סביצ'ה דג עם אבטיח ומוצרלה
השפית לירז שדה במנה ראשונה מרעננת ומושלמת של אבטיח עם סביצ'ה דג טרי, ומוצרלה
מצרכים
- כמות: עבור 2 סועדים
- 200 גרם פילה דג ים טרי
- חצי לימון סחוט
- מלח
- כוס אבטיח חתוך
- 1 כף שומר קצוץ
- שמן זית
- 1 כפית עלי זעתר
- 1 כפית עלי בזיליקום קצוצים
- גרדה מחצי לימון
- 1/4 צ'ילי אדום פרוס
- מלח פלפל
- חצי כדור מוצרלה
- כף יוגורט
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את האבטיח, השומר, הצי'לי, גרידת הלימון, עלי הזעתר והבזיליקום ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
- 2. חותכים את פילה הדג לקוביות ומתבלים אותו במעט לימון, שמן זית ומלח.
- 3. שופכים את היוגורט לקערה קטנה, מניחים במרכזו את המוצרלה ועוטפים איתו את הגבינה.
- 4. ההגשה: מניחים את המוצרלה עם היוגורט בצלחת, מסדרים את סלט האבטיח והשומר מסביב למוצרלה, מניחים מעל את קוביות הדג המתובלות ומסיימים בזילוף שמן זית על הכל.