הלואין ישראלי: מתכונים עם דלעת
ליל כל הקדושים שבפתח הוא תירוץ מצויין ליהנות משלל סוגי הדלעת שממלאים את השווקים. מתכונים למרק, סלט, ניוקי ואפילו מקרון למתקדמים של מסעדת דוד ויוסף
ליל כל הקדושים שבפתח הוא תירוץ מצויין ליהנות משלל סוגי הדלעת שממלאים את השווקים. מתכונים למרק, סלט, ניוקי ואפילו מקרון למתקדמים של מסעדת דוד ויוסף
אחרי שלמד אצל יורם ניצן במול ים ואצל מאיר אדוני בכתית ובמזללה קוצר השף הצעיר יונתן לוי שבחים גם בקרב המבקרים הלונדוניים. סיפורו של השף הישראלי שמנהיג את מסעדת Gail's Kitchen
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המתכון הזה משלב בין הבייגלה הירושלמי לבין הגירסה של עכו. מיכל בוטון מכינה מקלות בייגלה משובצים שמן זית וזעתר שלא תוכלו להפסיק לנשנש
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חמש דקות במחבת ויש לכם ארוחה מהירה, משביעה, וטעימה כמו במסעדה. שף אוראל קמחי מתקתק רוטב פסטה עשיר בלי טיפת שמנת
השף עומר מילר לא נח על זרי הדפנה. השבוע הוא חתם על בניית תפריט לקייטרינג חדש ועל הפרק גם תכניות לפתוח מסעדה בניו יורק
אין לכם זמן וכוח לבשל וחסרים מקומות טעימים בקרבת המשרד? קבלו רשימת המלצות לעשרת המקומות הכי מומלצים בתל אביב למשלוחים שיסגרו את הפינה
איזה ירקות קופאים טוב יותר מאחרים ואם כבר קונים ירקות בשקית אז מה מומלץ יותר. מאמן המטבח נכנס לכם למקפיא ועושה סדר
לכאן לא באים כדי לטעום מנות אותנטיות אלא ליהנות ממנות גדולות במחירים סבירים - ביקור משפחתי ברשת ג'ירף העמוסה סיפק לאבי אפרתי ארוחה יעילה ומוצלחת מסוגה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם מתחשק לכם נתח בשר עשוי כהלכה יוסי שטרית מלמד אתכם איך להכין נתח סינטה מעולה לצד סלט מלא בטעמים
אבי אפרתי טועם את יינות מייזון ג'וזף דרוהאן ונהנה מקלאסיקה צרפתית במיטבה
החורף הקרוב שייך כולו לפופ אפ. הערב תתקיים הארוחה הראשונה בסדרה של ארוחות פופ אפ בת"א, במהלך יבשל כוכב האינטסגרם אלכסנדר "זונדר" לחניש ארוחות גורמה משוגעות במשאית מזון
הלימודים באוניברסיטה כוללים לא מעט בליסה של ג'אנק פוד. פיליס גלזר מציעה אלטרנטיבה קלה ובריאה שתעזור לעבור את תקופת הלחץ בשלום
הפקקים של הבוקר גרמו למונית לקפוץ לטירה, ולהתפנק על חומוס אוורירי, מושלם וחלק עד להדהים. אבו עומר יעמיס לכם כמות לא מבוטלת למרכז הצלחת ועל כל התענוג הזה תשלמו רק 18 שקלים
אימפריית ארוחות הבוקר מסביב לשעון, מתרחבת ופותחת סניף רביעי בראשון לציון. בסניף בנדיקט החדש יוגש התפריט המוכר לצד חידושים כמו המייקון - תחליף בייקון כשר
פטנט שיגרום גם לבשלן חובב להכין מקרונים מושלמים קציצות עדשים משודרגות של טבעול ואיך עובד הקסם של צ'יפס בלי שמן - כל מה שחדש על המדף
התגעגעתם לתרווד הוורוד ולמסעדת מיקה? רוצים לנסוע לאלבאבור אבל אין לכם זמן לנסיעה? פופ אפ חורפי חדש יארח תחת גג אחד מסעדות מתחלפות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
