מתכונים חמים

סביצ'ה דג עם אבטיח ומוצרלה

השפית לירז שדה במנה ראשונה מרעננת ומושלמת של אבטיח עם סביצ'ה דג טרי, ומוצרלה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סביצ'ה דג עם אבטיח

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 2 סועדים
  • 200 גרם פילה דג ים טרי
  • חצי לימון סחוט
  • מלח
  • כוס אבטיח חתוך
  • 1 כף שומר קצוץ
  • שמן זית
  • 1 כפית עלי זעתר
  • 1 כפית עלי בזיליקום קצוצים
  • גרדה מחצי לימון
  • 1/4 צ'ילי אדום פרוס
  • מלח פלפל
  • חצי כדור מוצרלה
  • כף יוגורט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את האבטיח, השומר, הצי'לי, גרידת הלימון, עלי הזעתר והבזיליקום ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
  • 2. חותכים את פילה הדג לקוביות ומתבלים אותו במעט לימון, שמן זית ומלח.
  • 3. שופכים את היוגורט לקערה קטנה, מניחים במרכזו את המוצרלה ועוטפים איתו את הגבינה.
  • 4. ההגשה: מניחים את המוצרלה עם היוגורט בצלחת, מסדרים את סלט האבטיח והשומר מסביב למוצרלה, מניחים מעל את קוביות הדג המתובלות ומסיימים בזילוף שמן זית על הכל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully