אין עוד מנה כזאת: המונה טועם בורקסביח
המונה מגיע לפרדס חנה ומגלה את הטורקיה על חורבות החומוס המיתולוגי של האיזור, כראוי למיקום המחייב הוא מוצא שם מנה של בורקסביח לפנתיאון
המונה מגיע לפרדס חנה ומגלה את הטורקיה על חורבות החומוס המיתולוגי של האיזור, כראוי למיקום המחייב הוא מוצא שם מנה של בורקסביח לפנתיאון
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בית קפה שהוא גן עדן לילדים, בר גיימינג ראשון מסוגו בישראל ומסעדת בופה שניתן לרכוש בה בגדי מעצבות ורהיטים עתיקים. הכירו את המסעדות שמאמינות כי אוכל משובח זה רק חלק מהסיפור
3 ארוחות מעולות אכלנו השבוע - ברחוב אכלנו את מנת השווארמה הטובה ביותר בת"א, בגבוה אכלנו את אחת העסקיות היקרות אך האיכותיות בעיר, ובין לבין חזרנו למסעדה שנמצאת בדיוק באמצע בין שתי אלו, והיה לנו כיף כמו תמיד. קבלו 3 המלצות מכל הלב
חופי תל אביב הם האטרקציה הלוהטת ביותר בחודשי הקיץ החמים, אבל הישראלים כבר מזמן לא מסתפקים בצ'יפס עייף ושניצלונים, והמסעדנים מיישרים קו בהתאם, 4 מסעדות שנפתחו לאחרונה לצד החופים, ינסו לספק לכם גם אטרקציה קולינרית, באווירת ריזורט ועם הרבה כחול בעיניים
אבי אפרתי מגיע למשפחת שכטר, התשובה החולונית למסעדת אלבמה, שמציעה מסלול משתלם במיוחד לחובבי הבשר. התוספות אכזבו אותו, ההצעה לזרוק את השאריות בשמפיניירה הצחיקה אותו, והקינוחים ביאסו אותו, אבל אנחנו כאן כדי לדבר על הבשר
החום הכבד השורר בחוץ הוא תירוץ מעולה לסקירה של חוות אורגניות ומשקים אשר ידאגו לכם לסל ירקות טרי, ישר מהאדמה, בלי פערי תיווך והכי חשוב בלי לצאת מהבית, הנה 8 אופציות נהדרות כאלה שיגרמו לכם להרגיש הרבה יותר טוב עם מה שאתם מכניסים הביתה
המונה מגיע לסון רון, שיפודיה חדשה עם ניחוחות הודים בת"א, כי לפעמים גם לו מותר לעוף על עצמו ולאכול שיפוד בנאן חם וטרי מהטאבון
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין דוכן לדוכן - חמארת דגים חיפאית, מסעדה הודית וותיקה ואותנטית ומסעדת אוכל רחוב שמגישה כריכים מושלמים, הן רק חלק מהמסעדות שמזמינות אתכם להניח לרגע את הסלים וליהנות
יום הגלידה הבינלאומי הוא תירוץ מצוין בשבילנו לסקור את הטרנד הכי חם, כלומר קר, של השנה - גלידת הסופט-סרב, או כמו שכולנו חוטאים וקוראים לה "גלידה אמריקאית", אז איפה אוכלים, באיזה טעמים ובאילו צבעים? הנה כל הפרטים
הרי הפירנאים ידועים כיעד תיירותי אידאלי מופלא לחובבי טבע אבל אנחנו ביקשנו לבדוק מה יש לאכול שם, ומצאנו חמש אטרקציות קולינריות לתייר הפודי
תשכחו מהתדמית שהייתה לכם על ירושלים, בתקופה האחרונה הפכה העיר למעצמת קינוחים מטורפת, החל מקינוחים פריזאים קלאסיים ועד אחרון הטרנדים באינסטוש, בואו איתנו לסיבוב מתוקים בבירה
L28 איננה עוד מסעדה, בים הפתיחות השגרתי וחסר המעוף של סצינת המסעדות המקומית, הקונספט שנבחר למקום, כחממה לכשרונות צעירים, מלבב; את המושכות לחודשים הקרובים קיבל השף הצעיר גבריאל ישראל, שללא ספק מוכיח שהוא ראוי להן
מקדונלד'ס ובורגראנץ' השיקו השבוע במקביל את הגרסה שלהן להמבורגר טבעוני, שלחנו את עמית סלונים הטבעוני חובב הג'אנק לראש בראש אימתני, אז מה תעדיפו, ידידינו הטבעונים, קציצה קרה שבילתה על הגריל עם בשר, או קציצה שטוגנה בשמן עמוק עם צ'יפס?
המונה לא ידע בכלל על קיומה של העיר מודיעין עילית, אבל אחרי הפלאפל שאכל שם כנראה שלא ישכח אותה לעולם, אחרי הכל רק בפריפריה אפשר למצוא פלאפל ענקי ונהדר בתוך תחנת לוטו שהיא גם פיצוציה
בשיתוף Zap Rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
טרנד הבשרים המעושנים מתפשט במהירות. הכירו את המסעדות שבהן העישון מותר ואף רצוי
עוד שבוע עבר וגם הפעם אכלנו 3 ארוחות נהדרות שהפכו את החום לנסבל יותר, קבלו אותן
לא בנינו על מקוריות וייחוד במסעדת טאטאמי החדשה ברמת אביב, גם לא על נאמנות ממשית למקור, רק קיווינו שלא יירדו שם נמוך מידי בחנופה לטעם הקהל המקומי, האם זה יותר מדי לבקש?
נסיעה מקרית לחיפה חושפת בפני המונה את יעקב קבב, המקום בו מפנקים בפיתה דשנה שסוחבת גם קבב וגם מרגז, יחד עם סלטים נהדרים, והכי חשוב - לא גורמים לך להרגיש פראייר
כשתוכניות האוכל שולטות במסך, והורים שהם פודיז מגדלים ילדים שאוכלים סושי וראמן, זה רק מתבקש שבחופש הגדול הנוכחי יהיו לא מעט קייטנות שעוסקות באוכל, הנה כמה כאלה שידאגו שעד ספטמבר כבר יהיו לכם שפים קטנים בבית
בשיתוף Zap Rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכל המכורים לשינויים, אלו שאוהבים בכל פעם לגוון ולהיות מופתעים. אתם שבחיים לא תשתו את אותה בירה יום אחרי יום - הכירו את המקומות שאתם חייבים לבקר בהם
תירס הוא אחד המאכלים העתיקים בעולם, וגם אחד הנפוצים, עם בוא הקיץ הגרגירים הצהובים שלו מתחילים להתשלט על תפריטים של מסעדות ואנחנו רק מברכים את התופעה, קבלו כמה דוגמאות
נוסעים צפונה? מצאנו כמה פעילויות קולינריות וסמי-קולינריות שיכולות לעניין אתכם באזור רמת הגולן: קטיף דובדבנים, ביקור ביקב, קטיף פירות יער, שדה לבנדר יפהפה, ואיך אפשר בלי מסעדה חדשה? הכינו את הווייז
שנה וחצי מאז הפתיחה והביקורת הקודמת, אבי אפרתי חוזר להולה של השף ויקטור גלוגר ובודק האם עודכנה שם הגרסה כפי שדרש ממנה, ובכן, כן אבל...
בדרך חזרה מאלפי מנשה, לא רחוק מהגבול, מגלה המונה את חומוס 55, כי רק בישראל אפשר למצוא בתחנת דלק באמצע שום מקום חומוס נהדר
בשיתוף Zap Rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אוזריה יוונית, איזקאיה יפנית וטאפאס בר שעושה הרבה כבוד לטחינה. הכירו את המקומות שאוהבים את הפרטים הקטנים ומגישים ארוחות גדולות בצלחות קטנות