ההמבורגר הטבעוני שיחולל את המהפכה
תפילות הטבעונים נענו והשבוע התבשרנו על המבורגר חדש שנראה ורדרד מבפנים ומדמם בדיוק כמו המקור, בלי בשר בתוכו. החדשות היותר טובות: הוא כבר מוגש במסעדה
תפילות הטבעונים נענו והשבוע התבשרנו על המבורגר חדש שנראה ורדרד מבפנים ומדמם בדיוק כמו המקור, בלי בשר בתוכו. החדשות היותר טובות: הוא כבר מוגש במסעדה
השף ערן כהן, הזכור לנו מהעונה האחרונה של משחקי השף, הצטרף אלינו לשדה תירס, והכין לנו שלושה מתכונים שעושים הרבה כבוד לגרעינים המתוקים: ממליגה עם טוויסט תאילנדי, תירס על האש וגם סלט מרהיב
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
תשכחו מהשילוש הקדוש של פסטה, פטריות ושמנת: עז תלם מלמד איך מכינים בולונז טבעוני מבלי לוותר על הטעם העמוק של הבשר עם המון פטריות, יין לבן ומרכיב סודי שמקפיץ את המנה
אור גינסברג, זוכה משחקי השף, משיק קונספט ייחודי של הפלגות קולינריות במהלכן זורקים חכות וזוללים מנות גורמה דגים נאים טריים שאך נמשו מהים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השבוע אבי ביטון מגיע למסעדה היוונית השמחה גרקו. שם הוא פוגש את השף מאיר קלדרון והבעלים צביקי עשת שמלמדים אותו להכין את הממרח המפורסם שאף טברנה אינה שלמה בלעדיו
היא מחזיקה 3 שנים מרגע הייצור מבלי להזדקק למקרר או מקפיא. הגלידה שלא נמסה היא כנראה המצאת המאה והיא יכולה להיות שלכם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקיץ הישראלי קשה לרובנו, אבל בעונה הזו החצילים והעגבניות נמצאים בשיאם. עז תלם הופך אותם לרוטב פסטה ים תיכוני, ומשדך בנוסף גם זיתים וגבינה פטה
גם בטוסטים יש טרנדים: אחרי שטוסט האבוקדו הפך למתכון הפופולארי ביותר בפינטרסט, יש לו עכשיו מתחרה חדש שכבר מסתמן כמחליפו. מנחשים מהו?
חרדה חדשה: ספר חדש חושף את כל המאכלים המזוייפים שכנראה אכלנו לפחות פעם אחת בחיינו, החל משמן זית ודבש ועד בשר ואפילו אורז. האם יש פתרון?
לאחר שעזב את מגדלנה ליד הכנרת מגיע השף חמודי עוקלה ממשחקי השף לחיפה ופותח את מסעדה איטליאנו. בתפריט: מטבח פתוח, פיצות ונוף משגע לים
מהפיכה באשדוד: במקום להוציא הון בכל יציאה מהבית עם הילדים, תוכלו לקנות קינוחים צבעוניים ב-5 שקלים בלבד, כמו גלידות, פרוזן יוגורט, קרפים ואפילו וופל בלגי. תכירו את הקופיקס של הקינוחים
באיחור אופנתי, חברת היינץ מגלה לנו איך להוציא את הקטשופ התקוע בבקבוק הזכוכית שלה - והפתרון מתברר היה לנו כל הזמן הזה מול העיניים. ידעתם את זה?