צנצנת של חמאת בוטנים, חלב קוקוס ועוף יכולים בקלות לחבור יחד לארוחה מעולה שלא דורשת יותר מכמה דקות הכנה. אורלי פלאי עוטפת את חזה העוף ברוטב ממכר שמפיח בו עסיסיות ושכיף לאכול עם אורז לבן
הקונספט של בית הקפה החדש שנפתח באוקלנד פשוט מאוד: אתם משלמים על לאטה, ומקבלים שעה שלמה של משחק עם חתלתול לבחירתכם, אותו תוכלו לאמץ ולהעניק לו בית חם
מיטב השפים מתכנסים לבשל בשר משובח בטיבי'ס, השוק הפליאוליתי הראשון בעולם מגיע לעמק חפר ואיפה תוכלו לאכול קינוח שכולו על טהרת הוויסקי? פותחים שבוע טעים במיוחד
מזללה בפילדלפיה הכינה מנה שתוביל אתכם היישר למחלקה הקרדיולוגית הקרובה לביתכם. כמו כל מה שטוב בעולם, גם זה התחיל מהומר סימפסון
בספרה החדש של רינה רוסנר שלל מתכונים הסופגים השראה מפרשת השבוע. קבלו 3 קינוחים מתוכו: עוגת מערת שוקולד, עוגיות כוכבים, ועוגת מכתש
בפעם הבאה שאתם מגיעים לפריז, תסתכלו היטב פנימה לתוך חלל מסעדת Frenchie, ותגלו שם שף את תמיר נחמיאס, ישראלי צעיר ומבטיח, שמנהל את מטבח המסעדה בעיר האורות
גרסאות מוקדמות שלו כיכבו כבר בתקופת תנ"ך, הוא קרוב רחוק של הדלעת ואם מבשלים אתו נכון הוא מספק המון טעם לכל מנה. סיפורו של הקישוא שאומץ בחיבה על ידי מטבחים רבים בעולם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מיכל בוטון מנצלת את ימי הסתיו לאפיית הנשנוש המושלם: פרחי שמרים מלוחים עם פסטו ופרמזן, שיוצאים מהתנור חמים וחמאתיים
זוג מבריטניה שעלה ארצה התבאס שאין לו איפה לאכול כאן אוכל אורגני, אז הם פתחו בעצמם מסעדה בתל אביב שהכל בה אורגני, החל מהוודקה ועד לאקונומיקה
השף לירן גרודה המוכר ממשחקי השף, זונח את המולקולרי לטובת מסעדה איטלקית חדשה בתל אביב: "החלטתי לעשות מסעדה יותר קז'ואל שמתאימה לכולם"
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסלקים היפים של החורף מציתים את דמיונו של אוראל קמחי והוא מכין אתם סלט בריא ומהיר שמשלב גם עגבניות, בזיליקום וגבינת עיזים קרנצ'ית מצופה בפירורי קשיו
למרות שהאוכל בחאן מנולי החדשה ביפו עשוי לא רע, המקום סובל מזהות בעייתית. אבי אפרתי תוהה אם מדובר בחומוסייה עממית, מסעדה עם דמי חליצה או חמארה עם מוזיקת כפיים
בעיתוי של "אחרי החגים" פתחה מסעדת וילג' גרין הירושלמית סניף שלישי וטבעוני בתל אביב. בתחום האוכל אומנם אין חידושים, אבל השירות הלבבי והנדיב עושה חשק לעלות לעיר הבירה
בין אם המקור שלהן הוא סורי, לבנוני או טורקי העוגיות האלה בגדר נשנוש חובה לליווי כוס התה הסתווית שלכם. מירב שיינר מכינה עוגיות בארזאק משובצות שומשום, פיסטוק ודבש
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אירוע הפתיחה של פסטיבל שף ותאכל נערך במסעדת ריבר ברמת גן. המוזמנים נהנו ממנות של שפים המשתתפים בפסטיבל ומטעימות יין שאטו דה גליליי
אין דבר מרתיע יותר בתחום האפייה מאשר עבודה עם שמרים. מאמן המטבח מסלק חששות ועונה על החידה עתיקת היומין - למה השמרים לא תופחים לכם?
