פותחים שבוע: האוכל הפולני חוזר ובגדול
שבוע האוכל הפולני יוצא לדרך, ארוחת דו קיום במגדלנה שבמגדל, תפריט ערב חדש בטרטוריה חבה הירושלמית ודיל זוגי מוזל במסעדת יפו תל אביב של חיים כהן. הארוחות הכי טעימות של השבוע הקרוב
שבוע האוכל הפולני יוצא לדרך, ארוחת דו קיום במגדלנה שבמגדל, תפריט ערב חדש בטרטוריה חבה הירושלמית ודיל זוגי מוזל במסעדת יפו תל אביב של חיים כהן. הארוחות הכי טעימות של השבוע הקרוב
מסעדת אואזיס עברה למשכנה החדש וחגגה את האירוע במסיבת פתיחה סוערת. השפית רימה אוליברה מצהירה: "יש לנו חוזה במקום החדש ל-20 שנה"
חולשות מתוקות: שבלולי הקינמון והרוגלך הם מבין המאפים המסוכנים ביותר לחובבי הדיאטות. אבל כמה אנחנו באמת יודעים עליהם? וגם: מדוע קינמון אינו קינמון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שתי מנות נפלאות בפני עצמן הופכות ביחד לסופרסטאר בצלחת ומתמזגות לכדי שלמות: רות אוליבר משלבת מקרוני אנד צ'יז בתוך מעטפת מזמינה של פלפלים ממולאים
עונת הגשמים נותנת את האות להוציא את התותחים הכבדים: השף לירן גרודה ממסעדת בקפיקו מבשל 3 מתכוני פסטה ברטבים עשירים
אתם אולי מכירים אותה בתור טניסאית בינלאומית, אבל חשבון האינסטגרם שלה יחשוף פן אחר לגמרי. בפגרה הופכת שחר פאר לפודית שחורשת את כל המסעדות ודוכני האוכל הכי שווים
האמנם חיילים ביחידת שלדג אוכלים טוב יותר מביחידת גבעתי? האם קיצוץ בתקציב הביטחון יפגע גם ברמת המנות בחדרי האוכל הצבאיים? ראיון עם רמ"ד תזונה בצה"ל שטוענת: "אין חיילים רעבים"
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהגשם מתדפק על החלון, אין מתאים מלחלוק סיר ריזוטו מהביל. אוראל קמחי משדרג את המנה האיטלקית האהובה עם רוטב פסטו טבעוני
בעבר אבי אפרתי היה מוכן לדהור מכל קצות הארץ בעבור מנות של קוצ'ינה תמר. מעציב לגלות שבחורף 2014, המסעדה של תמר כהן צדק הפכה לסתמית, בינונית ומרושלת
חטיף הילדות האהוב של מירב שיינר קם לתחייה - מתכון להתמכרות החדשה שלכם: טעמי ביתי, קראנצ'י ומתפצפץ בטעם אגוזי בציפוי שוקולד נוגט
חג ההודיה נחגג מחר בארצות הברית ושם במרכז השולחן את בשר תרנגול ההודו. אורי מרמורשטיין מפונדק דה לוקס מגיש לכם שלוש הצעות הגשה נוטפות עסיסיות
אבי אפרתי טועם את יינות יקב הבוטיק סומק מזכרון יעקב ומגלה כמה וכמה יינות טובים ומעניינים
לא פשוט לשבת במסעדה כשמסביב אוכלים מנות של כבד אווז ופירות ים. במסעדת מסה, אומנם לא מתכוונים לשנות סדרי עולם, אבל יש הרגשה שגם שם כבר הבינו שהתהליך בעיצומו
אתם כבר לא זקוקים לתרנגולת שתטיל ביצי זהב. בעזרת מכשיר חדש תוכלו לטרוף ביצים כשהן עדיין בקליפתן ולקבל ביצי זהב טעימות
רוצים לבשל מתכון אבל פתאום יש ציר במרכיבים ואין לכם אחד בבית? מאמן המטבח חושף את כל האמת לגבי צירים ואבקות מרק
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
להורים עסוקים מקדישה מאיה דרין את המתכון הבא, שאהוב במיוחד על ילדים: פסטה חמה עטופה ברוטב מושלם של זיתים, גבינה, עגבניות ותוספת קראנצ'ית - פירורי לחם
תגלית מפתיעה בעולם האוכל: עד היום קילפתם תפוזים בצורה הלא נכונה. בואו ללמוד איך באמת עושים את זה
רוצים ללמוד להכין חומוס משגע אבל חשוב לכם לשמור על הבריאות? ביקרנו בסדנה שמלמדת את כל רזי החומוס, מינוס הפיתות
