אייבי, תל אביב: דרושה התבוננות, ובעיקר דרושה בדיקה של הדוקטור
לא מחרבים מערכת יחסים בגלל ערב לא מוצלח אחד, ועדיין
מבקר המסעדות של וואלה! אוכל משנת 2009. שומר על האנונימיות לשם האובייקטיביות. בנוסף, הוא כותב את מדור היין של האתר שמסקר יינות חדשים בארץ ובעולם.
לא מחרבים מערכת יחסים בגלל ערב לא מוצלח אחד, ועדיין
ציפיות מתונות, אכזבה גדולה
אופי שיש רק פה
תמורה מצוינת לכסף, מתי בפעם האחרונה שמעתם את המילים האלה בעיר?
קיוויתי, התבדיתי
שיחוק ברור במונחי תמורה לכסף
אמת ואינטגריטי, ייחוד ואופי, והרבה נדיבות
הצפרדע והמים, אחוז החסימה, והאמת של ענר בן רפאל פורמן
מי שטרם נחשף, יותר מכדאי לשים עין על העבודה של אבי פלדשטיין
הכוונות טובות, אולי בהמשך
הטוב: הקינוח; הרע: השאטה
יש שף במטבח, והוא יודע את העבודה שלו
מי שטרם התוודע לעבודה המצוינת של אייל דרורי, זה בהחלט הזמן
חוויית הבילוי הטוב במלואה
בלי רומנטיקה או אינטימיות, עם איש מקצוע במטבח
עבודה איכותית, לא שגרתית ומעניינת מאוד עם יינות שהמקדם הגסטרונומי שלהם גבוה ותמחורם מאופק
היה לנו נעים, לפרקים גם לא רע, אבל כמו במספיק מקומות בזמן האחרון, גם כאן לא באמת אכלנו ארוחת ערב
מסעדת הדגים של דור אבן ומור חזן עדיין חוגגת את הפשטות
אוהבים ריפאסו? יש כאן ייצוג מצוין שלו. אוהבים לבנים מורכבים? קוסטוזה סופריורה ימלא את מלוא המאוויים במאה שקלים
הפאסון ירד, המלצרים הפסיקו עם השואו, אתם רק צריכים להגיע עם ציפיות מותאמות
מגולם רב פוטנציאל לפרפר של ממש. המהפך הושלם
זמן להרים קצת, לא רק לחיים
בלי הרבה יומרה ובלי הרבה כסף. לשבת, לשתות, לשכוח וליהנות
שילוב בין נתוני יסוד ראויים ועבודה מושכלת ומאופקת מניב יינות מוצלחים מאוד
יקב שכולו אמת עם יינות שמספקים הנאה צרופה, בתמחור מתון באמת
יינות שיתחבבו בנקל על חובבים מנוסים פחות, ולא יזניחו גם לוגמים ותיקים
הרבה יותר ממה שחשבתם, בכל רמות המחירים
עדיין אחת המניות היותר בטוחות בתעשייה
בדיוק מה שיקב גדול ומוערך אמור לדעת לספק
חובבי היין כבר מכירים. עכשיו תורכם