יקב כישור: סמכו עלינו, תנו לו שעה והביטו בקסם פורץ החוצה
שישה יינות שאף אחד מהם אינו חנפן, אבל כל אחד מהם מצוין בדרכו
מבקר המסעדות של וואלה! אוכל משנת 2009. שומר על האנונימיות לשם האובייקטיביות. בנוסף, הוא כותב את מדור היין של האתר שמסקר יינות חדשים בארץ ובעולם.
שישה יינות שאף אחד מהם אינו חנפן, אבל כל אחד מהם מצוין בדרכו
נדיר, מהמם, מושלם, גן עדן
יקב ויתקין מציג פרופיל מרשים ורב-איכויות, ויינות בעלי אופי וייחוד
הללויה, כל מה שהפריע לנו פה נגמר
ארוחת טעימות אופטימית (ברובה) לאורך תשפ"ג. בתיאבון, ושנה טובה!
לכל לוגם, מכל הסגנונות, ועם מבט אכפתי מאוד לכיוון הכיס של כולנו
יש לה כמה קצוות לשייף ויש גם מה לשפר, אבל בסיסו של המקום הזה חיובי
ברוב המקומות החדשים נעים לשבת אבל האוכל טוב פחות. כאן זה היה הפוך
השם יפה, האווירה מזמינה והתמחור בלתי תל אביבי. עכשיו בואו נדבר על האוכל
יין שמדבר קיץ ישראלי, מה צריך יותר?
בימים כאלה, לא צריך הרבה יותר
סוף סוף השגתי שולחן למקום הכי עמוס בתל אביב. זה כל מה שקרה אחר כך
האוכל טוב, אבל איפה הוואוו?
כשיקבים גדולים מקפידים לעשות גם יינות בוטיק
המקום היחיד שמצליח לא להזיע עכשיו. רק על זה מגיע לו
יזמית ושפית שבאות מאהבה, תפריט שלא עובר את ה-100 וקסם אורבני אמיתי. עכשיו צריך לדייק
מהגבעות של איטליה מגיע הבקבוק הכי טוב שאפשר לקנות עם עודף מחמישים שקל
אחות קטנה, אחות גדולה, נקסט דור או כל הבית. למה בכלל צריך הגדרות כשכל כך כיף?
אפיק ההשקעה הסולידי והוותיק צריך לעשות בדק בית
אוהבי יינות ים תיכוניים וטבעיים שטרם התוודעו ליוסי יודפת, זה בשבילכם
התוספת המרעננת האחרונה לנוף העירוני צריכה לתקן רק דבר אחד
המיטב שבמיטב הסלובני סיפק תמורה אדירה לכסף, ולא רק
לא יכולנו לאכול עוד, אבל גם לא יכולנו להתאפק. הבנו שאנחנו באירוע אוכל מתגלגל מהסוג הלא לגמרי שפוי ושחררנו בלמים, אחרינו המבול
האוכל טעים, הקוקטייל הצטיין, היין הטוב מתומחר שפוי. וזאת רק ההתחלה
לפתוח ולדמיין את צפון איטליה. את כל השאר תעשה המזיגה
בלקוחות יודעים לטפל כאן מצוין, זה ברור. הבעיה מתחילה כשהם רוצים יותר מזה
יקב ישראלי מצליח החליט לשחרר כמה כפתורים בחליפה. התוצאה בהתאם
הכוונות טובות, התמחור שפוי והמקום רומנטי. חבל שהאוכל הפריע
כל טוב העולם נמצא במקררים שלה, ומחכה להפוך לקסם בצלחת. חבל שזה לא תמיד קורה