החום הכבד השורר בחוץ דורש לרענן את הצלחת עם המון ירוק. הפעם נבחרה לטובת המשימה האפונה, שגם תקשט את המנה וגם תהפוך לרוטב פסטו משגע
לאחר שסגרו את מסעדת אדיסון ברעננה החליטו בעליה לפתוח במקומה את טבולה ראסה - מסעדת שף שכונתית המגישה תפריט ים תיכוני עם מטעמים מהטאבון ומנות לחלוקה במרכז השולחן
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון מגיע לפרגן למסעדת מגזינו בתל אביב. משם הוא חוזר עם הטיפ הכי קריטי לפיצה מושלמת וגם עם השראה למנה שתעיף אתכם: פיצה הפוכה
בתקופת החופש הגדול יש פוטנציאל אדיר לעוגמת נפש בבחירת מסעדה לכל המשפחה. בדיוק בגלל זה, אספנו עבורכם המלצות למקומות מוצלחים שיסבו נחת לקטנים ולגדולים
חצי שנה אחרי פתיחתה של יהלומה בנמל, השפיות יהלומה לוי ועינב ברמן מכות שנית עם ביסטרו נח החדש בצפון תל אביב, על חורבותיה של מסעדת רוקח 73. הקונספט: אוכל מקומי בתמחור שפוי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ביום שישי בערב כולם מחכים לדג של אמא, אבל השבוע השף יוסי שטרית מגלה לנו את המתכון הסודי שלו לדג של שבת עם המון שום, פלפלים מתוקים והפתעה - פולים. תתחילו לשנן: אין כמו הדג של אבא
השפים ברחבי העולם מסרבים להפנים שלא מומלץ להתעסק עם טבעונים ברשתות החברתיות- שף בריטי שניסה לצחוק עליהם באינסטגרם מצא את עצמו בלי עבודה
מאפייה בניו יורק השיקה קרואסון רד וולווט, שמזריק צבע אדום וטעמים חדשים לפחמימה האהובה. מסתמן שמדובר בסנסציית רשת חדשה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קציצות עוף ממש לא חייבות לצאת יבשות. בטריק אחד פשוט אפשר להפוך אותן לקבב עסיסי שטורפים עם חומוס וערימות של בצל מטוגן
המרענן הרשמי שלנו בקיץ הנוכחי הוא המנגו. קבלו 6 מתכונים קלילים ומהירים לסלט, שייק, מנגו לאסי ואפילו קינוח ברולה טבעוני
מי צריך בכלל תקשורת בין אישית? מסעדת פופ-אפ חדשה מציעה תפריט שכתוב כולו באמצעות אימוג'יז. בהנחה שהצלחתם לפרש את שמות המנות, לא תאמינו איך מבצעים את ההזמנה
איך משלבים אורח חיים בריא, מזין וטבעוני בתוך מרוץ החיים המטורף? על השאלה הזו הסדנה "המזווה האורגני" של איזבל אדלר ושני בנאי מנסה לענות
גם אתם שותפים לתחושה שכל העולם הפך לנטול גלוטן? לשף אחד זה כבר נמאס, ובצעד שהרגיז לא מעט חולי צליאק, הוא החליט לפתוח ארוחה שמוקדשת כל כולה לחלבון השנוי במחלוקת
למלפפון היו קוצים, לגזר היה צבע אחר, הכרובית הייתה קטנה פי 10 מגודלה כיום והקשר בין התירס של היום לתירס של פעם - מקרי לחלוטין. איך נראו פירות וירקות לפני שהתחלנו להכניס אותם הביתה?
בחן את עצמך: יום הבסטיליה הוא הזדמנות מצוינת לבחון עד כמה אתם מכירים את המטבח הצרפתי. האם אתם יודעים מה הבסיס של ביף בורגיניון או מהו פריז ברסט?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פסטת הלינגוויני מקבלת מראה חגיגי וצח לכבוד השבת עם קרם שעועית לבנה וארוגולה בתוספת הפתעה קראנצ'ית וזהובה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הביקור של אבי ביטון במסעדת דלאל הזכיר לו עד כמה קל וטעים לשלב בין פסטה לדג ים טרי בבית להם הוא מוסיף עגבניות שרי, פלפל חריף, שום ולימון ומגיש מנה קיצית וצבעונית
במקום שוב להגיש אורז כתוספת, השף יוסי שטרית מלמד אתכם כיצד להכין בורגול גס, עשיר בתבלינים חמים, עם המון בצלים מקורמלים
