בקרוב במטבח הביתי: כמהין איטלקי כחול לבן
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אבקה שמונעת מירקות להשחיר, גידולי כמהין כחול לבן ויין שלא מתחמצן הם רק חלק מהחידושים שנוכל בקרוב לאמץ במטבח הביתי והוצגו השבוע בתערוכת קולינארי
אחרי שנים שבהן היינות האדומים והלבנים שלטו בסצנת היינות, היצרנים של "גיק" מאמינים שהם יהפכו לדבר החם הבא. קהל היעד - צעירים שאינם שותים יין בגלל "התדמית המתנשאת שלו"
אוכל הרחוב ההודי עשה לאחרונה עליה מבורכת והגיע הזמן להכניס אותו גם למטבח הביתי. ישראל יצחק ממסעדת מא פאו מלמד איך מכינים בבית חטיפים הודים מטוגנים שכל כך כיף לנשנש מול משחקי היורו או סתם עם חברים לצד בירה קרה
חדשות טובות לאוהבי הספגטי: לחור התמוה שבכף הספגטי יש מטרה סופר מגניבה שאיכשהו פספסנו כל השנים האלה. אנחנו קצת מרגישים שבזבזנו את חיינו לשווא
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הביקור של אבי ביטון בגינת הבירות של הביר גארדן גרמה לו להתאהב באוכל המזרח אירופאי שהולך לצידן, אבל במיוחד בקייזרשמרן שגרם לו להכין מגדל פנקייק עם ריבת חלב, בננות וקוקוס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הקטניה הקטנה והכי ממזרה שיש לנו במטבח היא הבסיס לאינספור מנות ומשתלבת נהדר כמעט בכל סלט, תבשיל או מרק. יש לנו כמה עובדות שכדאי שתדעו עליה
אנחנו על המפה: תל אביב מסומנת על ידי אתרים נחשבים בעולם כאחד היעדים הכי שווים לטבעונים, איך זה קרה ומי המסעדה שנכנסה לרשימה?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסימליאנו די מתאו מתארח באולפן וואלה!NEWS ומכין לנו מנת קיץ רעננה וקלילה של פסטת הקפליני, הלא היא הגרסה הדקיקה של הספגטי המוכר עם חמאת לימונים ואספרגוס טרי, שדורשת מינימום עבודה
הלהיט הקולינרי החדש של יפן יושב בול על הקיץ הישראלי החם והוא אפילו די פשוט להכנה בבית, מוגש בקור
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קציצות טונה פריכות בכריך עם פרוסות לימון דקיקות הן ארוחת ערב קלילה ומושלמת, שאפשר לארוז ולאכול בדרכים עם הילדים או סתם להתפנק בשקיעה על שפת הים
יש רק דרך אחת להתמודד עם החום מבחינתנו והיא גלידה. הרבה גלידה. הטרנד של מילוי מאפים בגלידה כבש גם אותנו והיינו חייבים למלא מאפה בצק עלים בריח קינמון וחמאה בהרבה גלידה
לא רק השפעות כלכליות יש להחלטה של בריטניה לעזוב את האיחוד האירופי, גם השפעות קולינריות, או ככה לפחות חשבו למשך מספר שעות המוני בריטים רעבים לעוף האהוב של רשת ננדו'ס
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השבוע אבי ביטון הגיע לחוף של אשדוד כדי לבקר במסעדה התאילנדית רונג'אן, הקרויה על שם השפית של המקום. שם הוא תרגל את התאילנדית שלו וגם קיבל השראה לאגרול בננה עם המון רוטב שוקולד
מי מאיתנו לא הגיע לפחות פעם אחת בחייו למסעדה, והריץ חיפוש בגוגל על מרכיב או מנה זרים לו לחלוטין? על פי אתר בארה"ב, למעלה מ-50 אחוז מהסועדים לא מבינים את תפריטי המסעדות. מה זה אומר על השפים שלנו?
