LP, תל אביב: מקום של מקצוענים. עכשיו בואו נחזיק יחד אצבעות
זה יקרה בקרוב, רק שיישאר
מבקר המסעדות של וואלה! אוכל משנת 2009. שומר על האנונימיות לשם האובייקטיביות. בנוסף, הוא כותב את מדור היין של האתר שמסקר יינות חדשים בארץ ובעולם.
זה יקרה בקרוב, רק שיישאר
דרישת שלום לוהטת וסתווית כאחד מאיטליה
אם הרמה תישאר, ואם הוא יישאר, הרווחנו מקום
מסעדת שוק, מה תגידו על זה
קבלו את היהלום של גליסיה
אופציה ראויה בהחלט בצד הרגוע של תל אביב
תל אביב היא עיר עם המון מקומות שאוכלים בהם כמעט את אותו הדבר. גיא אריש מעמיד משהו אחר לגמרי
למי שלא הצליח לטוס הקיץ ובכלל, יותר משווה לשים לב ליקב הזה
קטן. בינוני. תקלה. בעיה. בלגן. מוזר. מתפורר. קיצוני. זוועתון. מרתיע. באסה. שכח. מצער. נחות. בנאלי. מיושן. חלול
לא המסעדה הכי מעניינת שנפתחה השנה. אז מה?
אצלו אין סטנדרטי, אבל יש סיפור
לא מחרבים מערכת יחסים בגלל ערב לא מוצלח אחד, ועדיין
ציפיות מתונות, אכזבה גדולה
אופי שיש רק פה
תמורה מצוינת לכסף, מתי בפעם האחרונה שמעתם את המילים האלה בעיר?
קיוויתי, התבדיתי
שיחוק ברור במונחי תמורה לכסף
אמת ואינטגריטי, ייחוד ואופי, והרבה נדיבות
הצפרדע והמים, אחוז החסימה, והאמת של ענר בן רפאל פורמן
מי שטרם נחשף, יותר מכדאי לשים עין על העבודה של אבי פלדשטיין
הכוונות טובות, אולי בהמשך
הטוב: הקינוח; הרע: השאטה
יש שף במטבח, והוא יודע את העבודה שלו
מי שטרם התוודע לעבודה המצוינת של אייל דרורי, זה בהחלט הזמן
חוויית הבילוי הטוב במלואה
בלי רומנטיקה או אינטימיות, עם איש מקצוע במטבח
עבודה איכותית, לא שגרתית ומעניינת מאוד עם יינות שהמקדם הגסטרונומי שלהם גבוה ותמחורם מאופק
היה לנו נעים, לפרקים גם לא רע, אבל כמו במספיק מקומות בזמן האחרון, גם כאן לא באמת אכלנו ארוחת ערב
מסעדת הדגים של דור אבן ומור חזן עדיין חוגגת את הפשטות
אוהבים ריפאסו? יש כאן ייצוג מצוין שלו. אוהבים לבנים מורכבים? קוסטוזה סופריורה ימלא את מלוא המאוויים במאה שקלים