שירת המשלוחים
קפה ביאליק, מסתבר, הוא לא רק חלל הופעות חביב. גם האוכל שם התגלה כמוצלח בהחלט
קפה ביאליק, מסתבר, הוא לא רק חלל הופעות חביב. גם האוכל שם התגלה כמוצלח בהחלט
איך נשארים חמים, מחוממים, שיכורים וערים עד אור הבוקר של השנה החדשה? שותים קוקטיילים של אלכוהול וקפה. ובונוס: איך מטפלים בהנגאובר?
במקום שבו היתה אמורה להיות שגרירות פלסטין בישראל נמצא היום בית קפה צרפתי עם מאפים טעימים וקפה משובח
שתהיו לראש ולא לזנב: ארוחות סילבסטר במסעדות השונות - בתוך תל אביב ומחוצה לה
התנשקת איתו בסילבסטר, ואחר כך עלית אליו לראות את המצעים החדשים. המדריך המלא: איך הקפה של הבוקר-שאחרי מביע את הצהרת הכוונות שלו
רגשות האשם של דנה מלמד שלחו אותה למטבח ומשם היא יצאה עם קינוחי תות מפנקים, במיוחד לילדים (אבל לא רק)
מבקרי מסעדות רק מחפשים הזדמנות להגיע לאורקה, מזלו של איתי להט שהיא חוגגת יום הולדת 4
שי אילן מחכה כבר שנה לכתוב את משנתו העולצת בעניין יינות מבעבעים (לא בוסקה אפרסק), מזל שהגיע הסילבסטר
רציתם לטוס ללונדון בחג המולד אבל נשארתם בבית? וואלה! קפה מגישה לכם 3 מתכונים מתוקים לנגוס לצד הקפה בבית, ולהרגיש סנטה קלאוס
כבר הרבה זמן שצבי טריגר קצת מאוהב באיינה גארטן, הרוזנת היחפה. השבוע הוא נעל נעלים והלך לבשל לכם מרק
לאחר יותר מ-4 שנים, ענקית המזון מודה בכישלון מערך המשלוחים שלה ומפסיקה אותו החל מהערב: "לא השגנו את היעד"
מפגש נוסטלגי בנחמה וחצי שבשדרות בן ציון עורר בצ"ג זיכרונות נעימים, אבל לא הפחיתו את ההנאה במקום סימפטי, מעוצב ורב-דורי
החיים בוורוד: מי היה מאמין שאת המאפים המעולים של דרום צרפת אפשר יהיה למצוא דווקא בכפר סבא (ועוד כשרים)
פעילי גרינפיס, שמחו נגד הקמת תחנת כוח פחמית חדשה באשקלון, הגישו קפה וטוסטים שהוכנו באמצעות חשמל סולארי
תפריט סושי חדש של מינה טומיי הוא פתרון זול ורוב הזמן טעים, למי שמתגעגע לטעמים של המזרח. למרות זאת, ענת ברק ממליצה לבחור בקפידה את המנות
מבקר היין החשוב בעולם רוברט פרקר דרג 40 יינות ישראלים. מחלקם - כמו זה של יער יתיר למשל, היה ממש מרוצה
ההזמנה מהמרקייה ZUPPA נועדה לפנק זוג מצוננים מורעבים, אך איכזבה בגדול עם מרקים דלילים ומשעממים
רגע לפני שהיא התייאשה לגמרי מחקלאות ביתית, גילתה דנה מלמד את השום הירוק, התבלין האולטימטיבי למגדל המתעלל
נתנאל זנטי מבשל קפה של שבת בהרי נפתלי, עם תצפית לעבר החרמון ועמק החולה ובארומה של חורף
איתי הר גיל, נצר לשושלת המינזר ויוצא המטבח של יועזר בר יין, פתח בנחלת בנימין את "בסטה", שמגישה יין משובח ותפריט שמבוסס על מוצרים טריים מהשוק
שי אילן הוקסם מהיין של יקב שילה, שנמצא בהתנחלות שילה. הוא שם בצד את האידיאולוגיה ופצח בשיר בספרדית. או-לה
מהחומוס המשחתי, דרך הפלאפל המאכזב ועד הפיתות שהזכירו סופגניות - ההזמנה מחומוס אסף לא תיזכר כנס חנוכה
למרות ההפסד ב"קרב סכינים" מאיר אדוני מגיש את המנה המנצחת שלו ב'כתית' בגרסה הכי מפונפנת. אתם רשאים לקחת אותה לכיוונים הרבה יותר אותנטיים
צבי טריגר מתגבר על טראומת חנוכה באמצעות אפיית קציצות. ככה הבית שלו לא מריח כאילו הוא טוגן בשמן שמונה ימים
ארוחת הבוקר היתה קצת קמצנית והאספרסו הגיע קצת קר, אבל זה לגמרי חד-פעמי. בסך הכל 'סוכר' התגלה כמקום חביב לחכות בו למאחרים כפייתים
