חמישה עסקי אוכל קטנים וביתיים
אנחנו ממשיכים במסורת הפרגון וכמו בכל שבוע בתקופה האחרונה, אנחנו מביאים לכם חמישה מיזמים קולינריים קטנים וביתיים שנולדו בתקופת הקורונה ויעשו אתכם מאושרים
גם השבוע אנחנו מפרגנים ל-5 מיזמים קולינריים קטנים, שנולדו בעקבות הקורונה, והפעם: עסק משפחתי של מאפים משגעים, מיזם אסיאתי של לחמניות באן, סלסלות הפיקניק שייקחו אתכם עד עין כרם, ערכות אפייה של מלכת הג'לי וארוחות הקיטו של עודד טלמור
שלושה מקומות חדשים שתוכלו לנסות בהם את מאכל האלים הטרנדי - כנאפה, בכל אחד מהם משהו מיוחד ויוצא דופן ובכולם מובטח לכם עונג הג'יבנה והקדאיף
הגלידה של השף הישראלי שהעמידה איטלקים בתור עושה עלייה לנתניה, הגלידה הכי אקולוגית שכבשה את חיפה מתרחבת לפרדס חנה, והגלידה הקיבוצניקית הכי איטלקית שהיתה פה. קבלו את החדשות הכי קרות וטעימות - חדשות הגלידה
תפריט בין ערביים חדש בגלוטריה של ערן זינו, מארזי סושי זוגיים ורומנטיים לפיקניק בשדרה של יאקימונו וארוחת שף בשרית בין הנקרות של ראש הנקרה. קבלו 3 המלצות רותחות
התקופה המשונה הזאת, שבה כולנו הסתגרנו בבתים, וחלקנו עדיין מסתגרים, הובילה לא מעט בשלנים ויצרנים קטנים להציע את מרכולתם בייצור עצמי ובשיווק עצמי, עד אלינו הביתה. עידן חדש וטעים של יזמות קולינרית, הנה טעימה של 5 כאלה - המשך יבוא
זה היה אחד השבועות ההפכפכים שעברו על המסעדות, זה הזמן לצאת לאכול בחוץ, לפרגן לשפים ולמסעדנים, לתמוך במאבק וכמובן גם ליהנות מחוויה קולינרית קיצית ונעימה
בשבוע שעבר השיקה רשת דומינוס תפריט חדש בשם "ליד הפיצה" של כמה מנות שהן לא פיצה - כנפיים, צ'יקן בייטס, לחם שום חדש, צ'יזי רולס ועוד. טעמנו ובדקנו אם יש להן בכלל זכות קיום
באופן רשמי, מחר יחול היום הראשון של קיץ 2020 ומיטב הגלידריות נערכו עם תשובה הולמת, וטעמי קיץ חדשים ומרעננים שינסו להילחם בשרב הצפוי. ליקקנו ובדקנו מה חדש בגזרה
בסמטה קטנה בשכונת פלורנטין, בין כל המחסנים והגרפיטי, שולחנות וכיסאות מפוזרים בה, פרחי בר מעטרים אותם, וצלחות צלחות של מנות קטנות, יפות ומקומיות יוצאות מהמטבח. הפרויקט הקולינרי החדש הזה הוא הטברנה של קינן בסל ודור ונגר, וזה הדבר הכי חם כרגע
עכשיו כשנפתחות המסעדות, ואבי אפרתי יכול לזרוק לפח את קופסאות הפלסטיק שליוו אותו בחודשיים האלו, ולחזור לאכול בחוץ, עצרנו רגע כדי להיזכר בשבע מסעדות שאהב במיוחד בחצי השנה האחרונה, רגע לפני שהעולם התהפך
לא מעט מסעדות, בתי קפה ויקבים מציעים עכשיו להרכיב לכם סל פיקניק שתיקחו לטבע או לכל מקום אחר, עם בקבוק יין, אוכל טוב ושמיכה משובצת. זהו הסתיימה התקופה הקשה, הגיע הזמן להתחיל ליהנות
המסעדות ייפתחו שוב ביום רביעי הקרוב, אחרי למעלה חודשיים שהיו סגורות, וזה זמן מעולה להיזכר בכמה מהמנות שאנחנו הכי אוהבים לאכול
