טארטלטים במילוי קרם ברולה שוקולדי שממיסים את הלב
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
מאפה צרפתי מפנק, עשיר בשוקולד ובעל רבדי טעמים וניגודי מרקמים, הוא התשובה של מירב שיינר לכל סערה, בין אם היא מתחוללת בחוץ או עמוק פנימה
תתפלאו לגלות שמדובר באחד הטורטים הפשוטים והקלים להכנה. מירב שיינר אופה שכבות מנחמות של בצק עשיר בתבלינים וביניהן קונפיטורה רכה ומתוקה. בדיוק מה שצריך כדי להיכנס לאווירת חג המולד או סתם כדי להתחמם בימי החורף הקרים
למי שמאס בסופגניות ובצרבת ורוצה לשמור על שפיות יחסית בהדלקת הנרות, מציעה מירב שיינר פתרון פשוט למצפון שיגרום לילדים להתמכר: נשנושי קרוקטים אפויים בציפוי פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות