וואו! סמדר
סמדר זורע-ברמק, ביומיום, אופה צנועת הליכות, צוברת נקודות במחלקת הרושם ומפסלת לשבועות לחם שיבולים מטורף. הטעם? זה לא משנה בכלל
סמדר זורע-ברמק, ביומיום, אופה צנועת הליכות, צוברת נקודות במחלקת הרושם ומפסלת לשבועות לחם שיבולים מטורף. הטעם? זה לא משנה בכלל
סמדר נדרשת לסוגיית אי ההתאמה בין פרוסת לחם ריבועית לבין, למשל, נקניק עגול ומציעה לחם שייחתך לפרוסות עגולות ומדויקות
בשר טחון ובצק זה שילוב מנצח. כמה רעיונות למשחקים שונים עם מלית בשר, כולל טריק מהיר מאד עם לחמנייה
בעבר ציינה עוגת התפוזים את בוא החורף. היום אין ממש דבר כזה פרי עונתי ותחילת הקיץ זה זמן מצוין למתכון קלאסי לעוגת תפוז