כאילו שהיינו צריכים סיבה נוספת כדי לאהוב פנקייקס, מגיע האב הבא ומכין לילדיו יצירות מופת יפיפיות מחביתיות שוקולד. ככה זה כשהולכים על ביצים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לבלילת הפנקייק הרגילה שלכם מציע לכם השף יוסי שטרית שידרוג בלי הרבה מאמץ- קרפ מלוח מקמח מלא עם פטריות ופלמידה מעושנת, שמעניקה לו טוויסט מיוחד
אבי אפרתי טועם יינות ישראליים חדשים של הרי גליל, טפרברג ועגור ומסמן אדומים מקומיים ראויים: "קסם 2012" של עגור, "יראון 2011" של הרי גליל ו"מרלו רזרב 2011" של טפרברג
התגעגעתם? אחרי עשרה חודשים ארוכים במיוחד החומוס הממכר של הסורי חוזר בגירסה חדשה לכרם התימנים בתל אביב
זוללים בשירותים, מוקפים ברובוטים או מוזנים בכפית: קבלו את 11 המסעדות המשונות בתבל.כי לפעמים האוכל הוא רק תירוץ
צורתו החושנית עוררה השראה כבר בתקופת התנ"ך ושימשה כסמל ליופי אבל הוא הרבה יותר מסתם פנים יפות - פיליס גלזר מתמוגגת מעונת הרימונים ומגישה סלט רימונים וחצילים יפואי, סירופ רימונים ביתי וסלט עלי תרד מתקתק
בנבכי השכונות החרדיות של ירושלים מסתתר נתח הרוסטביף המושלם אשר מונח בתוך באגט קריספי - מהסוג שמייצר צמרמורת של עונג
פוליטיקאי, כתב צבאי, שחקן תיאטרון ופעיל חברתי פתחו יחד מסעדה ברחובות.זו לא התחלה של בדיחה, אלא סיפורו של "השיפקה בר"
אחרי החגים חוזרים לעבוד במלוא המרץ, וכשאין פנאי נדרש פתרון זריז וטעים. אורלי פלאי מארחת את עינת אביטל לפסטה חצילים ועגבניות עם פטנט מהיר לאנשים עסוקים
רוברט קלוגר מצטרף ל-NG ומשיק ערבי בשר מעושן, בית קפה חדש שמגיש כריכים אורגניים ואיפה תוכלו לחגוג את פסטיבל הדלעת? מסתבר שיש חיים גם אחרי החגים
מסעדה מקסיקנית משווקת מנות גדולות בדרך יצירתית, וקוראת ללקוחות לצלם תינוקות לצד בוריטו עצום. עובד? בטח. מה לא עושים בשביל אוכל בחינם
תופעת הרשת נכנסת לנו גם לצלחת, עם מוצר חדש המבטיח להביט על תמונתכם האהובה בכל ארוחה מחדש. לא לנרקסיסיטים בלבד
הכינו את הכפות והקערות! יוצאים לטיול בעקבות ההיסטוריה של מאכל הבוקר העולמי הרשמי: דגני התירס, או בשמם הלועזי, הקורנפלקס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא עוד עוגת שוקולד של מסיבת גן. הקונדיטורית מיכל בוטון אופה עוגה של גדולים בשל המליחות, חמיצות והארומתיות שלה, עטופה בקרם חמצמץ
הסתיו כבר כאן ומירב שיינר מתרגשת לאפות לאורחים לחם ממולא בשלל הפתעות - אנטיפסטי, עגבניות מיובשות, גבינות ותבלינים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לאורחים בשמחת תורה מגיש יוסי שטרית את הקרוקט המושלם: פולנטה מטוגנת במרקם קריספי ליד פטריות יער - וזה הרבה יותר קל להכנה ממה שזה נשמע
המערב הפרוע הגיע לתל אביב: מסעדת טקסס ברביקיו נפתחה השבוע ברמת החייל ומציעה לסועדים מנות בשר שנצלות במעשנת מיוחדת, כמיטב המסורת של דרום ארה"ב, לצד תוספות פשוטות ותה קר במילוי חוזר חופשי