בבורקס מיס בפלורנטין המונה מרגיש תמיד כמו ילד בחנות ממתקים. זה לא רק הבצק הפריך והתרד הטרי אלא גם העובדה שאחרי התשלום נשאר בכיס עודף מ-10 ש"ח
ארבע שנים אחרי שעזבה את הארץ, ברגר קינג קונה את סניפי בורגר ראנץ'. האם תצליח הרשת האמריקנית במקום שבו נכשלו סטארבקס ודאנקן דונטס? מתוך המהדורה
מתוק מבפנים ומבחוץ: קבלו 15 עוגות מעוצבות שיגרמו לכם להתלבט האם לאכול אותן או למעוך אותן מרוב חמידות?
סניף כשר ראשון של רשת ההמבורגרים מוזס נפתח בירושלים והפך במהרה לפופולרי מאוד בבירה. בהמשך מתכננת הרשת לפתוח סניפים כשרים נוספים ברחבי הארץ
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שעועית שחורה משתלבת נפלא עם מזג אוויר גשום. אורלי פלאי מסבירה איך שומרים על הצבע הנהדר שלה ומכינה ממנה מרק סמיך
האם מנחת ערוץ האוכל האמריקני שומרת על הגזרה החטובה שלה כי היא יורקת את כל מה שהיא אוכלת בתוכנית ומשתמשת בכפילה שתאכל עבורה אוכל שאמור להראות לעוס?
מנות ב-9 שקלים באוקינאווה תל אביב, קולוני הירושלמית משיקה תפריט חדש וארוחת שפים איטלקית בקלואליס, רמת גן. איפה שווה לאכול השבוע?
תכירו את ציון נחאיסי, יליד פתח תקווה והשף הראשי של רשת מלונות אירופאית יוקרתית. בראיון לוואלה! אוכל מגלה בין היתר איך מתמודדים עם העדר פידבקים כשקהל הסועדים מנומס במיוחד
למה שילוב המלים ספגטי ובולונז נחשב לחטא חמור מאין כמותו באיטליה? ומה אוכלים האיטלקים באמת? עז תלם מספר את כל האמת על מנת הבולונז המפורסמת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לקראת הסופה שתגיע בסוף השבוע מכין אבי ביטון מרק עגבניות מהביל וקל מאוד להכנה, מחומרים שיש לכל אחד בבית
לפני מספר שבועות נפתח בר פיצות ברמת החייל בת"א שמציע קונספט חדשני. תכירו את גוסטוסו - מקום שמגיש פיצות בשריות כשרות מרחבי העולם
אבי אפרתי הגיע מלא תקוות אבל הקונספט של מסעדת קז'יואל איטלקית צנועה ומוצלחת יצטרך לחכות למסעדה אחרת. בקפיקו החדשה של לירן גרודה נדרשת למקצה שיפורים
צמד השפים מצטרף לרשימה ארוכה של שפים ומסעדנים שכבר פתחו מסעדות יוקרה בערים הגדולות בעולם. מלונדון ועד ניו יורק. המקומיים מתאהבים במסעדות הישראליות. מתוך המהדורה
זרם המסעדות הישראליות בלונדון לא מפסיק. אחרי פאלומר של קבוצת מחניודה גם דוד אלמקיאס ויוסף שטרית ממסעדת "דוד ויוסף" יפתחו בקרוב מסעדה חדשה ונוצצת במתחם קמדן מרקט שבלונדון
הגולש דורון רז שאל איך מכינים גולאש הונגרי. מאמן המטבח מעניק את כל הטיפים לצד מתכון הונגרי אותנטי לתבשיל שיחמם לכם את החורף
צמד האמנים הצרפתי, קוונטין ותומאס, עיצבו המבורגרים בקונספטים מיוחדים שיפתחו לכם את התיאבון, אבל יהיה לכם לא נעים לאכול אותם. יאמי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשמתחשק משהו מתוק ומזמין שמוכן צ'יק צ'ק, עוגה בחושה היא הפתרון. מאיה דרין מכינה במהירות עוגת שיש נוטפת שחיתות עם אגוזים וריבת חלב
הם עובדים רק עם יצרנים מקומיים ומייצרים לכם סל שלם של מוצרים בריאים ואורגניים. תכירו את מעדניית אלגריה בת"א, הסוד הכי כמוס ברחוב אבן גבירול
טרנד שווקי האיכרים מהשנה הנוכחית מסרב להירגע ובשנת 2015 צפוי גל נוסף של שווקים כאלו. אז למה אנחנו כל כך אוהבים שווקי איכרים?
