משייה, תל אביב: ברור שמדובר במקום חיובי, אבל יש עוד דרך לעבור
עוד מהפיכה התחילה, נחזיק אצבעות
מבקר המסעדות של וואלה! אוכל משנת 2009. שומר על האנונימיות לשם האובייקטיביות. בנוסף, הוא כותב את מדור היין של האתר שמסקר יינות חדשים בארץ ובעולם.
עוד מהפיכה התחילה, נחזיק אצבעות
קו גבול אחד, והרבה מאוד מכנה משותף
יש עוד עבודה
ניצוצות של יד, אכזבות של סטייק
ים תיכון, במיטבו
מקום ראוי עד מאוד, בתנאי
ציפיות גבוהות, כוונות טובות, אכזבה
איטליה במיטבה, ובול לחורף שלנו
יד טובה, אווירה טובה, מחירים טובים. על כל השאר נסלח
קריאת השכמה, למהפיכה
מי שמחובר, יעוף
בשורה של ממש במדבר אוכל
מסעדה חדשה, ומסעדה אמיתית
הרבה איכות, הרבה טעם, מעט מחיר
נטל ההוכחה והחשבון ירדו, רמת ההנאה והרוגע עלו
אחד האירועים התמוהים הזכורים לי, לשון המעטה
לא מושלם, אז מה
לא רע בכלל, אבל אפשר אפילו יותר טוב
כוונות טובות, היעדר יומרה ונדיבות בסיסית הן איכויות שלא תמיד שגורות במסעדות שלנו. חבל שזה לא מספיק
ללא פשרות, ללא בושה, ללא מתיחה של הארנק
אם רק אחד או שניים מעשרת הקבין של אופי שיש במקום הזה היה מגיע לכל המקומות החדשים הנפתחים כאן, מצבנו היה טוב יותר
דרוש עניין, דרוש וואוו
בקבוקים ראויים שמתאימים לכל מזג אוויר
בלי חידושים והמצאות, עם סימפטיה
חצי דרגה באוכל, דרגה וחצי בשירות, והיא שם
פרופיל מחמיא במיוחד של יקב שהפליא לחדש את ימיו
ולא רק בגלל שאנחנו משלמים בדרך כלל הרבה יותר על הרבה פחות טוב
נחזיק את כל האצבעות
קבלו את הלהיט הבא בחנויות הישראליות
רוצים לאכול זול ורע? זה המקום בשבילכם