יש סיבה שבגללה אנחנו משתמשים יותר ויותר בשמן זית: הוא לא רק בריא הוא גם טעים ומאוד מתאים למטבח הישראלי, אבל איך יודעים שהשמן איכותי? האם לצבע השמן יש תפקיד? מה עדיף, צלול או עכור? וכמה זה באמת צריך לעלות? יש לנו את כל התשובות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
סלט מושלם למזג האוויר הקייצי, עם אטריות אורז דקיקות ומשביעות, ירוקים מרעננים ורוטב ויניגרט סודי שמשלב טעמים אסיאתיים ומצריים
המסעדה הקטנה מיפו שפתח פליקס רוזנטל יחד עם בת זוגו חן רוזנהק לפני שנתיים תיסגר בסוף החודש, כך על פי פוסט הפייסבוק שפרסמו השניים
לאחרונה אנחנו שומעים על עוד ועוד שפים מהמגזר הערבי שפותחים מסעדות עם קריצה איטלקית. האחרונה להצטרף לטרנד היא מסעדתו של השף שאדי בשארה בירכא המציעה מנות איטלקיות עם טוויסט גלילי-ערבי
העיר קריית אונו מקבלת שחקנית חיזוק חדשה ומבטיחה: המסעדה בומביקס מורי השייכת לבעלים של קפה זליק המפורסם. על בניית התפריט המסקרן המבוסס על המטבחים של דרך המשי אחראית לא אחרת מאשר השפית סבינה ולדמן
לקחנו 6 גברים והושבנו אותם מול 3 סוגי חריף: טבסקו, סחוג ופלפל ירוק חריף. מי נשבר ראשון, מי לא הפסיק לדמוע ומי אכל 2 פלפלים חריפים כאילו הוא מנשנש חסה?
מסעדת העירום היפנית הראשונה מציבה כללים נוקשים למעוניינים לסעוד בה: אין כניסה למקועקעים, קשישים וכבדי משקל. באתר המסעדה מזהירים: הסועדים יישקלו במקום ולא יקבלו החזר כספי במידה וימצאו שמנים מדי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מפגש השפים של אבי ביטון ואביב משה, הוליד מנת קיץ נפלאה, מלאה בניחוחות איטלקיים - קנלוני במילוי עגבניות טריות, זיתי קלמטה, מוצרלה ובזיליקום
שיגעון היורו לא פוסח גם על המסעדות באירופה: מסעדה באנגליה השיקה תפריט המבורגרים מטריף ומוגזם ברוח המדינות הגדולות המשתתפות בטורניר. תצליחו לנחש מהו ההמבורגר שמוביל בינתיים בסקרים?
אנחנו כבר יודעים מזמן שאורז הוא לא רק תוספת, והפעם השף יוסי שטרית מביא מתכון מיוחד לממולאים: במקום למלא בצלים או פלפלים, הוא ממלא שומרים בתערובת נפלאה של עוף, תבלינים ואורז
אמש (יום ב', 13.06.16) בניו יורק התקיים טקס 50 המסעדות הטובות ביותר בעולם לשנת 2016, וגרר לא מעט תגובות מופתעות מהעשירייה הראשונה. מה מיוחד במסעדה שהגיעה למקום הראשון ולאן הדרדרה המסעדה של הסטון בלומנטל?
האם הייתם מתלהבים מנוטלה אם במקום הלוגו היה מופיע על האריזה "4520 קלוריות"? חשבון אינסטגרם חדש מבקש לקדם את המודעות לקלוריות במוצרים האהובים, ולא תמיד זה נעים
אמנם ניתן למצוא סושי בכל קרן רחוב ואפילו מרק ראמן כבר די פשוט למצוא, אבל עדיין יש לנו הרבה מה ללמוד בנושא המטבח היפני האותנטי. הגענו לפסטיבל האוכל בבית השגריר היפני, ודיברנו עם המובילים בתחום על מה עוד יש לנו ללמוד בדרך לשם
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה: אם תהיתם פעם מהי העבודה המושלמת ביותר בעולם אתם יכולים להפסיק לתהות כי מצאנו אותה. ועדיין, למה האיש שצריך לטעום עוגות לפרנסתו לא מרוצה?
