
5 דקות עבודה וקצת תנור
התוצאה היא משהו בין לחמניה רכה ועוגה חמאתית, ואנחנו די בטוחים שזה אומר הכול
התוצאה היא משהו בין לחמניה רכה ועוגה חמאתית, ואנחנו די בטוחים שזה אומר הכול
זהובה מבחוץ, אוורירית מבפנים, עם פטה לוהטת וקלמטה מפוצצים בטעם. או במילים אחרות: שלמות במחבת
כמה גדול אמור להיות קינוח, כמה חריף מספיק לאייל וכמה טסטימוניאלז זה יותר מדי? ליהי שורש סוכמת
אסף גבאי נתן למאפה המסורתי הזה טוויסט קליל. אנחנו נתנו לו אולטימטום והשגנו את המתכון
מקומות כאלה בדרך כלל מסתפקים בתמונות הפנורמיות ושוכחים את מה שמגיע בצלחת. לא במקרה הזה
ההכנות ליום העצמאות יכולות להתחיל כבר מעכשיו, והסלט הזה הוא צעד ראשון מוצלח מאוד
קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים: בואו כולנו נקשיב למי שיודעת