חנוכה בטעמי ילדות: מה יוצא מדונאטס וקרמבו?
במסגרת פרויקט נוסטלגיה של חנוכה בוואלה! אוכל הקונדיטור של פיס אוף קייק מכין לנו דונאט קרמבו, ויש אפילו גרסה טבעונית
במסגרת פרויקט נוסטלגיה של חנוכה בוואלה! אוכל הקונדיטור של פיס אוף קייק מכין לנו דונאט קרמבו, ויש אפילו גרסה טבעונית
במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי הקונדיטור דוד לאור נזכר בסנדביץ' פתי בר ושוקולד השחר ומשבץ את זכרון הילדות המתוק הזה בתוך סופגניית בריוש
זוכרים את שרשרת הסוכריות הצבעונית מהילדות? הקונדיטור ירין קארו מכין במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי, שרשרת דונאטס בהשראתן, שתגרום להדלקת הנרות שלכם להיות באמת בלתי נשכחת
מיקי שמו מתענג על השוקופאי המיתולוגי של בורגר ראנץ' ומכין במסגרת פרויקט חנוכה נוסטלגי גרסה ביתית ומושלמת. מסתבר שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה
וואלה! אוכל בפרויקט חגיגי ומיוחד לחנוכה שמחזיר את הקונדיטורים אחורה בזמן לחטיפי ילדות אהובים. ראשון להתארח הוא הקונדיטור גל גבריאלי מהקונדיטוריה של גל בחיפה, עם קרונאט במילוי מרשמלו
מירב שיינר נותנת מתכון מנצח למיני דונאטס עם טופינג מושחת של קרם שוקולד ומקדישה בטור השבועי מקום גם ל-6 טיפים חשובים לסופגניה ביתית מנצחת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחרי שטעם את הפריקסה של השף תומר אגאי בסנטה קתרינה וכמעט התעלף מרוב עונג, אבי ביטון מכין לכבוד החג את הגירסה האפויה, שכל אחד יכול להכין בבית
אין צורך לצאת מהבית ולהצפין עד החרמון כדי ליהנות מקצת פתיתים צחורים ורכים, רות אופק מכינה עוגיות וניל מושלגות ומגלה כי הסוד למראה המושלג נמצא בגלגול
ברוח עונת החגים שבעיצומה כרגע בחו"ל, מירב שיינר מכינה את הבארק - חטיף שוקולד מפנק ועמוס בכל טוב שמכינים תוך 10 דקות בלבד
מעבר לבצק המושלם הפיצה הזאת מקבלת אקסטרה שחיתות בזכות השוליים העבים שלה שמטמינים עולם ומלואו, ומעטה גבינות לבן שמעוטר בבטטה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רות אופק ממלא את הבית בניחוחות של לחם טרי עם ארומה של בטטות צלויות ורוזמרין שיגרום לכל בני המשפחה להתנחל במטבח
חצי עוגייה חצי עוגת עוגה, חיתוכיות שוקו-וניל הן מסוג הקינוחים שקורצים לנו היישר מהתבנית ליישר עוד ועוד. אז שאנחנו נסרב?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מילדות זו העוגה של החגיגות, מהעוגות של פעם עם סוכריות צבעוניות ועד לעוגות המושקעות, רבות השכבות והמרקמים. רות אופק מכינה עוגת שוקולד פאדג'ית ומלמדת כיצד להכין זילוף פשוט ומהפנט
עכשיו שהחורף כבר כאן באופן רשמי, יש לנו את כל הסיבות שבעולם לפנק את עצמנו כמו הנורבגים בלחמניות שמרים מעוטרות פודינג וניל וכתר שבבי קוקוס. רק אל תשכחו את השוקו החם ליד