספות בז'אנר היוקרה כמו מול ים וארקדיה שהותירו חלל ללא תחליף. האם יש בכלל מקום למסעדות כאלה בארץ, מה התפקיד שמשחק המטבח הכשר והאם גם למדינת ישראל צריכה להיות אמירה בנושא?
רשת הסוכריות פאפאבאבל העולמית משיקה סניף ראשון וצבעוני בתל אביב, ומציגה לראווה טכניקות עתיקות של ייצור סוכריות מהפנט בעבודת יד
עוד בשורה קשה לעולם המסעדנות המקומי, איתות המסמן שהמשבר כבר כאן: קבוצת עדי'ס לייף סטייל מוותרת על המסעדה של מלון הרברט סמואל בירושלים ועל המסעדה והמלון המתוכננים ביפו
דיוול מקלין טוענת שהרוטב לסלט שלה התפוצץ בפניה, לאחר שנכנס בו שד שפוצץ את הבקבוק וירה רוטב לכל כיוון. הנזק שנגרם לביתה מוערך ב-2,500 דולר
מנות חדשות ברשת בלאק, משאית אוכל אסיאתי, משתה טורקי בקלארו ומנה חדשה בג'ירף - כל אירועי האוכל של השבוע
אחרי מסעדות ובתי קפה כעת נפתח גם דלי חדש בת"א שיתמחה אך ורק באוכל טבעוני ונקרא הטעם של החיים. בתפריט: שלל מאכלים טבעוניים שניתן לאכול במקום או לקחת הביתה
עם כל הכבוד לבחירות בארה"ב גם עולם האוכל הישראלי סיפק השבוע לא מעט כותרות, אז אם פספסתם ידיעה נעשה לכם סדר עם חמש חדשות קולינריות חמות מהתנור וגם חדשות מפתיעות לגבי התרחבות מסעדת בית תאילנדי
2016 היא ללא ספק השנה של חובבי האוכל ההודי - בשבוע הבא תיפתח בתל אביב מסעדת מונאר, דאבה בסגנון דרום הודו שמתמחה בקרפ המפורסם מסאלה דוסה
מי לא נהנה להתפנק על כוס משקה עם קרח ביום חם במסעדה או להזמין וויסקי עם קרח בבאר? אולם תמונות שדלפו לרשת מגלות את האמת הדוחה על מכונות הקרח, שיוציאו לכם את כל החשק למשקה קר
עד היום מסעדות טבעוניות בישראל נטו לכיוון הזרוק. תאומים שקיבלו השראה מארצות הברית החליטו שהגיע הזמן להציע ז'אנר חדש ועתידים לפתוח את 416, מסעדה מוקפדת ואיכותית הכוללת גם בר קוקטיילים על טהרת הטבעונות
אחרי שנים במהלכן ביססה בצפון אימפריה של מטבח ערבי, מסעדת אלבאבור תפתח בחודשים הקרובים סניף ראשון בת"א. בתכנית: מחירים נוחים לכיס ועמדת טייק-אוויי
האופה ומעצבת העוגות צ'לסי וויט כובשת את הרשת עם העוגות הסופר מקוריות שלה - כשזו החדשה הצליחה להפנט אליה יותר מ-450 אלף צופים נלהבים שלא יכולים להפסיק לצפות בה. אם אתם בדיאטה - עדיף שלא
סנטרו קפה, שיפתח בקרוב סמוך לדיזנגוף סנטר, יציע עוד אופציה למקום שפתוח 24/7 בעיר ללא הפסקה ותפריט שישתנה במהלך שעות היום
דיינר אמריקאי חדש ומושחת בחיפה, בראנץ' שבת בסורה מארה וחגיגות חמש למסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן. איפה אוכלים השבוע?
אחרי טרנד המסעדות המקסיקניות קבלו את הגל הבא: מסעדות שוק בסגנון מקסיקו. מסעדת מקסיקנה מצטרפת ופותחת מקום חדש בשוק צפון בת"א בו המנות מוגשות במחירים נגישים ובמעטפת שוק צבעונית ועליזה
יותר ויותר מסעדות בתקופה האחרונה בוחרות לפתוח בסמוך נקסט דור - גרסה משוחררת וזולה יותר למסעדת האם. מה עומד מאחורי הטרנד החדש?
ההודעה של מאיר אדוני על סגירתן של מסעדות כתית והמזללה נפלה כרעם ביום בהיר. אבל מה התהליכים מתחת לפני השטח שהובילו לסגירת המסעדות, ומה זה אומר לגבי הקולינריה הישראלית?
רעידת אדמה קולינרית: השף-כוכב מאיר אדוני הודיע הערב על סגירת מסעדות הדגל שלו: כתית והמזללה. הסיבה: שינוי כיוון עסקי
הפיצות של טוני מקרוני בראשון לציון הן מבצק דק וקריספי ובמסעדת מנואל בפתח תקווה שפועלת במקומו של מוסך אופנועים ישן מגישים בסגנון הסלואו פוד . שתי מסעדות איטלקיות חדשות שנפתחו במרכז