תרגיעו
בא לכם משהו מתוק! אתם לא חייבים להאשים את ההורמונים או העצבים או את שביזות יום א' - 3 מתכונים מתוקים ובריאים (יחסית)
בא לכם משהו מתוק! אתם לא חייבים להאשים את ההורמונים או העצבים או את שביזות יום א' - 3 מתכונים מתוקים ובריאים (יחסית)
אוכל ערבי הוא לא רק חומוס, שישליק וצ'יפס, כך מסביר לדנה מלמד חוסאם עבאס ומכין איתה מחמר וכנאפה מתוקה
רגע לפני ט"ו בשבט, כדאי לכם להשתלט על הפירות היבשים ולהכין איתם עוגיות, חטיפים וגם תבשילי חורף
בטורו החדש, מבשל השף אבי ביטון תבשילים ביתיים פשוטים וקלים עם חומרים שלכולם יש בבית. הפעם, מהאורז של אתמול
ארז קומרובסקי מגיח מהמצפה שלו במתת ודואג לכם למאפים שיכינו אתכם לאירוח בט"ו בשבט
המון חמוציות ואגוזים מאכלסים את העוגיות שלכם בט"ו בשבט הקרוב. לשם כך קבלו מתכונים מקונדיטוריית Piece of Cake
ממאכל עניים הוא התפתח לתבשיל שמוגש במסעדות יוקרתיות. זנב השור עולה ליגה ונכנס לרביולי ולמרק חורפי של קוצ'ינה תמר
לקראת ט"ו בשבט שכחו לרגע מהפירות היבשים והאגוזים והתמקדו במאש מונבט ובריא שיעזור לכם בחילוף החומרים
דנה מלמד לקחה קצת שמרים, הרבה קמח ואיש אחד שמאוהב במקצוע שלו וקיבלה מתכונים ומאפים של האופה אורי שפט
לקראת שבוע הטעמים בעמקים שמתקיים שבוע הבא, אספנו מבחר מנות מהמסעדות המובחרות שיציעו לכם תפריט מוזל
הונגרי, רומני ופרסי יושבים על אותו שולחן ואוכלים חמין. הנה המתכונים לכמה סגנונות חמין עדתיים
לקראת צאת ספרם המשותף של המאסטר בני סיידא וילד הפלא אבי ביטון תפסנו אותם לשיחה על פער דורות ומתכונים
תפסיקו לחפון אותם בברים מעופשים או לנגוס בהם במשחקי כדורסל. הכניסו לאוכל שלכם בוטנים מכיוונים שלא הכרתם
תשתחררו מהמבורגר קלאסי ולכו על זה העשוי עוף, חזה אווז וגם ירקות. דנה טוכנר ממסעדת BURGERIM דואגת למתכונים
מתנחמת בזרועותיה של לזניה בריאה, עופרי זוטא לא מסתפקת במועט ומוסיפה למאפה גם פרוסות בטטה ותרד
דנה מלמד מארחת שף צרפתי ואשתו הקונדיטורית לסשן שכולו סטייק, ניוקי, תותים ובעיקר חמאה
מיקי שמו אופה את עוגת השמרים הקלאסית והפעם בצורת ספר תורה, כדי שגם המאמינים יכינו אותה לשבת
הקונדיטור מיקי שמו הופך את עוגת השמרים הקלאסית לכזו שנראית ממש כמו בקונדיטוריה. אל תיבהלו, זה דווקא קל
הקונדיטור מיקי שמו מכין עוגת שמרים בתבנית קוגלהוף ונזכר במיתולוגיה משפחתית
מדור בריאות יום א' מברך על החלטתכם לפתוח את השבוע בספירה קלורית ומנחם אתכם עם 3 מתכוני דיאט בניחוח הדרים
דנה מלמד מארחת את השוקולטייר רואי גרשון לבוקר שכולו שחור, מתוק ומלא ילדים. כדאי לא להיבהל ולנסות בבית
הילה וליטל מסיימות מסע קולינרי בן שנה וחצי בסין ומדרגות את המאכלים שהצליחו להשאיר אותן על קו השפיות
אישי, פשוט להכנה וצבעוני במיוחד. השפית לילך גרמן מציגה ארבעה מתכונים לקאפקייקס שנראים כמו שיצאו מקונדיטוריה
עופרי זוטא מתמודדת עם היום הפסימי ביותר בעזרת אורז מלא כל טוב ושעועית לבנה
השף ניר צוק והקונדיטור לירן גרודה נכנסו למטבח של דנה, השתלטו עליו, ויצאו עם מבחר טאפאסים