צפו: ככה הופכים צמר גפן מתוק ליצירת אמנות שכואב לאכול
רוכל סיני הוסיף נגיעה אמנותית יוצאת דופן לצמר הגפן המתוק הסטנדרטי ויצר מאכל רחוב כה מרהיב - שפשוט כואב לאכול ממנו. תראו איך הוא הופך צמר גפן מתוק לפרח סגנוני בכל צבעי הקשת
רוכל סיני הוסיף נגיעה אמנותית יוצאת דופן לצמר הגפן המתוק הסטנדרטי ויצר מאכל רחוב כה מרהיב - שפשוט כואב לאכול ממנו. תראו איך הוא הופך צמר גפן מתוק לפרח סגנוני בכל צבעי הקשת
הישראלים מטורפים על אוכל אסיאתי, אבל עד כמה זה קרוב לדבר האמיתי? 4 טועמות מהודו, תאילנד, סין ויפן ביקרו, כל אחת במסעדה ישראלית שמתמחה באוכל שלה. התוצאות מעוררות מחשבה
קבוצת רוביקון וקרן קלע, אשר בין השקעותיהן אפשר למנות את מסעדת אחד העם 1 ושוק הצפון של מיכל אנסקי קיבלו צו פירוק. עקב כך הבוקר הודיעה מיכל אנסקי כי מסעדת אחד העם אחד נסגרת עד למציאת פתרון חלופי
ביסקוויט בן 103 שנים, שנמצא על אחת מסירות ההצלה של הטיטניק, נמכר במכירה פומבית לאספן יווני שהעניק לו באופן רשמי את תואר "הביסקוויט היקר ביותר בעולם". לא תאמינו כמה כסף הוא שילם עליו
בדיוק בזמן, רגע לפני שהטמפרטורות צונחות, נפתחה בגבול יפו תל אביב מסעדה בוכרית חדשה - קניאל בשרים. בתפריט שלל כיסונים ממולאים בבשר, תבשילים מסורתיים ושיפודים עסיסיים
אחרי מסעדת שף נוצצת במרכז תל אביב, פתחו צמד השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית מסעדת אוכל רחוב ביתית בבמתחם הבורסה ברמת גן. בהמשך - מתוכננות מסעדות נוספות בז'אנר
קבוצת רוביקון וקרן קלע, אשר בין השקעותיהן אפשר למנות את מסעדת אחד העם 1 ושוק הצפון של מיכל אנסקי וכן את רשת בתי הקפה אתנחתא, קיבלה צו פירוק. מה יעלה בגורל העסקים?
נלה זיסר, דוגמנית ניו זילנדית בת 23, הצליחה "לחסל" 50 כיסוני שרימפס בקצת יותר משלוש דקות, והותירה מיליונים עם פה פעור. היעד הבא: תחרות אכילת הנקניקיות המפורסמת בניו יורק
על הטיילת הצפונית, מול המפרץ, נפתח דוכן דגים ופירות ים בשם פינה בים שמבטיח אוירה ספרדית קלילה עם מנות נדיבות במחירים שפויים
חגיגות 75 שנה לפינגווין בנהריה, ארוחה בלי סכינים בעכו, ארוחות ילדים במקסיקלי הרצליה וסגירתו של פטיסרי קארם המופלא בגבעתיים. חדשות האוכל
זו כנראה ההתערבות הטיפשית ביותר אי פעם: שני אחים דנים החליטו לטעום את סוגי הצ'ילי החריפים ביותר - והכול בשביל סכום זעום. התוצאה: צרחות, דמעות, נזלות ותגובות זועמות של גולשים
לראות ולבכות: סועדים תיעדו דג חצי אכול שהחל לזוז ולנשום בצלחת. אחרי מספר שניות שנראו כמו נצח החל הדג לקפוץ באגרסיביות
דווקא עכשיו, יש סיבה נהדרת להגיע לירושלים: תכירו את מסעדת רובע 5 של השף אוהד אמזלג שמגישה מנות עדתיות בגרסה עכשווית
פרנץ' 57, בר קוקטיילים חדש בהשראת ניו אורלינס נפתח בימים אלו בתל אביב ומביא טעימה מהמאכלים והמשקאות של המטבח הקריאולי שייחודי לדרום ארה"ב
