מהמרפסת הזאת, אפילו החופש יסכים להישאר
עירוניות טעימה, בלתי מתיימרת ובלתי מנדנדת
עירוניות טעימה, בלתי מתיימרת ובלתי מנדנדת
בימי הפסח המצות הופכות להיות הבסיס של הנשנושים והפינוקים הקטנים. את טבלת השוקולד שעטופה במצה מגישה סמדר קפלינסקי כצ'ופר מתוק לקטנים ולגדולים
דג הסלמון הוא אחד מחומרי הגלם שבלי יותר מדי מאמץ או כישורים מיוחדים במטבח אפשר ליצור ממנו ארוחה נהדרת ומרשימה, ממש כמו במסעדה. במתכון הזה השף רועי סופר נותן לו טאץ' אסיאתי בזכות רוטב מיסו וסלט אטריות זכוכית מרענן
חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע מלמד איך להכין לביבות תפוחי אדמה מטוגנות בציפוי קמח חומוס, ומושלמות לחול המועד
מלון עין גדי נמצא באחד מפלאי עולם ומציג גם תפריט ייחודי מכל מלון אחר
מצה בריי כמובן, אבל גם קרפ מדהים, פשטידות מעולות ושלל פנקייקים שווים וכולם כשרים לפסח, שיעשו לכם את ארוחות הבוקר לכל אורך חג הפסח
הקציצות של אמא: רות אוליבר נזכרת בקדירת הקציצות המיוחדת שאמה היתה נוהגת להכין לצהרי החג כדי שהבטן תהיה מלאה בעונג ובאוכל טעים בשעת קריאת ההגדה