שוקי עוף ואורז בחלב קוקוס
ארוחה שלמה בתבנית שתמלא את הבית בניחוחות אסיאתיים- שוקי עוף פריכות ואורז ספוג בטעמי ג'ינג'ר, לימון וחלב קוקוס
(בבושקה הפקות)
מחשבון המרות
- ל-4 מנות:
- 8 שוקי עוף בלי העור
- 2 כפות שמן
- אצבע ג'ינג'ר
- 4 שיני שום
- 1 צ'ילי אדום
- 1 לימון פרוס
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 פחית חלב קוקוס
- 1 כוס אורז
- להגשה:
- כוסברה קצוצה
- 1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2. קוצצים ג'ינג'ר ופורסים שום, צ'ילי ולימון.
- 3. מניחים את השוקיים בתבנית, יוצקים שמן, מפזרים את חומרי התיבול ומטפטפים סויה. צולים 15 דקות להזהבה.
- 4. יוצקים לתבנית עם העוף חלב קוקוס, מוסיפים אורז, מערבבים לכיסוי האורז בנוזל, מכסים ואופים 20 דקות.
- 5.מורידים את הכיסוי ומזהיבים עוד 5 דקות. מפזרים כוסברה ומגישים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה