רק פה, עד שיהיה לה סוף סוף מקום משלה
העמסת פחמימות עם הלוחשת למחמצת
העמסת פחמימות עם הלוחשת למחמצת
ולא רק בגלל שאנחנו משלמים בדרך כלל הרבה יותר על הרבה פחות טוב
ניגוב תענוג על שאנז אליזה, לא רחוק מאורדע
מיכל אפשטיין עם מתכון מעולה לדלורית צלויה בתנור עם מייפל, קינמון, עלי דפנה, מרווה וצ'ילי. רק לערבב ולהכניס לתנור
מרק בצל אמיתי של ממש, עם המון בצל מקורמל שהופך להיות מתקתק ופרוסות בגט מוקרמות. בול מה שאנחנו צריכים
הילה אלפרט מפנטזת על השווקים הכי טעימים בעולם, ובינתיים מגשרת על הפער עם הביס של החיים
משהו בריא, משהו מושחת, משהו שהוא גם וגם: טועמי חדש על המדף גמאו