אלכוהול בלי כאב ראש: מתכונים למניעת הנגאובר
3 מתכונים למסיבת סילבסטר של איתי הרגיל מהבסטה בתל אביב. ההכנה נעשית הרבה זמן מראש, וההרכבה הסופית היא כבר ממש משחק ילדים
3 מתכונים למסיבת סילבסטר של איתי הרגיל מהבסטה בתל אביב. ההכנה נעשית הרבה זמן מראש, וההרכבה הסופית היא כבר ממש משחק ילדים
השווקים מוצפים עכשיו באבוקדו משובח במחירים נוחים, וזה הזמן ללמוד מה עושים איתו. השף ניר דגן, מהמסעדה הנואבו לטינית קאסה נובה ביפו, מציע מתכונים פשוטים ומנצחים
בגוואקאמולי, בסושי או עם לימון - האבוקדו הוא הכוכב של החורף. השף אלרן גולדשטיין מהמעדנייה של גולדשטיין בסביון, והמגדל דניאל בורד מסבירים הכל על הלהיט הירוק
צהבהב וזהבהב, וכל כך מנחם. השף נעם דקרס מליליות מעניק את המתכון לקינוח הכשר והמושלם מכולם
מחפשים קינוחים אלגנטיים ומפתיעים לכבוד הכריסמס? בהעדר שלג של ממש, למה שלא תשחקו קצת בשוקולד לבן? הקונדיטורית ליאת יוטקביץ' ממסעדת מסה מציעה כמה רעיונות
אין מראה רומנטי מזוג המנשנש ערמונים מתוך שקית נייר על רקע מושלג. אצלנו אין שלג, אבל אין סיבה לא ליהנות מערמונים. השף נדב שרז ממסעדת מנואלה בזכרון יעקב על מלך החורף
אין ספור מתכונים משלבים בין מרכיביהם ערמונים.מיכאל כץ, השף הראשי של קבוצת מסעדות אדום בירושלים מגיש הצעות למרק, ניוקי, חזה ממולא וקינוח עם ערמונים
אין אוכל ביתי יותר מכדורי בשר. שף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 מלמד איך להכין כדורי בשר בסגנון שבדי, איך מטבילים אותם ברוטב שזיפים, ואיך מכינים מיטבולס דווקא מדג
הכי כיף לאכול מולים בידיים. כן, גם במסעדת יוקרה. בבלגיה מבשלים אותם ביין לבן וחמאה, ובספרד - בפאייה. השף עמוס שיאון מ"הלנה בנמל" בקיסריה מסביר כמה קל להכין אותם
רגע לפני שמסתיימת עונת המסיק, ביקרנו בבית הבד פתורה בחבל לכיש ולמדנו איך אוצרים שמן מזנים שונים של זיתים
אוכל מקסיקני זה לא רק קסדייה ובוריטו, סלסה וגוואקמולה. השף איתמר דוידוב, המתמחה במטבח המקסיקני, מגיש 3 מתכונים למרקים לוהטים
הטרנד הטבעוני משתולל, אבל אנחנו דווקא בעד נתח הבשר הכי חורפי באטליז. השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מספר על יקירם של הקרניבורים ומעניק מתכון בניחוח אסייתי
במדורם השבועי מתחקים עופר ורדי ונעמי אבליוביץ' אחר מתכוני עבר מחתונות. והפעם: מגש עם 100 קילו ממתקים עיראקיים שלא עבר בפתח הדלת, ומתכון למלפוף
חנוכה נגמר ונותרתם עם סופגניות ללא דורש? אל תשליכו לפח. לקונדיטורית נעמה שטייר יש כמה רעיונות לשימושים מקוריים בכדורים המטוגנים, שליוו אותנו כל החג
לביבות זה יופי, אבל למה להסתפק רק בהן? אפשר להוסיף לידן מטבל מצוין, סלט רענן וקוביות של סלק בסילאן. מתכונים של השף גל ברזילי מהמסעדה הצמחונית MEZZE בתל אביב
נמאס מהריבה? בצדק. הקונדיטור ענר צלאל מדלאל בנווה צדק מלמד איך מכינים בדקות ספורות מילוי סופגנייה קליל ואלגנטי, בניחוח איטלקי
הרעיונות, ההצעות והסודות הקטנים, שיהפכו את הסופגניה שלכם לנהדרת באמת. טובי הקונדיטורים יעניקו לכם טיפ יומי, לשדרוג הסופגניות שתכינו בבית
הסרטן מצריך אמנם לא מעט עבודה במטבח, אך המאמץ מוצדק: מתחת לשריון מסתתר בשר עדין ומתקתק. השפים אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי בתל אביב מעניקים מתכונים וטיפים
לא רק במרק, בפשטידה או ברוטב לפסטה. השף תומר ניב מהמטבח של רמה בהרי ירושלים מגיש מתכוני פטריות שטרם פגשתם עם טמפורה ולביבות שמביאים טוויסט לשולחן החג
החורף הוא שעתן היפה של הפטריות. מירה ויגנסברג, מגדלת פטריות מחוות תקוע, ועופר אבגיל, שף מסעדת בויה בתל אביב, מספרים על הזנים הפופולריים ומציעים אפשרויות בישול
למה אסור לטגן סופגניות בשמן קר או חם מדי? האם להקפיא את הבצק לפני הטיגון? הקונדיטור אבי מלמדסון מבראון בתל אביב מעניק טיפים ומתכון לסופגניה המנצחת לחנוכה 2012
הגשמים הראשונים הביאו את הפטריות אל פני השטח - איך מלקטים את הפטריות הנכונות ומה מכינים מהן?
במדור שבועי חדש יתחקו עופר ורדי ונעמי אבליוביץ' אחר סיפורי מתכוני עבר מחתונות ישראליות. והפעם: התושייה של מאפיית הצבי, שהצילה את ערב החתונה מביזיון
למרות מה שחשבתם, הוא לא חייב להגיע קפוא ולצאת מריר - שיר הלפרין משוק האיכרים בנמל ואלי אפשטיין ממסעדת אונו בת"א, פותחים את עונת כרוב הניצנים