מה שרצינו בכל פעם שישבנו לשתות
לחיים, ולחיים שמגיעים לנו
לחיים, ולחיים שמגיעים לנו
לא ברור איך זה לא קרה עד עכשיו, אז ננסה להשלים את הפער במהירות: החדשות הטעימות של ישראל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
גם חלבונים, גם פחמימות, גם חם, גם מנגבים ברוטב יוגורט קריר. איזה כיף
עידו פיינר וירון מלכה ממסעדת עמק בראסרי מרכיבים ביחד ארוחת חג ישראלית, עם כוכב ראשי מוצדק
כולנו חולמים על תפוחי האדמה האלה: קריספיים מבחוץ, רכים כמו ענן מבפנים. עכשיו, שף בריטי טוען שפיצח את השיטה, והכל בזכות הוספה של "מרכיב סודי" אחד לתבנית. יצאנו לבדוק וחזרנו עם תשובה מפתיעה (ומלוחה)
לעכשיו, לחימום ביתי מאוחר יותר, לדייט פרובוקטיבי בפיג'מה מול המקרר. מה שתחליטו עובד עם האוכל הזה הרי
דף חדש, כף חדשה, וחגיגה