עטוף בשוקולד חמים
הסתיו מביא לסניפי הגלדרייה המשובחת אייסברג את פסטיבל השוקולד השנתי. הטעמים הקיימים יוחלפו בשוקו-מרציפן וחברים
הסתיו מביא לסניפי הגלדרייה המשובחת אייסברג את פסטיבל השוקולד השנתי. הטעמים הקיימים יוחלפו בשוקו-מרציפן וחברים
זה לא יהודי לחגוג את ההלואין אבל טעים. בגלידריית דולצ'ה מלודי, מטמינים הפתעות קופצות בתוך הגלידה ולא שוכחים את הדלעת
אירה רשאפ התפנקה בקפה לפני שיצאה להתחכך באלפים השוויצריים וקובעת: "קפה בחופשה טעים יותר". המשיכו לשלוח לנו את צילומי הקפה שלכם
איתי להט קפץ לראות מה שלום המזרנים הלבנים והכריות הרכות במסעדת "לבן" המרגיעה בהרצליה. האוכל נע בין בומבסטי לבנאלי, את המלצרים הוא לא הצליח להעיר
הסניף הרביעי של רשת פסטה מיאה יפתח בהוד השרון המתחזקת קולינרית ויעוצב בנוסח צפון איטליה, שם נולד הבעלים
שלחנו את המבקר הדוס שלנו לבדוק את "קולינרי" הכשרה והמעוצבת בירושלים והוא ניצל את ההזדמנות לדייט סוער על סלט טרטר. מנה אחרונה כשרה ושווה טרם נמצאה
הוא שותה אספרסו ממקינטה גם כשהוא עושה מילואים והיא בכלל לא אוהבת קפה. וואלה! קפה נכנסת אליכם הביתה כדי לברר מקרוב איך אתם אוהבים את הקפה הביתי שלכם. רוצים להופיע במדור? כתבו לנו!
בשרו רך ומתקתק והוא נראה כמו שרימפס משוריין אבל הוא לובסטר לאנינים. עכשיו בדיוק העונה של הלנגוסטין היקר, הנשנוש הנכון של האלפיון העליון ב'מול ים' ו'רפאל'
שליחתנו ל'קורדון בלו' בלונדון כמעט עיוורה את בני כיתתה במבער של הקרם ברולה וכריות כף היד שלה כבר הבינו כמה זה כואב לרדד בצק עלים. זה בכלל בשבילה להיות קונדיטורית?
על קצה המזלג: מריזוטו דרך פאייה ועד אושפילאו. עינת חורשי מלווה אתכם בדרך לתבשילי אורז מהירים וקלילים
היין, שאטו פטרוס מבציר 1961, נחשב יין נדיר לאספנים צפוי להימכר היום במכירה פומבית בשיקגו
בסנדוויץ' הפקורינו התגלו אגוזים משמחים והאספרסו הארוך בסוף הארוחה הגיע עם כוסית סודה והיה מעולה
כיף למי שטס מחלקה ראשונה באל על ויכול ללגום את היינות הטובים של "בזלת הגולן". שי אילן נשאר מקורקע ומבסוט בעיקר מהקברנה רזרב. המרלו, לטעמו, זקוק לחיזוק של זן נוסף בבלנד
זנב של רוח ועננת ניחוח גויאבה מאשרים שהקיץ תם: התבשילים הסתוויים צצים במסעדות כפטריות אחרי הגשם
'מרמורק' חוגגים עשור, ולרגל האירוע תומחרו עשר מנות ראשונות ב-10 שקלים בלבד
אין מנוחה בעולם הנדל"ן של בתי הקפה. והפעם: ביסטרו לה סנטרל - אאוט, סניף שני לבנדיקט - אין
גם כרטיס אשראי מסורב לא יגרום לדנה מלמד לוותר על פינוקי הסופ"ש. טוב שהיא יודעת לאלתר גבינת שמנת ביתית ולהכין בעזרתה מעדנים. לפעמים החזירות משתלמת
גיל חובב מסייר בשווקים ובוחר את המעדנים המקומיים המרגשים באמת. המיטב מ"מצעד האוכל הישראלי", בערוץ 2
המכורים הרבים ברחבי גוש דן מרכינים היום ראש עם מותו של מסעדן החומוס היפואי המוכשר, עלי קרוואן (אבו חסן)
אחרי שלוש שנות פעילות לילית, 'ג'וז ולוז' הקסומות המתחבאות מאחורי כניסה צידית בדרום תל אביב, פתוחות מעכשיו גם בצהריים. מה קרה, הבוהמה התחילה להתעורר מוקדם?
העריכה לא מהודקת והעיצוב לא מאוד מזמין אבל המתכונים ב"אופה בקלות" של דנית סלומון, מניבים עוגות משובחות. דו"ח קריאת ביאליק עם מסקנות חמות מהתנור
האפרסמונים הישראלים מתוקים ופופלריים מתמיד ועכשיו מגיעים גם בפאזה המיובשת האקזוטית. לאכול אותם נאטורל זה אחלה אבל אפשר גם כהפתעה מוקפצת בסלט ירוק או במאפה חם
ללחמים מפונפנים כבר התרגלנו, עכשיו הגיע תורו של הלחם בהזמנה אישית. ירון וינקלר, האופה המוכשר של עזרא קדם ב"ארקדיה" (יש תפריט חורף חדש!) עובד על מאפייה ירושלמית ייחודית
מסעדת "מול ים" נבחרה שוב כחברה במסדר הגורמה העולמי האליטיסטי, שמדרג מסעדות בכל העולם. חוץ ממנה רק עוד 139 זכו לכבוד הזה
זן הערביקה המשובח גדל בה, אבל הקפה שהמקומיים שותים רחוק מלהיות איכותי. בחוות הקפה שלה אפשר להתארח כתיירים ויש בה נופים, חופים ואטרקציות רבות. ספיישל קולומביה
מביך. עוד לא הייתם ב"אל בריו" - הספרדית השכונתית הכי מסעירה, אותנטית ומבוקשת בתל אביב?
יענקל'ה שיין, יועץ קולינרי והגורו של התפריטים בתל אביב. מתראיין
מניפת שזיפים קורקטית הצילה אותה בשלב הפרזנטציה אבל בשעשועי האוריגאמי עיגולי נייר האפייה עדיין יוצאים לה עקומים. יעל עמית מדווחת מהלימודים ב'קורדון בלו' בלונדון
אינה וייסנברג אוהבת למלצר בגלל המפגשים עם האנשים והדינימיות. על הלקוחות שמתלבטים מה להזמין ואז מתחרטים היא לא מתה
שנת הלימודים האקדמית אינה משאירה זמן פנוי לבישול. עינת חורשי ממליצה על פסטה, אבל עם טוויסט
צזיקי טרי, לוקוס עסיסי, פלטת רויאל ואולג וסבטה בשאנסונים מכמירים ברוסית. טברנה סודית של שני דייגים בנמל יפו שמוציאה את החשק משיפוץ יאפי של קו המים החלוד וההזוי
אחרי שהמסעדונת ליד כיכר דיזנגוף הייתה קטנה וצפופה מדי לחזון הטבעוני שלו, חונך אריה רווה בית חדש ומרווח ל'בודהה בורגרס'. התפריט שהתרחב עדיין זול ובקרוב סניף נוסף
השכן ממול ערום. רגע, מה הוא קוצץ שם? דנה מלמד מקבלת תיאבון של אמצע הלילה ומסתערת. זה נגמר במאפה עלי סיגר ובעוגת שוקולד גבינה
דור ינין שלח לנו זיכרון קפה מצולם מאחת החופשות שלו בסיני. פוטו קופי מחכה לעוד צילומי קפה שלכם מהארץ ומהעולם
ב"ננה" בנווה צדק יוצאים בחפלה יוונית מבטיחה לשישי בצהריים. תנו לשבור צלחות ונגיע
יש לו את השם הכי נחשק, הוא עסיסי, לא שמן ואפילו לא יקר במיוחד. נתח הקצבים יוצא מהשיפודיות המקורובות לאיטליזים והופך למנת מסעדות מבוקשת. המומלצים
אחרי 13 סניפים במרכז פותחת לראשונה רשת קפה אילן'ס סניף בקדימה
תתארגנו עכשיו על כמה שיותר אדומות ומתוקות. טחינה, בישול והקפאה ויש לכם רוטב עגבניות קייצי לכל החורף
הוא לא איזה יפיוף, אבל איזה טעם! הנה עכשיו מתחיל החורף והוא נכנס חזק לעונה הטובה שלו
את הרכים מקלפים וטוחנים ועם הקשים מבשלים
כדאי להעדיף את הירוקים הבהירים ולא את הצהובים
לכו על הקשים והחלקים ועל קליפה דקה ומבריקה
אחרי העזיבה המתוקשרת הסלטים ב"פיני בחצר" התל אביבית נותרו טעימים אבל נרשם קושי בזירת פירות הים ובגיבוש קונספט
בסתיו עולים מן הים סרטנים כחולים וגם המולים זוכים לפסטיבל קדרות שנתי
האם העולם זקוק לעוד ספר בישול שמגיש מתכונים מהקלאסיקה של המטבח המוערך בעולם? דוח קריאת ביאליק מסופק
היום ומחר ייערך יריד היין השנתי במוזיאון ישראל. זה מתחיל ב-48 ש' לכוס וממשיך בסיבוב בין דוכני היקבים ובמתחם האוכל
הם יקרים, אבל דפי הטפלון לאפייה יחסכו ניסיונות פאתטיים של חילוץ מאפים מתבניות וכאב ראש של קרצוף
אחרי שהאסיאתית המהירה 'Same Same' נחתה בת"א הגיע תורה של Yamisan. הבעלים מציע גאולה מהג'יפה של קינג ג'ורג' ומבטיח חומרי גלם יפניים בלי ערבובים