ילדים זה (בד"כ) שמחה
החופש הגדול הגיע. ילדים שלא מסתפקים בפלאפל או בפיצה ישמחו למצוא מעדנים אקזוטיים ברוב מסעדות העיר. באחרות הם יעמדו מול דלתות סגורות
החופש הגדול הגיע. ילדים שלא מסתפקים בפלאפל או בפיצה ישמחו למצוא מעדנים אקזוטיים ברוב מסעדות העיר. באחרות הם יעמדו מול דלתות סגורות
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות בתל אביב. והפעם - "קיוסק אספרסו בר"
השף של מסעדת מסה יבשל מחר בתכנית "השף הבריא" לברק במעטפת עלי גפן ברוטב יוגורט
הוא בכלל נועד לשפר את הקפה השחור שנחשב לנחות בטעם, ועל הדרך התגלה כתבלין משדרג, ריחני ובעל סגולות רפואיות. הכל על הל
חגיגת הלחם בוואלה! נמשכת. עכשיו גם רולדין עולים על גל כיכרות הפרימיום. ענת ברק לא רואה את אטקינס ממטר
ממשלת נפוליאון הציעה 12 אלף פרנק למי שימציא שיטה לשימור מזון. היום תעשיית השימורים בארה"ב מגלגלת 8 מיליארד ד' בשנה
זאת עקב פיטורי עובד בסניף אבן גבירול בת"א, שניסה להקים ועד עובדים. "פיטוריו מנוגדים לחוק ההסכמים הקיבוציים"
הילה ממלצרת ב- cafe cafe כדי לממן לימודים, אוספת הצעות עבודה בדרך, ובבית היא בכלל שותה רק תה עם נענע. מלצרית השבוע
איתי להט טוען שלאחרונה החציל הפך לירק המושמץ בחבורה. זה לא מפריע לו לככב בתפריט של כל מסעדה נחשבת
פתחו לכם סניף של "לה פנריה" מתחת לבית? אם התשובה היא לא, זה כנראה עניין של זמן עד שיפתחו
צבי טריגר כבר חשב לבטל את המדור ולעבור לכתיבת מתכונים למשפחות מרובות ילדים. לחיים היו עבורו תכניות אחרות
גל מסעדות הטורטיה השאיר את דידי חנוך מאוכזב, כי אוכל מקסיקני זה לא רק טורטיות. שלחנו אותו לקבלרוס
היתרונות של Saquella מסתיימים באייס קפה מעולה ובזה שפתוח שם בשישי בערב. עכשיו תנסו להשיג סנדביץ' נורמלי או יחס ממלצר
מנות הדגל של השפים המובילים והפעם, שיר לומדת איך עושים בריוש ריקוטה. לא פשוט, אבל שווה את ההשקעה
יותר ויותר רשתות קפה זונחות את הספקים החיצוניים ומקימות לעצמן קונדיטוריות אישיות ועצמאיות. יצאנו לטעום את "אספרסו בר בייקרי"
השף אבי קונפורטי, האבא הטרי של "צפרה" מצדיע למסבחה של עלי קרוון ומנדב מתכון לסלט המלפפונים המשפחתי
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות בתל אביב. והפעם- קפה "מתחת לעץ"
גל חדש של חנויות טבע תוקף את תל אביב. המודל: חנות קטנה וידידותית לסביבה, כולל ייצוג למזון אורגני
עובד לשעבר ב"קופי בין" טוען שהרשת מנצלת את העובדים. ההנהלה: אכפת לנו מזכויות העובדים, העובד פוטר מסיבות מקצועיות
את האוסובוקו נהוג להכין מנתח שמן של ברך חזיר או שוק טלה. מחר בערוץ 10 שאול בן אדרת יכין אותו עם בשר הודו
אהבות לא חייבות להתחיל מכוס קפה, אבל הכוס הבאה יכולה להיות סיבה מצוינת לפגישה נוספת. ועוד אחת. סיפור אמיתי של הגולש אלכס
הצזיקי של מחלבות גד מנצח את זה של שטראוס, מעדני הטריפל של תנובה מאכזבים ויום חג לאסתטיקנים. אנשי וואלה! טועמים
הגולש דניאל חג'בי מבאר שבע ממקם את הנס קפה החם שלו בכוסות שמפניה, ומסביר: "הרבה קפה, מעט סוכר, כל כך מגרה וכל כך טעים"
האם כדי לפצוח בקריירה מרשימה בתור שף מוביל חובה עדיין לסמן וי ליד לימודים בצרפת? מתברר כי יש אלטרנטיבות
