זה ממכרקר
לקנות בסופר זה קל, אבל בפחות מחצי שעה תוכלו לאפות גם בבית. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קרקרים ביתיים ב-24 דקות
לקנות בסופר זה קל, אבל בפחות מחצי שעה תוכלו לאפות גם בבית. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קרקרים ביתיים ב-24 דקות
קחו בצק שמרים פשוט, פנקו אותו באגוזים וצימוקים ולבסוף תדאגו לו לסיומת שומשום. מיקי שמו מכין פלוט של בריאות מלא בדגנים
מתן שופן, גולש וואלה! אוכל ובעל בלוג טוניסאי מהמם, מכניס אותנו אליו למטבח ומלמד אותנו הכל על מפרום
הכל נא: החל מהדג ועד הארטישוק. השף עומר מילר מכניס את הטרטר לסלט ומפרגן לו גם ארטישוק ירושלמי ובורגול
אורלי פלאי-ברונשטיין מפנטזת על קדירת חורף ומכינה ביף בורגיניון שמשכשך ביין יותר מ-24 שעות
אם נשארו לכם שקדים ואגוזים מט"ו בשבט או שסתם אתם בעניין של הריח המשכר הזה, מיקי שמו אופה לשבת עוגיות פלורנטין
אורלי פלאי-ברונשטיין מנצלת את ט"ו בשבט כדי להכין ביסקוטי, העוגיה שהיא הכי אוהבת לטבול בתה, בפחות מ-40 דקות
מיקי שמו מכין עוגיות שטולן גרמניות, מלאות פירות יבשים ואגוזים. אם תתרכזו טוב תראו בהן את ישו
אוכל של ציפורים? לא רק. עומר מילר מכין סלט קינואה אדומה עם תפוחי אדמה חרוכים כדי לא להיות בריאים עד הסוף
חמין לא חייב להיות יציקה מפילה. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה אותו מרוקאי עם עוף וקטניות שיושב בתנור 12 שעות בלילה
עזבו אתכם מהבראוניז הרגילים. מיקי שמו נותן מתכון וטיפים לחיתוכיות אגוזים ושוקולד לבן במרקם אוורירי במיוחד
מג'דרה לא חייבת להיות עשויה מאורז ועדשים. עומר מילר משתולל עם המנה הקלאסית ומכין אותה עם קוסקוס ועדשים שחורות
בימים קרירים אורלי פלאי-ברונשטיין מרשה לעצמה קצת יותר, מפנה 76 דקות ביום ומכינה מאפה רך מבפנים ופריך בחוץ, מתפוחי אדמה וכרישה