אסתר, יהוד: לא מגניבה ולא טרנדית, אבל עדיין אחת המסעדות הראויות ביותר פה
ולא רק בגלל שאנחנו משלמים בדרך כלל הרבה יותר על הרבה פחות טוב
מבקר המסעדות של וואלה! אוכל משנת 2009. שומר על האנונימיות לשם האובייקטיביות. בנוסף, הוא כותב את מדור היין של האתר שמסקר יינות חדשים בארץ ובעולם.
ולא רק בגלל שאנחנו משלמים בדרך כלל הרבה יותר על הרבה פחות טוב
נחזיק את כל האצבעות
קבלו את הלהיט הבא בחנויות הישראליות
רוצים לאכול זול ורע? זה המקום בשבילכם
אבל למה רק יומיים?
אי אפשר לטעות ברמה
קבלו את בקבוק הבית הבא שלכם
דרוש תדלוק, ומהר
תפילה לנורמליות, תפילה לשפיות
כוונות טובות זה לא מספיק
לחיי שנה שפויה יותר
והחיפוש נמשך
זה יקרה בקרוב, רק שיישאר
דרישת שלום לוהטת וסתווית כאחד מאיטליה
אם הרמה תישאר, ואם הוא יישאר, הרווחנו מקום
מסעדת שוק, מה תגידו על זה
קבלו את היהלום של גליסיה
אופציה ראויה בהחלט בצד הרגוע של תל אביב
תל אביב היא עיר עם המון מקומות שאוכלים בהם כמעט את אותו הדבר. גיא אריש מעמיד משהו אחר לגמרי
למי שלא הצליח לטוס הקיץ ובכלל, יותר משווה לשים לב ליקב הזה
קטן. בינוני. תקלה. בעיה. בלגן. מוזר. מתפורר. קיצוני. זוועתון. מרתיע. באסה. שכח. מצער. נחות. בנאלי. מיושן. חלול
לא המסעדה הכי מעניינת שנפתחה השנה. אז מה?
אצלו אין סטנדרטי, אבל יש סיפור
לא מחרבים מערכת יחסים בגלל ערב לא מוצלח אחד, ועדיין
ציפיות מתונות, אכזבה גדולה
אופי שיש רק פה
תמורה מצוינת לכסף, מתי בפעם האחרונה שמעתם את המילים האלה בעיר?
קיוויתי, התבדיתי
שיחוק ברור במונחי תמורה לכסף
אמת ואינטגריטי, ייחוד ואופי, והרבה נדיבות