פרי הפפאיה עשוי ליצור רושם שמסובך מאוד לבשל אתו. אבל ההפך הוא הנכון פיליס גלזר מציעה מתכונים פשוטים ומהירים במיוחד עם הפרי הבריא הזה
אבי אפרתי טועם את יינות יקב רמת נגב הקטן והצנוע לצד יינות יקב אמפורה עתיר ההשקעה ומחבב הרבה יותר את הראשון
במושב יכיני מחכות לכם שכבות בצק של הנאה משולבת עם חמאה וחריף תימני בצד, ושלא תעזו להזמין מנה שלמה - המונה מגיע לג'חנון הכי טעים ומושחת בדרום
בזמן שבארץ הוא עבר לא מעט תהפוכות בחצי השנה האחרונה, בהולנד עסקים כרגיל. המסעדה המצליחה של רוט samhoud places קיבלה גם השנה שני כוכבי מישלן
מעוגיות חרסינה ועד עוגיות טאקו: קבלו 8 עוגיות שאולי לא נראות ככה, אבל הן הכי עוגיות שיש ואמורות להיות ממש טעימות (למרות שלא נעים להרוס אותן בביס)
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סינייה חמה עם תפוחי אדמה, עגבניות וקציצות, שאופים בתנור ברוטב טחינה, מהווה ארוחה שלמה, טעימה ומנחמת. אורלי פלאי אופה מנה קלאסית לימים גשומים
ארגוס הכלב ניסה במשך יותר משתי דקות להגיע אל כדור הפירה שעל השיש ללא הצלחה. ניסיונותיו החוזרים ומבטו הנואש יעוררו גם אצלכם המון סימפטיה לכלב הזה. צפו בקטע המלא
עסקיות צהריים חדשות ברחבי תל אביב, המרגוזה בר עובר מתיחת פנים, ארוחת חג הודיה בירושלים ומנות חורף במסעדות. פותחים שבוע
אחרי ההצלחה המסחררת של החצ'אפורייה בשוק מחנה יהודה בירושלים, החליט הבעלים טנגו שביט לפתוח מקום נוסף במרכז העיר, שיגיש אוכל גרוזיני בשרי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כמה דקות של עבודה ויש לכם קנלוני "מזויף" בתנור. רות אוליבר מגלגלת טורטייה מקסיקנית וממלאת אותה בגבינות וטעמים, התוצאה - לא פחות ממעלפת
מאז התפרסמה ההודעה על סגירתו של מפעל "מגבות ערד" ופיטורי 300 עובדים האווירה בערד מדוכדכת. סיור קולינרי בעיר מראה איך מחלחל המצב גם על בתי האוכל המיוחדים שלה
קבוצת מחניודה שפתחה לאחרונה מסעדה גם בלונדון נפרדת ממסעדת מונא הירושלמית ומוכרת אותה לידי השף בפועל, מושיקו גמליאלי. על הכוונת גם התרחבות לפריז