חשבתם שזה מופרך ללכת למסעדה רק בשביל לצלם את האוכל? קבלו את הטרנד הבא: ללכת למסעדה כדי לתפוס פוקימונים. יש כבר מי שלמד איך עושים מזה כסף, והרבה
למרות השנים הקשות שהיא חווה, ירושלים מסרבת להפסיק לעשות לנו טעים וגם נעים, אז אם אתם בביקור בעיר הבירה יש לנו בשבילכם המלצה למסעדה לכל מאורע
למוזיאון הזה הילדים שלכם דווקא כן ירצו ללכת: בסוף החודש ייפתח בניו יורק מוזיאון הגלידה עם שלל מיצגים אינטרקטיביים, כולל בריכת סוכריות צבעוניות ונדנדה בצורת קוקילידה
המנצחת הגדולה של יורו 2016 היא נבחרת פורטוגל. כמחווה, חברנו לקונדיטורית נטלי לוין (עוגיו.נט) להכנת קינוח פורטוגלי מסורתי: פסטל דה נטה. פשוט ומתוק, ככה אנחנו אוהבים את הניצחונות שלנו
גילטי פלז'ר: סצנת אוכל הרחוב בארץ ממשיכה לצמוח, והפעם מדובר בדוכן קטנטן בתוך ההמולה של שוק הכרמל, אותו פתח עולה חדש ממקסיקו. בתפריט: מנה אחת בלבד, לוהטת במיוחד
בשיתוף ברילה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קבלו את הפסטאבולה: סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש - הרבה שמן זית ולימון
האם דווקא החרדים בבני ברק הם השותפים של המחנה החילוני במאבק במוסד הרבנות? בעיר בה המוסד נתפס כבדיחה, עסקים רבים כלל לא טורחים לשלם על תעודת כשרות, אלא מקסימום על השגחות פרטיות, ומסתמכים בעיקר על סולידריות חברתית
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשהם לא יושבים יחד לקפה, השפים עומר מילר ואבי ביטון בעיקר מבשלים. הפעם הכין מילר לביטון את קרם החצילים המפורסם שלו וביטון ערם מעליו סלט לחם איטלקי עם עגבניות, פלפל חריף וצנוברים
לאכול אותו: אוסטרליה הפכה כבר למעצמה של אוכל טרנדי, והבשורה החדשה מהיבשת הדרומית היא הדונאט טראמפ - סופגניית דונאט בצורת הפרצוף של המועמד הרפובליקני לנשיאות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כולנו כבר מכירים את הפרנה, הלחמניה המרוקאית הרכה, אך הפעם השף יוסי שטרית מביא את הגרסה שלו שכוללת ארומה משגעת של תערובת תבלינים מיוחדת
מי אמר ששחקני כדורגל הם לא דיוות? לאחר שחתם במנצ'סטר, פרסם כוכב הכדורגל איברהימוביץ' בחשבון האינסטגרם שלו אולטימטום לא צנוע בעליל
בעקבות ההצלחה בשנה הקודמת, גם השנה החליטו במגנום להקים פופ-אפ מלא סטייל בנמל תל אביב שבו המבקרים יכולים להרכיב לעצמם את הארטיק הפוטוגני שלהם. השנה הצטרף אל המיזם גם השף מאיר אדוני עם קולקציית גורמה מטריפה
אחרי טרנד הקופיקס המציע תפריט בית קפה ב-5 שקלים, הגיחה לעולם רשת 8 המציעה מנות בשריות במחיר של 8 שקלים בלבד. המונה טועם נתן לה מספיק זמן להתאקלם ונסע עד לסניף הראשון בטכניון בחיפה כדי לבדוק האם זול זה גם טעים ומשביע
האם זוהי המצאת המאה? עבור חובבי ארוחות בוקר כמונו, התשובה היא חיובית. טייס לשעבר בן 69 המציא מכונה המתקינה לו מדי בוקר ארוחה מושלמת הכוללת בין השאר ביצים במידת עשייה מדוייקת
ארה"ב חוגגת היום 240 שנה להיווסדה, ואנחנו חוגגים איתה את התאריך העגול עם המבורגר עסיסי כמיטב המסורת. אמיר טלמור, מבורגר סאלון, עם 10 טיפים להמבורגר מנצח
השף המתוק: ילד בן שש הפך לכוכב רשת בזכות מתכונים ויראלים, עד שאפילו פייסבוק שילמו לו 2000 דולרים עבור סרטון אחד