מל ומישל: איטלקית בטעם של פעם, בקטע טוב
מל ומישל היא אחת המסעדות האחרונות בת"א שמשמרות בנאמנות קסם אירופאי אינטימי מהסוג הישן, למי שמוותר על הקרחנה ומחפש מסעדה נעימה עם אוכל איטלקי מסורתי וטוב - זה ככל הנראה המקום
מל ומישל היא אחת המסעדות האחרונות בת"א שמשמרות בנאמנות קסם אירופאי אינטימי מהסוג הישן, למי שמוותר על הקרחנה ומחפש מסעדה נעימה עם אוכל איטלקי מסורתי וטוב - זה ככל הנראה המקום
מסעדת ביסטרוק בקיבוץ חצור מגישה אוכל אמיתי וראוי לכל המשפחה, ללא התחכמויות מיותרות, בתמחור שפוי ובאווירה נעימה, נחזיק אצבעות להמשך הצלחתו של המקום הסופר סימפטי הזה, ונשמח לחזור
אבי אפרתי נותן צ'אנס חוזר לריפאבליק מהוד השרון ומוצא את עצמו מתגעגע לבינוניות מהפעם הקודמת, ככל שהלכה הארוחה והתקדמה זה נעשה חד משמעי ומצער - זאת פשוט מסעדה לא טובה, ואם צריך הוכחה חד משמעית היא נמצאת בסטייק
אבי אפרתי יצא לרחרח מה נעשה בימים אלו בסנטה קתרינה, אחת המסעדות הסימפטיות בשטח, שהאהדה אליה והפרגון לתומר אגאי, השף העומד בראשה, הן כמעט בגדר קונצנזוס