- 1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן זית, מתבלים את הבשר במלח ופלפל וצולים עד שהבשר נסגר מכל הכיוונים.
-
- 2. לאחר שהבשר השחים מוציאים אותו הצידה ומשחימים את הירקות על משקעי הבשר. מוסיפים את התבלינים, הרסק וצרור הכוסברה.
-
- 3. מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר ומכסים במים/ציר עוף. מכסים את הסיר ומבשלים באש נמוכה כשעתיים בערך. בודקים שהבשר מוכן: צריך להיות רך לגמרי . מסננים את הבשר מהרוטב ומחזירים את הרוטב לצמצום.
-
- 4. קוצצים גס את הבשר עם סכין. כשהרוטב מוכן, סמיך ובמרקם הנכון, יוצקים על הבשר ומפזרים מעל כוסברה טרייה ומעט מיץ לימון.