ארוחת דו קיום בעכו, חומוס מוזל ליהודים וערבים בכפר ויתקין, האוקטוברפסט מגיע לבאר שבע וכל מה שאתם צריכים לדעת על המסעדות שנפתחו ונסגרו. פותחים שבוע
חוסיין שאקרה התחיל השבוע לימודי קונדיטוריה , אבל ההתרגשות התחלפה במהרה בחשש כאשר התברר שעליו, כמו שאר התלמידים בקורס, לשאת ערכת סכינים בדרך לבית הספר ובחזרה. בית הספר מצא פתרון יצירתי למצב
בעוד מספר שבועות תיפתח לראשונה מסעדת גורמה אתיופית בת"א. מאחורי המסעדה עומדים הדוגמנית ועורכת הדין פנטה פראדה והסטנדאפיסט שמואל ברו
חצי שנה לאחר שסגרו את שערי המסעדה המיוחדת המסגר 5, בני הזוג ענבר שפירא וליאור רפאל פתחו את ליוויתן, המסעדה החדשה שתנסה להחזיר את העיר אילת מתהומות הנשיה הקולינריים
מסעדת פאלומר של קבוצת מחניודה נבחרה הערב למסעדת השנה, באחד מפרסי האוכל החשובים בממלכה, Observer food monthly awards
המקרונים המעוצבים של לאדורה מקדמים את פניהם של הישראלים שמגיעים לפריז. כעת, יוכלו הישראלים לקנות בלי דרכון את המתוקים של הרשת עם סניף ראשון שיפתח בקרוב בת"א
אבי לוי ממסעדת המוציא בירושלים לא שנאר אדיש למצב בעיר ומזמין היום בין השעות 15:00-17:00 את חיילי צה"ל, כוות הביטחון וההצלה בעיר להגיע ולסעוד במסעדה על חשבונו
אוכל יווני, אווירה שמחה ואוזו שזורם כמו מים - תכירו את היווניה, המסעדה שמביאה את טעמי חופשת הקיץ היוונית לראשון לציון
כולם יסכימו איתנו שהדבר הכי מתסכל בהכנת פסטה הוא להמתין עד שהמים ירתחו - תהליך שצפוי לקחת בין 10 ל-15 דקות ארוכות ומשעממות. מה דעתכם לקצר את זמן ההכנה בחצי? הנה שיטה מעט משונה אבל גאונית להכנת פסטה איכותית במהירות
האחים ירזין, אשר בין המסעדות בבעלותם ניתן למצוא את טאקריה, זוזוברה, מוזס וגם קפה איטליה, פותחים מסעדה איטלקית חדשה עם פיצות מהטאבון ומחירים נגישים
בניגוד לפעמים קודמות בהם הדירו הסועדים הישראלים את רגליהם מהמסעדות הערביות, במצב הבטחוני הנוכחי המסעדנים הערבים מסרבים להתייאש
בשוק הצפון שיפתח בקרוב בשכונת רמת החייל בתל אביב, יפתח גם מקום חדש לאדי מזרחי, אקס מאסטר שף. בתכנון: אוכל ים תיכוני-בלקני במחירים נגישים ואווירה שמחה
גלידרייה ארטה משיקה טעמי גלידה סתווים על טהרת השוקולד, גם פופינה מציעה תפריט שוקולד מיוחד, מאיר אדוני הופך את המזללה לטרטוריה איטלקית ועוד מקומות שווים לאכול בהם השבוע
הגליל המערבי ממשיך לבסס את מעמדו כיעד קולינרי נחשק עם פתיחתה של מסעדה רומנית אותנטית חדשה בשם "אמה"
אחת הפעולות הכי לא נוחות במטבח - קצת אחרי קילוף הבצל - היא קילוף שום. קבלו שיטה פשוטה, חסכונית ומעט משונה לקילוף שום ב-20 שניות בלבד - וכן, כדאי שיהיה לכם מיקרוגל בהישג יד
אחרי שנפרדה מהשף יונתן רושפלד קבוצת המסעדנות עדי'ס לייף סטייל ממשיכה לייצר כותרות: היום הודיעה הקבוצה כי היא מוכרת את מלון הבוטיק עלמה ובו מסעדת היוקרה עלמה לאונג'