שוקי עוף ואורז בחלב קוקוס

ארוחה שלמה בתבנית שתמלא את הבית בניחוחות אסיאתיים- שוקי עוף פריכות ואורז ספוג בטעמי ג'ינג'ר, לימון וחלב קוקוס

מתכון מאת: אורלי פלאי-בורשטיין, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 8 שוקי עוף בלי העור
  • 2 כפות שמן
  • אצבע ג'ינג'ר
  • 4 שיני שום
  • 1 צ'ילי אדום
  • 1 לימון פרוס
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1 כוס אורז
  • להגשה:
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. קוצצים ג'ינג'ר ופורסים שום, צ'ילי ולימון.
  • 3. מניחים את השוקיים בתבנית, יוצקים שמן, מפזרים את חומרי התיבול ומטפטפים סויה. צולים 15 דקות להזהבה.
  • 4. יוצקים לתבנית עם העוף חלב קוקוס, מוסיפים אורז, מערבבים לכיסוי האורז בנוזל, מכסים ואופים 20 דקות.
  • 5.מורידים את הכיסוי ומזהיבים עוד 5 דקות. מפזרים כוסברה ומגישים.
  • קדירת עוף חורפית לעצלנים

  • תבשיל חמין מהיר

  • קציצות בקר ברוטב עגבניות

  • מקלובה של אינס שילת ינאי

  • מוקפץ שילדים אוהבים

  • דלעת ערמונים במילוי אורז ופרגיות

  • מפרום קולרבי

  • קציצות אורז ועוף ברוטב פרסי אדום

  • צ'ילי רייס נודלס

  • תבשיל שוקי עוף בדלעת

  • בוריטו עוף עם שעועית ואורז

  • עוף ואורז עם בשר טחון

  • אורז עם חזה עוף בסיר אחד

  • עוגת אורז טורקית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully