פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סביצ'ה דג עם אבטיח ומוצרלה

      השפית לירז שדה במנה ראשונה מרעננת ומושלמת של אבטיח עם סביצ'ה דג טרי, ומוצרלה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סביצ'ה דג עם אבטיח (דרור עינב , אמי מנחם)
      סביצ'ה דג עם אבטיח (דרור עינב , אמי מנחם)

      מצרכים

      • כמות: עבור 2 סועדים
      • 200 גרם פילה דג ים טרי
      • חצי לימון סחוט
      • מלח
      • כוס אבטיח חתוך
      • 1 כף שומר קצוץ
      • שמן זית
      • 1 כפית עלי זעתר
      • 1 כפית עלי בזיליקום קצוצים
      • גרדה מחצי לימון
      • 1/4 צ'ילי אדום פרוס
      • מלח פלפל
      • חצי כדור מוצרלה
      • כף יוגורט

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים בקערה את האבטיח, השומר, הצי'לי, גרידת הלימון, עלי הזעתר והבזיליקום ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
      • 2. חותכים את פילה הדג לקוביות ומתבלים אותו במעט לימון, שמן זית ומלח.
      • 3. שופכים את היוגורט לקערה קטנה, מניחים במרכזו את המוצרלה ועוטפים איתו את הגבינה.
      • 4. ההגשה: מניחים את המוצרלה עם היוגורט בצלחת, מסדרים את סלט האבטיח והשומר מסביב למוצרלה, מניחים מעל את קוביות הדג המתובלות ומסיימים בזילוף שמן זית על הכל.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -