משחק וידאו חדש יאפשר לכם להיות בעלים של מסעדה
אחרי שניהלנו משק בית וגם הפעלנו לונה פארק, סדרת משחקי המחשב סימס חוזרת עם להיט חדש: משחק מחשב שבו תוכלו לנהל מסעדה, כולל יצירת תפריט יצירתי וניהול משמעת העובדים
אחרי שניהלנו משק בית וגם הפעלנו לונה פארק, סדרת משחקי המחשב סימס חוזרת עם להיט חדש: משחק מחשב שבו תוכלו לנהל מסעדה, כולל יצירת תפריט יצירתי וניהול משמעת העובדים
כנראה שלאמריקאים יש יותר מדי זמן פנוי: מלחמת רשת ויראלית במיוחד פצחה לאחר שאתר גדול כלל נקניקיה בלחמניה ברשימת 10 הכריכים המומלצים ליום חופש
השפית שיראל ברגר, מי שמחזיקה את המטבח של המסעדה הטבעונית והמוערכת מיס קפלן, הגיעה לשלב חצי הגמר בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. בשיחה באולפן של וואלה! NEWS היא מספרת איך יוצרים שינוי ומהי האג'נדה שמובילה אותה
בחלק השני של התחרות הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול, התבשרנו על זכיות מרגשות נוספות בקטגוריות המטבח הים-תיכוני, המטבח היהודי והמטבח הצרפתי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה קלילה שמתאימה בדיוק לימים החמים שעומדים להשתלט עלינו בחודשים הקרובים. טורטיות צמחוניות במילוי מהיר הכנה של מנגולד ושעועית, אפויות ברוטב חריף עם גבינה
גאווה ישראלית: בתחרות העולמית הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול, הספר הישראלי "שעות שמחות" מאת מירה איתן זכה במקום הראשון בקטגוריית ספר הקוקטיילים הטוב ביותר בעולם לשנת 2016
מי מאיתנו לא סבל לפחות פעם אחת מהאנגאובר שריתק אותנו למיטה? כעת, במקום לסבול ולהמתין בעינויים עד שיעבור כאב הראש, יש פתרון חדש: גלידה
מדוע מגישים ג'ינג'ר עם סושי, מהו ההבדל בין נאן לצ'פאטי ומה כל כך מיוחד בגבינת הקאסו מארצו? חידון הטריוויה הבא יבדוק עד כמה אתם מבינים באוכל
זה אולי נשמע כמו עוד אחת מהדרמות של הסדרה שמסרבת להסתיים - היפים והאמיצים, אך הפעם מדובר בהסתבכות אמיתית לחלוטין: חברת גבינות החליטה לתבוע את יוצרי הסדרה אחרי שאלו צחקו על המוצר שלהם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה פשוטה וקלה שתהפוך את מדורת ל"ג בעומר לחגיגה אמיתית. אחרי שחזר מביקור במסעדת נמסטה, אבי ביטון אופה במדורה נאן עם תפוח אדמה לוהט מפורק עם עלי זעתר טריים ושמנת חמוצה
התגעגעתם לטעם העיר? אחרי 4 שנים ללא הפסטיבל האהוב, הגרסה החדשה, העדכנית והמשודרגת יצאה לדרך תחת השם תל אביב EAT: פסטיבל אוכל רחוב של מיטב המסעדות אשר נמשך 3 ימים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הם דורשים קצת יותר טיפול מאורז, אבל מבחינת ערכים תזונתיים הם עולים עליו בהרבה. נסו להכין מגריסים ממולאים, סלטים, דייסה בריאה ואפילו ריזוטו ותגלו דגן עם קסם רב ומאוד שימושי במטבח
השף יוסי אסרף מוכיח של"ג בעומר הוא לא רק מרשמלו על האש, ומכין לחם אלוהי על מחבת בגחלים לוחשות שאפשר למלא אותו בכל דבר שאוהבים
אחרי שהעלה על המפה הקולינרית את ירושלים, כבש את לונדון בסערה ושבה את לב הצופים בטלוויזיה, השף אסף גרניט, יחד עם שותפו השף אורי נבון, מציג את הפרויקט החדש שלו
חשבתם שהויטרינה באבן גבירול היא המקום הכי מגניב בת"א? זה רק בגלל שעוד לא ביקרתם בויטרינה לילי. הצצת וידאו ראשונה למקום שהפך למוסד ההמבורגרים של תל אביב - תתכוננו להתאהב
לפני שהפך להיות השף של מסעדת אריא, לגיא גמזו היה דוכן בורקסים לא הרחק מהמסעדה היום. זה היה רק עניין של זמן עד שהגענו אליו הביתה שילמד אותנו את הקסם, והופתענו לגלות עד כמה פשוט להכין אפילו את הבצק לבד בבית
הערב (יום ב') ישודר הגמר של משחקי השף, אליו הגיעו הפיינליסטים סבינה ולדמן, נופר זוהר ואור גינסברג. הצלחנו להסתנן לצילום תוכנית הגמר, ושמענו מהמתמודדים מה הם הכינו ומהשופטים האורחים איך היה להם (רמז: מדהים)
בעוד מסעדות רבות נאבקות להשיג כוכב מישלן, טבחית צעירה שלמדה לבשל בכלל מיו טיוב כבשה את המבקרים והציבור הרחב כאחד דווקא בשל גישתה הלא מתאמצת. אבל העניין האמיתי הוא הלוקיישן המפתיע של המסעדה
מוקדם יותר היום, השף ניר צוק הודיע כי מסעדתו הגארדן בדיזינגוף סנטר נסגרה לצורך מעבר למיקום חדש שעוד לא נחשף. כמו כן, נודע כי בקרוב מאוד צוק יארח סועדים לארוחות בביתו הפרטי
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון ביקר בצפון אברקסס, ריגש את אייל שני והכין בהשראתו מפרום מפרחי כרובית ברוטב עגבניות שימלא את המטבח בריח של בית
ההמבורגר שיגרום לכם להזיע: אחד הסניפים של ברגר קינג בפינלנד החליט להתחדש ולהוסיף לעצמו סאונה וספא על מנת שקבוצות יוכלו להתכנס שם למפגש חברתי. אנחנו יכולים לחשוב על רעיונות טובים לשדרוג עיצוב הפנים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
היא מכונה" כדור ברזל" בזכות ערכיה התזונתיים ומעשירה ומסמיכה תבשילים ומרקים. האפונה היבשה היא מסוג חומרי הגלם שתמיד כדאי להחזיק במזווה, אבל איך הכי נכון לאחסן אותה? ואיך צריך לבשל אותה? כל התשובות בפנים
פריחת הדובדבן היא אחד הדברים הכי רומנטים, אבל הפרי האדום הזועק שקורץ עכשיו מכל הדוכנים ומדפי הסופר, הוא הדבר הכי מפתה שיש עכשיו בשוק. לכבוד העונה האדומה אספנו עבורכם מתכונים עם דובדבנים, רק תזהרו לא להתפתות לחסל את כל החבילה כבר בדרך הביתה
פיצה מצילת חיים: קירק אלכסנדר נוהג להזמין את אותה פיצה מאותה פיצרייה מדי יום, מה שהפך אותו ללקוח מוכר ואהוב על הצוות במקום. כאשר לא התקבלה ממנו הזמנה חדשה במשך 11 יום, חשדם של הצוות התעורר והם למעשה הצילו את חייו
תמיד הזהירו אותנו להתרחק מביצים מקולקלות, אבל איך נדע האם הן טובות או לא לאכילה? לקראת הקיץ והטמפרטורות הגבוהות שאיתו, אנחנו מביאים לכם את כל הדרכים לזהות האם הביצה טרייה או מקולקלת
אין גבול לשחיתות ויש גם מי שדואגים להקפיד לאתגר אותה. אחרי טרנד הבייגל הצבעוני, הטרנד החדש גם מאוד מאוד טעים - מדובר באוראו בייגלס שמכיל את כל מה שאתם יכולים רק לחלום עליו
אריק רוזנטל, הידוע בתור הקוסם, שדרג לאוכל הרחוב הישראלי את המוניטין. היום 15 שנים לאחר שפתח את הקוסם, הוא משיק את הפרויקט החדש שלו - קייטרינג לאירועים שיגיש את כל המנות האהובות של המסעדה המוכרת
100 שפים, 50 תנורי עץ ואלפיים קילוגרם גבינת מוצרלה: ביום חמישי האחרון נשבר השיא לפיצה הארוכה ביותר בעולם בנאפולי, בירת הפיצה העולמית. בסוף התחרות, אגב, הפיצה נתרמה לנזקקים
מפיתה ממולאת בשר ועד ירקות, ממרינדה לפרגיות ועד סטייק טופו עסיסי - ביום העצמאות מעלים את הכל על האש. אספנו עבורכם את המתכונים שלפחות אחד מהם חייב לככב השנה על המנגל שלכם
לא ברור איך לא חשבו על זה קודם: שף בפנסיה המציא מכשיר ביתי שמורח חמאה על לחם תוך חצי דקה. בתנועה אחת זריזה ניתן למרוח על פרוסת לחם מגוון ממרחים כמו מיונז וגבינה לבנה. רק חבל שכל הטוב הזה עולה כמעט 500 שקלים
פנו את הדרך לטחינה: החומוס הוא אולי המאכל הלאומי, אבל אף פיתה אינה שלמה בלי טחינה מעל. לכבוד יום העצמאות, יצאנו למבחן טעימה עיוורת של 5 מותגי טחינה. התוצאות הפתיעו גם אותנו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה קלה להכנה ותמיד תמיד טעימה. סטייק פרגית על האש זו מנה שתמיד מצליחה, בטח אם משדכים לה מרינדה עשירה של עשבי תיבול עם ארומה אניסית בזכות תוספת הערק שגם יבטיח ריכוך ועסיסיות נוספת לבשר
בלי אף מילה על פלאפל: סצנת אוכל הרחוב בישראל עוברת בתקופה האחרונה שינוי משמעותי. כבודם של החומוס, השווארמה והבורקס במקומו מונח, אך לצדם רחובות ישראל חווים מהפך קולינרי
האם מדובר בדגן או בזרעים? איך מבשלים? האם יש הבדל בין הצבעים השונים של הקינואה? מדוע היא בריאה וכיצד מאחסנים? 10 עובדות על קינואה
בפוסט פייסבוק נרגש במיוחד, השף התפעולי של מסעדת מגדלנה - חמודי עוקלה, המוכר גם כאחד המתמודדים הבולטים בעונה הקודמת של משחקי השף, הודיע על פתיחת מסעדה חדשה
בחומר גלם שנכבש מסתתרת תמצית הטעם, שלא לדבר על חיי המדף הארוכים לה הוא זוכה. השף שניר אנג סלע, ממסעדת גוז' ודניאל, כובש כל מה שנקרה בדרכו: סינטה, אנשובי, ארטישוק ואפילו חלמונים
למצוא במקרר את החסה שרק קנינו נבולה, יכול לגרום לנו לשברון לב. במיוחד אם תכננו להכין ממנה סלט רענן, ופינטזנו על עלים פריכים וטריים. לקראת העונה החמה יש לנו טריק קטן ופשוט שימנע את עוגמת הנפש
מהדוכן של אור סיונוב ועד קינוחים מושלמים: נדמה ששוק האוכל בסנטר, הוותיק ביותר בארץ, היה פה מאז ומתמיד, ובכל זאת - מהם האוצרות הקולינריים המסתתרים בו?
סצנת אוכל הרחוב ההודי ממשיכה לפרוח. אחרי שרושפלד פתח דוכן הודי בשרונה מרקט, נפתחת היום מסעדה הודית חדשה בהשראת דוכני אוכל הרחוב של העיר מומבאי
יותר פשוט מזה אין: אחרי שספר הבישול של גרקו כבש אותנו, הצלחנו להוציא ממנו מתכון יווני מטריף ללחם קלוי עם עגבניות, תרד וגבינה שכל מה שמתחשק הוא לתקוע בו ביס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לחם, פסטות, עוגיות, מאפים: הקמח משחק תפקיד מרכזי בתזונה שלנו במהלך היום וכדאי שנכיר אותו קצת יותר. אורלי פלאי מתגייסת למשימה ומסבירה למה קמח מלא בריא יותר מלבן? איך נכון לעבוד עם קמח שיפון ומה ההבדל בין כל הקמחים היעודיים שקיימים היום בשוק?
עכשיו אין ספק: הדרך אל הלב עוברת דרך הקיבה. מותג גרמני ביצע ניסוי שבמסגרתו הפגיש שני זרים לארוחת ערב. התוצאה דביקה ורומנטית הרבה יותר ממה שנדמה לכם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ברוסקטה ים תיכונית: אבי ביטון ביקר במסעדת הדגים המפורסמת פסקדו באשדוד, וחזר משם מאוהב דווקא בארטישוק. לכבוד האביב, הוא החליט ללמד איך מכינים ברוסקטה עם טעמים עזים שמגישים לצד יין לבן צונן
הקיץ הזה הולך להיות שעתן היפה של מסעדות החוף: לאחר שחוף מציצים התהדר בתפריט ובעלים חדשים, גם חוף טופסי מצטרף עם תפריט שף, עומר מילר צפוי לפתוח מסעדה בחוף פרישמן ובנצי ארבל חוזר לסיבוב נוסף עם מסעדת הפופ-אפ שלו
אנחנו לא מצליחים להירגע מהעובדה שפסח נגמר ואפשר לאכול שוב בצק אמיתי. קבוצת המסעדות רוסטיקו לא מסתפקת רק בבצק, וחושפת לנו את המתכון לאחד הקינוחים היותר שווים שלה: מאפה בצק עם נוטלה ומסקרפונה
מסעדה איטלקית בסיאול המציאה את "הפצצה", כדור בצק ענק שעולה בלהבות לעיני הסועדים ולאחר חיתוכו נחשפת פיצה מגרה. כמובן שתוך זמן קצר הגימיק המשונה הפף לתופעת רשת ושותף אלפי פעמים ברשתות החברתיות