אבי אפרתי
עד שהיא תדע מה היא, נחכה עם ההמלצה
לא רע, אבל גם לא מספיק טוב

לא רע, אבל גם לא מספיק טוב
יד ימינו של גל בן משה מדבר
בשיתוף יקבי כרמל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במסגרת פסטיבל Chef & Show, השף אביעד פלד מציג מנה אלגנטית של דג ים צלוי על שומר ותפוזים - חיבור עונתי בין טכניקה, חומרי גלם ודיוק קולינרי
לא לשכוח חלה, ולא לשכוח מה שחשוב
ממש לא רק מהטובים ביותר בקטגוריית המחיר
התכרבלויות, חימומים, היסחפויות: טועמי חדש על המדף חרפו
המקום בעל אלף הפרצופים, וכל אחד מהם עם חיוך