רותם דרוב חזר ממסעדת דוניה רוסה בעין והוד כשהוא נושא בליבו געגועים עזים לשקדי בקר
הפלאפל של שכם טעים יותר מזה של תל אביב, והכנאפה היא מעדן שאינו דומה לשום דבר שאכלתם בחייכם. אכן, יש לנו עוד הרבה מה ללמוד מבני המזרח
שוק הבשר נמשך. איתי להט עדיין חוקר במופלא ממנו, והפעם הכל אודות ההמבורגר
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות בתל אביב. הראשון - קפה "ברוטשילד"
בגלל הפרצוף היפה של צבי טריגר הוא זכה לשבת בשורה הראשונה בקהל התכנית של מרתה סטיוארט. חבר לא יצא לו מזה, אתם הרווחתם אחלה מתכון
חברת מאמא עוף הוציאה שניצלים מחזה עוף עם ירקות מרכיבים טבעיים בלבד - כמיטב האופנה הבריאותית. ואיך הטעם? כנסו, כנסו
ארז קומרובסקי מתגבר את תפריט סלטי הקיץ בשפע של הפתעות ורעיונות, מתובלים בהמון מיץ לימון וצ'ילי. ואף מילה על לחם
מסוגים שונים של קישוא מומלץ לנסות מתכונים שונים, באיטליה ומקסיקו אוכלים לו אפילו את הפרח
שיר נוסצקי לא תוותר עד שהיא תוציא מכל השפים בארץ את מנות הדגל שלהם. הפעם היא מזכירה לחיים כהן נשכחות
בכל מה שנוגע ליין קשה לרצות את שי אילן, הקברנה סוביניון 2003 של יקב אלרום גרם לו לפרוץ את קופת הדן חסכן
אמנם עכשיו זה נראה רחוק, אבל לפעמים יש פה גם חורף, ואז בתי הקפה מזמנים לנו אהבות לא צפויות. סיפור מאת הגולשת הילה
איתי להט מגיש מדריך מקוצר להתמודדות עם בשר. כתבה ראשונה בסדרה - הדרך אל הסטייק
התרפקות על העבר נועדה לקשישים. "הרברט סמואל" של יונתן רושפלד היא כאן ועכשיו והיא מצויינת
בג'רמיה (ירמיהו למתוחכמים), השקיעו יותר בעיצוב ופחות באוכל ובקפה, שהגיע קר ושרוף. לפחות יש שירות נדיב ממלצריות בלי חזיה
כופתאות החמין, קוקלות, מקבלות טוויסט מאד מעניין כשהן מגיעות לידים של אורית פרי
גלידות פלדמן פרצו לשוק גלידות הפרימיום עם מוצרים חדשים הקוראים תגר על הוותיקים בשוק. ייתכן שתחושו חידוש מרענן
המאכל המסורתי כבר לא כל כך פופולרי במולדתו גרמניה. קצבי המדינה החליטו להחזיר אותו למטבח עם טעמים חדשים
בארה"ב רשמו פטנט על דואנטס שמכילות כמות קפאין כמו בכוס קפה גדולה. במיוחד למי שנרתע מהמשקה אבל עדיין צריך להתעורר
יש לו טעם עשיר, הוא מצויין לשומרי כשרות (כי הוא בכלל לא חלב) ולכל חובבי המטבח האסיאתי. חלב הקוקוס
למרות השם הלא-סקסי בעליל, "תולעת ספרים" היא מקום שצריך להשתקע בו, במיוחד אם אתם אוהבים לקרוא וטובים בניים-דרופינג
שבע שנים מנהלות איריס דנינו וחגית קוטן את הבטי פורד שכבר מזמן הפך למוסד. ראיון
לפינוק האהוב ששב מן הקרב או לליווי של תה בשעת בן ערביים. עוגת נפוליאון קלאסית לאירוח מושלם
הקיץ כאן, ולא חייבים להזיע בדרך לבית קפה כדי לשתות אייס קפה ראוי. הנה מתכון לאחד מוצלח במיוחד שמכינים בבית. תתקררו
10 טיפים לחיים אורגניים יותר מתוך הספר "המדריך הישראלי לאוכל אורגני" של שירי כץ ואביב לביא
שני ארז טסה ל"אילת דינר שואו", ארוחה של שפים אילתים בשיתוף יקבי רמת הגולן. היה ח-ג-י-ג-ה
רועי ירושלמי לא נפל מהמוצרים המקסיקנים של קאזה פייאסטה, אז הוא נכנס למטבח וייצר מתכוני טורטייה לא שגרתיים