צפו: כך תכינו ברבור דקורטיבי מתפוח עץ
סרטון חדש ילמד אתכם להכין ברבורים דקורטיביים יפהפיים מתפוחי עץ בלבד. ניסינו בעצמנו ולהלן התוצאות

סרטון חדש ילמד אתכם להכין ברבורים דקורטיביים יפהפיים מתפוחי עץ בלבד. ניסינו בעצמנו ולהלן התוצאות
הם מכתתים רגליהם ממסעדה למסעדה, מחפשים אחר טעמים ומרקמים חמושים בפנקס וזוכים לתואר מבקרי המסעדות החדשים. שיחה עם 6 בלוגרים מקומיים בעיצומה של ביקורת
מעוניינים לחגוג את השנה החדשה בחוץ מבלי להוציא סכומי עתק במסעדות? קבלו רשימה של המסעדות ברחבי הארץ שמגישות ארוחה משתלמת במחיר של עד 100 שקלים
יש אין סוף פטנטים וטריקים לבישול אורז לבן. אבל איך מכינים אותו כדי שיצא אחד אחד, כמו אצל השפים? כך תעשו זאת נכון
מחפשים אוכל ישראלי בטוקיו? מסעדה חדשה שנפתחה ביפן ונקראת "המטבח של חנה" מציעה אוכל ישראלי, קישקע ומרק עוף גם בקצה השני של העולם
לא רק סושי - המטבח היהודי-ישראלי מגיע ליפן, ולא רק בשביל התיירים הישראלים. מתוך המהדורה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם קצת השקעה תוכלו לייצר מנה מתוקה כמו של קונדיטוריה:הקונדיטורית מירי ארזי ממתוקה מלמדת להכין קינוח שכבות שוקולד נוגט ומוס, שמספק התרגשות בכל ביס
אוכל של פועלים מסתבר זו ממש לא קלישאה. הצצה לחברת הבנייה הטורקית שבונה בניינים מפלצתיים בגוש דן ומעניקה לאלף פועלים תפריט המתבסס על מטעמים אותנטיים מהכפרים בטורקיה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אופים קצת אחרת: ארז קומרובסקי מכין לחם שבדי שטוח מצופה בשומשום מלא, כשכמיטב המסורת הסקנדינבית - אפשר לתלות אותו במזווה במשך כל החורף
חיתוך של עגבניה אולי נראה כמו הדבר הכי קל בעולם, אבל למעשה יש דרך נכונה ומהירה לעשות זאת. כך תחתכו אותה כמו מקצוענים
מאפייה בברוקלין, ניו יורק, הוסיפה מנה חדשה לתפריט חג המולד שלה: לזנייה בשילוב נוטלה ומרשמלו. חברי Epic Meal ניסו להכין את זה בעצמם ויצאה להם מנה עם לא פחות מ-44 אלף קלוריות. שיהיה לכם בתיאבון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למי שחושק במנה נוסטלגית לסוף השבוע הקרוב, מכינה הקונדיטורית מירי ארזי עוגת קצף נוגט ואגוזים מעוצבת, מעוטרת בנשיקות מרנג עדינות
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כרישה ובטטה הן שילוב מנצח תמיד, ובכוחן להפוך לביבה פשוטה למעדן מלכים. אוראל קמחי מטגן את הנשנוש המושלם לחנוכה, שחובה לטבול ביוגורט
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רוצים לפנק את הילדים בחג החנוכה בנשנוש שידבר ללבם? מאיה דרין מטגנת לביבות כרובית חמות וממכרות שמורכבות גם מגבינת עיזים רכה, פתיתים ואגוזים
אחרי שמאפיית לחמים תקעה יתד בניו יורק והפכה לאחת המאפיות הפופולריות בעיר, כעת מתמכרים תושבי העיר לסופגניות, שמהוות תחרות של ממש לדונאטס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא צריך להסתבך עם שמרים כדי להשיג סופגניות טעימות. מירי ארזי מטגנת בקלי קלות כדורי בצק קטנים וטעימים מבצק גבינה קליל לפי המתכון הרומני של אבא
מסעדת רפאל של השף רפי כהן מתחדשת במעשנת ומגישה לקהל ערבי קונספט חדשים: מדי יום שלישי יצטרפו לתפריט מנות של בשרים ודגים בעישון עדין
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכל עדה יש את קינוח הבצק המטוגן שלה. אבי ביטון מטגן לקראת חנוכה צ'ורוס דרום אמריקאי בגירסת פרווה, מחומרים שיש לכל אחד בבית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עגבניות מיובשות ושזופות תוצרת בית יוסיפו טעם ועניין לכל מנה. מאיה דרין צולה אותן עם שום מתובל ומשדכת לסלט צבעוני עם שעועית שחורה ושני סוגי בצל
בואו ללמוד שיטה ייחודית לחיתוך בננה - בתוך הקליפה. מבטיחים לכם שחייכם ישתנו לחלוטין אחרי שתצפו בזה. טוב, לא באמת
לאחר ששרדה חמש עשרה שנים באקלים הקרבות הדרומי, מסעדת בלזק האשדודית סוגרת את שעריה. מסעדות נוספות באזור מתקשות להתאושש מנזקי צוק איתן. האם מדובר בתופעה? הכתבה של יניב גלעדי
גם בבלגיה רוצים להתהדר במאכל לאומי, ומה יותר טוב מאשר אחד המאכלים הכי פופולריים בעולם? מתוך המהדורה
ה"סיניבירד", עט שמצייר על מזון, יאפשר לכם לשלוח הודעות לחברים שלכם דרך הקפה של הבוקר, לצייר להם על החביתה או סתם לצלחת בצורה אמנותית את ארוחת הערב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במקום להסתבך בבישולים של ארוחה כבדה מציע לכם אוראל קמחי לקחת דגים, למלא את הבטן שלהם בכל טוב, לשדך ליין לבן ולשלוח לתנור. התוצאה עדינה ומפנקת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סלט טאבולה קצוץ דק, טחינה ירוקה מתובלת ודגים נפגשים בצלחת אחת. מאיה דרין מתקתקת ארוחה כיפית וצבעונית לכל המשפחה
זאת הייתה השנה של יוצאי משחקי השף, השנה בה המטבח הערבי זכה לאהדה מקיר לקיר, שנה שבה האוכל המקסיקני צבר סוף סוף תאוצה, והשנה בה ירושלים המטירה מבול של מסעדות חדשות . אז מה היה לנו ב-2014?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פונדנט שוקולד הוא קינוח מושלם לכל סיטואציה, בין היתר כי אפשר להכין אותו מראש, להקפיא ורק להכניס לתנור עם בוא האורחים. הקונדיטורית מירי ארזי מכינה קינוח שוקולד קלאסי במילוי הפתעה
במסגרת שבוע האוכל הפולני, מגיש גם מאיר אדוני אינטרפרטציה משלו למטבח היהודי במסעדת לומינה הכשרה. "עבורי זו מחווה של הוקרה וזיכרון לתרבות מדהימה שמעט ממנה נשאר פה איתנו"
מייזם חדש שמגיע מבית המלוכה הבריטי מציע לאוהבי האינסטגרם להדפיס את תמונותיהם על מרשמלו. ושאנחנו נסרב למלכה?