שתי מסעדות סושי חדשות (ולא בתל אביב)
נתניה מתחדשת במסעדת סושי חדשה וכשרה, שחוץ מהרולים שהתרגלתם כבר לראות בכל מקום, תמצאו גם מנות וחומרי גלם ים תיכוניים ועוד שלל הפתעות, ואם תמשיכו עוד צפונה בכביש 4 תמצאו עוד סושיה חדשה ומגניבה בפרדס חנה
נתניה מתחדשת במסעדת סושי חדשה וכשרה, שחוץ מהרולים שהתרגלתם כבר לראות בכל מקום, תמצאו גם מנות וחומרי גלם ים תיכוניים ועוד שלל הפתעות, ואם תמשיכו עוד צפונה בכביש 4 תמצאו עוד סושיה חדשה ומגניבה בפרדס חנה
שלל קונדיטורית יציינו ביום רביעי את יום הקרואסון, אז איפה אתם תחגגו עם המאפה הלוהט ביותר? פסטיבל דרום אדום יוצא לדרך בסופ"ש, וטרנד הבראנצ'ים מגיע לסביון בגרסה שווה במיוחד. פותחים שבוע
לפעמים זה פשוט סיוט לקלף ביצים קשות, בעיקר כשהקליפה נותרת דביקה על החלבון ופשוט מסרבת לשחרר. אב מקנדה שיתף טריק קצת מוזר אבל פשוט ויעיל לקילוף מהיר של ביצה קשה - ואנשים טוענים שזה שינה את חייהם
האנשים שאחראים להצלחה המסחררת של גוז' ודניאל בבני ציון, פותחים לה אחות קטנה בשם לירי לאונג', בלוקיישן הכי שווה ברישפון, בתפריט: טעמים מכל העולם ושילוב בין כפרי לאורבני בחוויה קולינרית מוקפדת
שוק מחנה יהודה התחדש לאחרונה במאפיתי - דוכן מאפים משגע, עם תפריט המחולק למלוחים ומתוקים - שישה טעמים בכל מחלקה, ומוטו אחד ברור "כל דבר יהיה טעים יותר אם יעטפו אותו בבצק חמאה". כל הפרטים על המקום שמשגע את הירושלמים
סצנת הכריכים של ת"א, היא משהו שלעולם לא יעייף אותנו לעסוק בו, בעיקר כשהיא מתעוררת עם שני מקומות חדשים שבהחלט שווים את הביס שלכם. כל הפרטים בפנים
למי אין במגירה במטבח נייר אלומיניום? הוא תמיד זמין לעזור לנו באפייה, או בעיטוף שאריות או כריכים לעבודה, אלא ששף בתוכנית טלוויזיה הדהים את הצופים וגילה שאנחנו כולנו משתמשים בנייר הפשוט בצורה לא נכונה
באיקאה מציעים לכם מבחר מנות לילדים ב-10 שקלים, בפופינה מגישים ארוחת טעימות נהדרת, בביירן משיקים תפריט חדש וגם בהרברט סמואל הכשרה. פותחים שבוע
אולי זה החורף, אולי הרצון לחדש, אבל בתקופה האחרונה תל אביב התמלאה בהמון אופציות נהדרות לארוחות בראנץ' מפנקות בסופ"ש - כאלה שעמוסות בהמון צלחות קטנות וצבעוניות, מאפים על שלל סוגיהם וביצים בצורות עשייה שונות. קבלו 6 אופציות לבראנצ'ים חדשים ששווה לבדוק
רמת השרון, העיר שידועה בעיקר בזכות בתי הקפה שלה, מתחדשת עם מסעדה איטלקית חדשה, ולצידה פטיסרי צרפתי מושקע; לצד מנות איטלקיות קלאסיות תמצאו גם המון הפתעות בתפריט, שווה לקפוץ לטעום
קהל הסועדים הישראלי כבר מחונך היום שאם רוצים מקום במסעדה שווה - צריך להזמין שולחן מראש, אז מי הן המסעדות המבוקשות ביותר בישראל להזמנות? כל התשובות (המפתיעות ואלה שפחות) בפנים
השף עידו פיינר מצטרף לרוברטה וינצ'י האיטלקית בכרכור, מושבוצ מציגים ארוחת בשרים מפוארת, הסועד הנודד מציעים את בראנץ' החלומות ופיצה האט מוכיחים שעוד לא אמרו את המילה האחרונה. פותחים שבוע
מעבר לראמן משובח, מנות יוצאות דופן (מי אמר אבוקדו בטמפורה ולא קיבל?) וחדר פרטי הכולל גם עמדת קריוקי, במנטנטן החדשה הצליחו ליצור מקום עם אווירה מחשמלת, כמותה לא פגשנו הרבה מאוד זמן. כל הפרטים על היפנית הלוהטת של ת"א
נמאס לכם לצאת למסעדות ולראות שוב ושוב את אותן מנות בתפריטים? כדאי שתתחילו לגלגל על הלשון את השם "פאן קון מנטקה" מסעדה חדשה שנפתחת הערב בשוק לוינסקי, ומציגה מטבח ספרדי - לטיני יוצא דופן ושובה לב
אחרי שהחמארה "תלפיות" זכתה לאהבת הקהל והפודיז, שוק תלפיות החיפאי מתחדש במסעדה איטלקית חדשה, שחוץ מפיצות נפוליטניות נהדרות עם קצוות שמנמנים, תציע גם תוצרת טרייה מהשוק, רביולי, ניוקי, ריזוטו ועוד
2019 כבר כאן, הקור גם כן, והמסעדות מתחדשות עם תפריטי חורף מחממים בהתאם; כל אירועי ינואר הקולינריים שאתם צריכים להכיר, תפריטי תותים ומשקאות חדשים. פותחים שבוע קררררר
אם גם אתם עברתם בשבוע האחרון בשדרות רוטשילד, ראיתם תור ארוך משתרך ולא הבנתם על מה המהומה - אז תכירו את "גלידה טובה" - הגלידה האמריקאית הצבעונית והפוטוגנית של ליאור קוקה. 2019 אמנם רק החלה, אבל יש לנו מועמדת רצינית לתואר "המנה הויראלית של השנה"