בשיתוף מועצת הבקר, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקורונה לא תעצור את נועה רוזין מלספר לכם איפה מסתתרות מנות הבשר הכי טובות בארץ. הפעם היא מגיעה למסעדת הבוקרים בקיבוץ מרום גולן, חושפת מה הסוד למנת הבשר שמוגשת שם, ועל הדרך מזכירה לכולנו, לקראת יום העצמאות, שאין כמו בשר בקר ישראלי וטרי
לא משנה כמה ההרכב שלכם ביום העצמאות הקרוב יהיה גרעיני, משפחתי ומצומצם, יש לנו תחושה שחגיגות יהיו, וסביר להניח שהן יכללו גם בשר, אז אספנו עבורכם עשרה מקומות מכל רחבי הארץ, שמציעים את הבשר הכי איכותי שאפשר (ועוד קצת אקסטרה), והכי חשוב - שמגיע במשלוח עד הבית
השבועות האחרונים הוכיחו לנו שכמעט הכל אפשר להכין בבית, אבל אם יש משהו אחד ששווה לחטוא בשבילו במשלוח זה המבורגר עסיסי, נוטף ומושחת. הבוטיקי, המינימליסטי, הקשה להשגה (שעכשיו דווקא קל), זה שתכינו בעצמכם, וזה שהצליח לרגע להשכיח את הגעגועים שלנו לאמריקה
המדיח עובד שעות נוספות והורדתם את הזבל כבר פעמיים היום? מזמן לא בילינו במטבח כל כך הרבה זמן, זה בדיוק הזמן לשדרג את המזווה ולהצטייד בחומרי גלם טריים ואיכותיים
אמנם לא ניתן לשבת בבתי קפה, אבל קפה ומאפה לדרך - אפשר גם אפשר, הנה כמה מאפיות שנותרו פתוחות, ויעשו לכם טעים בפה ושמח בלב
אז אמנם צו השעה הורה למסעדות לסגור דלתות, אבל יש לא מעט מקומות שימשיכו לפעול במתכונת של טייק אווי ומשלוחים, אז מה תוכלו להזמין עד הבית? הכנו לכם רשימה שתמשיך להתעדכן כל הזמן - אז כדאי להמשיך ולעקוב
אחד הדברים הראשונים שאמרו לנו כשנכנסנו לבראנץ' ב-OCD הוא "אל תסיימו את כל המנות, יש יותר מדי אוכל" כמה הרבה? 24 מנות, ככה זה כשהשף רז רהב מחליט להגשים את כל הפנטזיות הקולינריות שלו בארוחה אחת
להחזיק מסעדה זה לא קל, אז תארו לכם מה זה להחזיק מסעדה עם בן משפחה, או יותר מזה, עם כל המשפחה? קבלו 8 מסעדות שמאחוריהן עומדים בני משפחה - אחים, זוגות, או משפחה שלמה, והם עושים את זה בצורה נפלאה. יום משפחה שמח!
מבחינתנו ולנטיין, שיחול ביום שישי הקרוב, הוא תירוץ מושלם לשתף אתכם ב-8 המסעדות המושלמות מבחינתנו לצאת אליהן לדייט רומנטי לא רק בחג האהבה, אלא במשך כל השנה, גזרו ושמרו - כי הרומנטיקה לא מתה
כל חובבי האוכל והפודיז כבר יודעים - חווית קולינריות אמיתיות יש בעיקר בשווקים, ובישראל יש כמה שווקים ממש נפלאים, בהם מתרחשות לא מעט הרפתקאות טעימות, יש מי שכבר עשו מזה עסק ויקחו אתכם לסיורים קולינריים אופנתיים, אבל אתם גם לגמרי יכולים לעשות את זה בעצמכם
ארבעה שפים מובילים לקחו על עצמם את האתגר לבשל ארוחה שתוגש בחשכה מוחלטת על ידי מלצרים עיוורים. איך תמצאו את השולחן שלכם בעלטה? האם תוכלו לנחש מה אתם אוכלים? ואיך זה מרגיש לאכול ארוחה שלמה שאי אפשר לצלם אותה לאינסטגרם?
עם כל הכבוד לפנקייק, מבחינתנו מלך ארוחות הבוקר הוא דווקא הפרנץ' טוסט, או בשמו העברי - לחם אבוד; אמנם זאת מנה שדי קל להכין בבית, אבל יש כמה מקומות שמגישים אותה בצורה הרבה יותר מפנקת, מצאנו שבעה פרנץ' טוסטים מושלמים שאתם חייבים לטעום, ויפה שעה אחת קודם