מתכונים חמים

שוקי עוף ואורז בחלב קוקוס

ארוחה שלמה בתבנית שתמלא את הבית בניחוחות אסיאתיים- שוקי עוף פריכות ואורז ספוג בטעמי ג'ינג'ר, לימון וחלב קוקוס

מתכון מאת: אורלי פלאי-בורשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 8 שוקי עוף בלי העור
  • 2 כפות שמן
  • אצבע ג'ינג'ר
  • 4 שיני שום
  • 1 צ'ילי אדום
  • 1 לימון פרוס
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 1 כוס אורז
  • להגשה:
  • כוסברה קצוצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. קוצצים ג'ינג'ר ופורסים שום, צ'ילי ולימון.
  • 3. מניחים את השוקיים בתבנית, יוצקים שמן, מפזרים את חומרי התיבול ומטפטפים סויה. צולים 15 דקות להזהבה.
  • 4. יוצקים לתבנית עם העוף חלב קוקוס, מוסיפים אורז, מערבבים לכיסוי האורז בנוזל, מכסים ואופים 20 דקות.
  • 5.מורידים את הכיסוי ומזהיבים עוד 5 דקות. מפזרים כוסברה ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully