טורקיז: הציפיות היו גבוהות מדי
אבי אפרתי הגיע למזרח ירושלים, כדי לבקר במסעדת טורקיז. למרות שנורא קיווה, ועל אף המחירים הנמוכים והאווירה החו"לית, המסעדה לא מצדיקה נסיעה מיוחדת
אבי אפרתי הגיע למזרח ירושלים, כדי לבקר במסעדת טורקיז. למרות שנורא קיווה, ועל אף המחירים הנמוכים והאווירה החו"לית, המסעדה לא מצדיקה נסיעה מיוחדת
ללכת למכון טסטים שלא על מנת לעשות טסט, אלא רק כדי לאכול זה עסק מוזר. המונית הגיעה למכון דינמו בת"א, וגילתה קציצה דשנה ומוסקה טעימה
בלו סקיי, הכשרה החדשה של מאיר אדוני בקרלטון בתל אביב, היא מסעדה שיכולה וצריכה להיות טובה יותר. אבי אפרתי ביקר בה והוא סבור, שבמונחי תמורה לכסף היא בהחלט יקרה מדי
הדיי וינון עפאים היו חיפאים אורבניים להפליא, עד שהחליטו לשנות כיוון ולהקים משק של חקלאות בת קיימא. היום משמש המשק שלהם, כמודל בישראל, שמניב ירקות ופירות
בלי פלצנות, בלי כאילו, ליד או בערך. המונית של קובי רובין עוצרת במרכז המסחרי של נווה שרת, שם הוא נהנה מהאוכל הביתי של פאני ובנה אלירן. והפעם: קציצות בבגט ב-23 שקלים
כמה יפניות איכותיות באמת אתם מכירים בישראל? אבי אפרתי אכל במינאטו הכשרה בהרצליה, התרשם מהדיוק, המיומנות והעידון, והוא ממליץ בחום להוסיף אותה לרשימת המצוינות
המונית של קובי רובין מגיעה לכיכר פז בקריית גת, שם הוא מבחין בשלט מקורי: פלאפל תימני אמיתי. מה רב היה אושרו כשגילה בדוכן הסלטים חציל מטוגן ותפוח אדמה מצופה. המחיר?
המסעדה החדשה של נשאת עבאס בחוף ימה של עכו נהנית מהתפאורה הנהדרת ביותר בארץ. אבי אפרתי ביקר בה, דבק באוכל מן הים, וגילה מנות טובות מאוד
איקה כהן התאהבה בשוקולד מילדות. בבגרות היא הפכה לשוקולטיירית מצליחה שמייצרת מתוקים בניחוח צרפתי, שעד היום מתרגשת כשמעיסה שוקולדית יוצא טראפל מבריק ומושלם
המונית עוצרת במרכז ת"א ומבין כל המקומות היקרים ומאתרת מחט בערימת שחת - פינה ראויה וזולה לאכול בה. קבלו את הירושלמי, מעורב אמיתי, מתובל ועסיסי במחיר 24 שקלים
הבשלנים הביתיים בעמק בית שאן חוגגים מדי יום חמישי ביריד הסקיתומרקט, עם מאכלים מסורתיים מהונגריה, מרוקו, פרס, מצרים ועוד
מה שהתחיל כקונספט חתרני ומרגש לפני כעשור, הפך למסעדה מגובשת בעלת היפסטר שיק עם תפריט אישי ולא מתחנף. למרות שלא הכל מושלם, אבי אפרתי מצא מסעדה מלאה באהבה שמעוררת סימפטיה