נציגת וואלה! אוכל בקורדון בלו מסיימת את קורס הקונדיטוריה בקורדון בלו עם 3 קילו עודפים, מיומנויות בשוקולד ועתיד עם מלגה
בעיה. שלושת השפים שינסו להביס את השף הצרפתי היהיר, בגמר של "קרב סכינים" האהובה הערב, לא מוצאים בסטפן פרואה-דווב נקודות תורפה. אולי חולשה לנשים עם חזה גדול
WMF presto היא מכונה משרדית להכנת קפה, שדווקא לא עשוי מאבקה
הקפה האוגנדי MIREMBE KAWOMERA בעל גוף מלא עם נגיעות ארומטיות של פקאן, מוסקט, סובלנות ושלום
עינת חורשי שבעה מטיגונים ועוברת לסלטים קלילים. התבולה והפתוש כבר בפנים
איתי להט יצא לאכול ב"אסיף" החדשה והמדוברת שפתחו יוצאי ארנה ואלה. מסקנות: 1. שמח. 2. אוכל טוב. 3. שימו מוזיקה
דנה מלמד תיכננה ערב נעים, חורפי ושקט בלי הילדים, עד שגיא, הדג המשפחתי, עשה קולות של לא מרגיש טוב. זה נגמר במנת דניס מפוארת
רועי חורש מרתיח את הקפה שלו על האש, בקומקום שנראה מנוסה בבוץ וסוכר. פוטו קופי מחכה שישרוק
צ'רלי לוי, שף מנוסה, פתח מקום משלו עם שאיפות להתבטא גם בכל ציור שמן ומלחייה. האוכל המבטיח שלו, יוצא קצת מפוזר
השף חנוך בר שלום לא ערום, לא מתלבש ולא מדג'ה. בספר חדש הוא מגיש אסופת מתכונים מקסימה. קריאת ביאליק מפרגנת
תקראו לה "צלע לבן" או "קוטלטים", אבל אם להיות ישירים צלע החזיר הלבנבנה והעסיסית היא פייבורטית של רבים. המלצות למקומות שמגישים אותה כמו שצריך
חמישה שפים התחלפו במסעדת ננה בנוה צדק בשנה האחרונה, כדאי להתאמץ שהשף החדש והמוכשר, פיטר אשקלושי, יחזיק מעמד יותר מהאחרים
אחרי שאורנה ואלה הסגירו את צופן הקארי שלהן צבי טריגר התמכר לכתישה ונטש האבקה. מתכון היחיד שלו היום הוא גם בסיס למרק ותבשילי קדרה
איל לביא חוגג את הביסטרו החדש שלו עם שיר (נוסצקי) וסיר (ענק) של מנת הדגל ומגלה מה הסיבה האמיתית שבגללה לטבחים יש בטן
ישראל היא רק תחנה בטיול הגדול של מיו טאקאהשי וקאזוהירו אוקורה מיפן אבל פה הם גילו את השחור. בדירתם הזמנית בפלורנטין הם ממשיכים לשתות בסגנון יפני. רוצים להופיע במדור? כתבו לנו!
מתחממת לאט, אבל לא רועדת, גם לא מרעישה ובסוף הכל נשאר נקי ומסודר כמו ילד עם שלייקעס ופוני בצד פרנסיס מכינה קפה
בשיעור האחרון ב'קורדון בלו' לימדו את יעל עמית ששוקולד הוא לא טיפש ושהכי טוב להתנשק אתו בפה כדי לבדוק שהוא בטמפרטורה הנכונה לעבודה
אם האווירה והאלכוהול בבר החדש "אשמורת" בשדרות רוטשילד יהיו מצוינים כמו השם שלו יש למה לצפות
איזה קציצה בא לכם היום? עינת חורשי מבדילה בין קציצות דחוסות לאווריריות, בין מהירות ההכנה למטוגנות, ואפילו מוסיפה לקציצה נקניקיות, בשביל הגיוון
ירקות? לא! אורז? לא! ויש אפילו ילדים שמסרבים לשניצל. ערן ירוחם מציע רעיונות שילדים יאהבו כולל לביבות ירקות לחנוכה
גם טוסטים, סלטים ומרקים יכולים לרגש אם עושים אותם כמו שצריך. בגלידת "השקד" בנמל ת"א הוסיפו מנות חמות והתוצאה מושקעת ומפתיעה לטובה
השפים קובי בנדלק ועופר אלמליח מוכרים בעיקר ליזמים קולינריים ואנשי האלפיון העליון. "מירבל" - מסעדת השף שהם מתכננים לפתוח תוך חצי שנה - תביא אותם גם אליכם
דנה מלמד מגישה שני מעדנים, מלוח ומתוק, למי שצריך לרפד את הבטן לפני טיפול שיניים ואז להתפנק אחרי העינוי
קצת מיומנות וגם אתם תציירו תפוחים, עלים ואפילו את הטאג' מאהל בקפוצי'נו. גם אם מעולם לא החזקתם כד הקצפה ביד תוכלו להשתתף בקורס לאטה ארט של בר מאסטר תדמור וללמוד