אחרי 13 שנה: מל ומישל נסגרת
יומיים אחרי הביקורת המחמיאה של אבי אפרתי מסעדת מל ומישל סוגרת דלתות לאחר 13 שנות פעילות, ולשף שלה יש כבר תכניות אחרות; וגם קונדיטוריית אלברט האהובה משוק לווינסקי מסיימת את דרכה אחרי 84 (!) שנות פעילות
יומיים אחרי הביקורת המחמיאה של אבי אפרתי מסעדת מל ומישל סוגרת דלתות לאחר 13 שנות פעילות, ולשף שלה יש כבר תכניות אחרות; וגם קונדיטוריית אלברט האהובה משוק לווינסקי מסיימת את דרכה אחרי 84 (!) שנות פעילות
השפים הטובים בת"א משתתפים בשבוע מסעדות מיוחד עם מנות ספיישל והנחות מפתיעות, פסטיבל קינוחים מתוקים בהוד השרון, מסעדת פקין חוגגת 40 שנות אגרול, ועוד המון חדשות אוכל טעימות. פותחים שבוע ראשון של יולי
גג על שפת הבריכה שמשקיף על הנוף הפסטורלי של גדרה, גג מעולה לשתות בו קוקטיילים אל מול השקיעה של השרון, והגג האורבני החדש של ת"א שמציע ארוחות בוקר שיככבו עוד הרבה באינסטוש שלכם, הקיץ בעיצומו והוא מביא איתו את טרנד הרופטופס בענק, הנה כל הפרטים
שלושת השפים המוכרים ביותר במקסיקו מגיעים לשבוע בישראל, לאכול חומוס, אבל גם לבשל אוכל מקסיקני מודרני מחומרי הגלם המקומיים שלנו ב-3 המסעדות הלוהטות של הרגע. למה הם פה, מי הביא אותם, ומה הם הולכים להכין לנו לאכול? כל התשובות
אם גם אתם מצאתם את עצמכם מחפשים מסעדה טובה לכל המשפחה בזכרון יעקב, תנו צ'אנס למסעדת מנואלה המחודשת, אשר התאחדה עם מסעדת קוצ'ינה והתמקמה במבנה אבן יפהפה במדרחוב הכי קסום בארץ
קבוצת האימפריאל עושה זאת שוב ופותחת על שדרות רוטשילד גינת אפרטיבו משגעת, מלגו ומלבר מציגה ספיישל ערבי פורטוגל, שבוע הקוקטיילים יוצא לדרך עם מגוון פעילויות ודלאל משיקה סלסילת פיקניק עם שמפניה איכותית, גבינות ומבחר מאפים. חם, תשתו משהו
בעוד רוב בני הנוער בארץ עסוקים בימים אלו בחגיגות היציאה לחופש הגדול, אורי שחף, לירן אליהו, וקתרין לוקיאנוב, בני ה- 16 מתכוננים לנסיעה שלהם לתחרות הבינלאומית לדבוראים צעירים שתתקיים בסלובקיה בתחילת החודש הבא, מה זה בכלל אומר ולמה זה כ"כ חשוב? הנה הפרטים
הכירו את "משפחת שכטר" מסעדת בשרים חדשה שעושה מטבח אמריקאי בהשראת יהודי ברוקלין, עם נתחי בשר מהמעשנת ותוספות כמו סלט תפוחי אדמה במיונז וחזרת, חלה לוהטת עם ממרח סלק חריף ואפילו פשטידת אטריות מעושנת, לחיים (במבטא אמריקאי)!
ותרו על שום כתוש: ברשת מיהרו להכריז על השיטה המהירה הזאת לקילוף שום כטריק משנה חיים. בעזרת סכין קטנה ומעט מיומנות תוכלו לקלף שיני שום מהקליפה תוך שניות - או שאולי בעצם רק תפצעו את עצמכם?
אחרי שגרם לתל אביבים לנהור לפרדס חנה באוטובוסים, עידו פיינר, השף של רוברטה וינצ'י פותח הפעם בהרצליה הישנה את רוברטה'ס בורגר, המבורגריה מגניבה עם חומרי גלם מוקפדים במיוחד וכמה הפתעות לא צפויות בין הלחמניות
צ'ימיצ'נגה חוזרת לחיים בכל יום ראשון של חודשי הקיץ, שוק אוכל עולם האהוב חוגג 3 שנים עם המון חידושים והפתעות, מל ומישל חוגגים 13, OPA מתחדשת בתפריט קיץ פירותי, סוהו משיקה מנות הודיות, וחגיגות יום הסושי במסעדות, ריכזנו לכם את כל מה שחם וטעים במקום אחד
החל משבוע הבא ייצא לדרך פרויקט chef to chef, במהלכו 10 שפים מובילים, אשר שודכו לזוגות, יתארחו זה במטבח של זה, ויבשלו "גב אל גב" מנות איקוניות האחד של השני. כל הפרטים ואיך משריינים מקום לאירועי האוכל הלוהטים של החודש
השבוע אמנם התחיל ביום שני, אבל זה לא אומר שנוותר על לעדכן אתכם בכל מה שחם וטעים השבוע, כי אנחנו לא מכירים הרבה דרכים להתמודד עם החום חוץ מלאכול טוב, ואם גם זה לא יעזור, אז יש גלידות חדשות בטעמים של ארוחת בוקר
ביומיים הקרובים ייערך במתחם שרונה פסטיבל הטבעונות הגדול, עם תצוגת תכלית מרהיבה של כ-100 דוכנים של מסעדות טבעוניות, מסעדות ידידותיות לטבעונים, יצרניים טבעוניים ועוד. קבלו מקבץ של המנות הכי מעניינות שתוכלו לאכול בפסטיבל, וזה רק על קצה המזלג
באחת הפינות המיתולוגית של תל אביב נפתחו ממש אתמול שתי מסעדות אוכל רחוב חדשות, האחת של שני אחים שעושים שיפודים כמו שעוד לא פגשנו, והשניה מציעה פרשנות מגניבה על מנה טוניסאית מסורתית
טבחים, מלצרים, מנהלי משמרת, טבחים: אנשים שעבדו במסעדות, נתנו עצות באתר "רדיט" והסבירו מה אנחנו צריכים לשאול ולבדוק במסעדה ומה צריך להדליק נורה אדומה עבורכם שמחייבת יציאה מיידית מהמסעדה
חג הקציר, חג הביכורים, תקראו לו איך שאתם רוצים - מדובר בחג הכי שווה בשנה, וזה הזמן לנצל אותו - לצאת לטייל ברחבי הארץ ולהנות משלל פעילויות קולינאריות טעימות ומעניינות במיוחד. הנה כל האופציות שלכם לשבוע הקרוב