חג הקציר, הלא הוא שבועות, הפך כבר מזמן לחג הרשמי של הגבינות. לכבוד הערב הכי לבן בשנה, אנחנו רוצים לבדוק עד כמה אתם מבינים בגבינות: האם תצליחו לזהות מה מופיע בכל תמונה?
לא עוד לחתוך דובדבנים בסכין או לירוק גרעיני דובדבן מהפה: טריק פשוט ילמד אתכם איך להוציא את הגרעינים מהדובדבנים במהירות וביעילות - בעזרת מקל צ'ופסטיק ובקבוק יין ריק
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכבוד שבועות מכין אבי ביטון מנה שתעלה חיוך על פניכם בקלות ובלי מאמץ - מאפה פסטה בקרם גבינה וחצילים בהשראת מסעדת פבלה האשדודית
לאחר שעבדו יחד במטבחים של אביב משה, החליטו שלושה שפים צעירים כי הגיע הזמן לפרוש כנף ולפתוח מקום משלהם: הכירו את מריפוסה, מסעדת שף הממוקמת במגרשי הגולף של קיסריה, היכן שבעבר שכנה מסעדת סזרינה של השף מאיר אדוני
אמנם העונה השנייה של משחקי השף כבר הסתיימה, אבל החלטנו להציב לשלושה מהתמודדים אתגר אחרון לכבוד שבועות: זהה את הגבינה. מי המתמודד הכי אנין טעם: דן יושע, סבינה ולדמן או ארז עינב?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
ממש בתקופה זו נקצרת החיטה בשדות הזהובים ברחבי הארץ וזה הזמן להדר את הגרעין, שאף על פי שממנו מופקים מרבית מוצרי המזון שאנו אוכלים, צורתו השלמה בריאה הרבה יותר ויכולה להשתלב באינספור מנות
חדש על המדף: מה חשבנו על הבמבה חצי-חצי, הגלידות החדשות של פלדמן וכמובן - האם הפיצה של אסף גרניט לרשת דומינוס שווה את הכסף?
תמיד חלמתם לעשות ניקוי רעלים מהגוף אבל המחשבה על שתיית עשב חיטה מעבירה בכם צמרמורת? יותר לא צריך לסבול: ניקוי רעלים חדש מציע לעשות זאת באמצעות גלידה
עוגת גבינה קלאסית רכה וטעימה - הקונדיטור של רולדין חשף בפנינו את המתכון וגם את הטיפים שלו לעוגת גבינה אפויה מנצחת
צילום אוכל כבר מזמן הפך להיות אובססיה אצל סועדים רבים, והשפים מיישרים קו עם הטרנד ומוציאים מנות פוטוגניות במיוחד. ומה לגבי הטעם? סרטון רשת סאטירי חדש מעלה נקודה למחשבה
בסוף השבוע הקרוב ייצבעו רחובות תל אביב בכל צבעי הקשת ויחד איתם יגיעו עשרות אלפי תיירים רעבים להכיר ולטעום את העיר. במיוחד לכבוד המאורע וגם סתם לכבוד תחילת עונת התיירות הכנו עבורכם את המדריך לכל המקומות הנכונים לקחת את האורחים
סופרת שהתיישבה בבית קפה במלבורן, הזמינה קפה ופרסמה את מה שקיבלה מהמלצרית בעמוד הפייסבוק שלה. היא בסך הכל רצתה כוס קפה - ובמקום זה קיבלה "ניסוי מדעי" מאתגר שדווקא מאוד מקובל בת"א
אחרי שאכלנו בייגל קשת ואפילו טוסט קשת, הגיע הזמן ללהיט התורן: סושי בצבעים פסיכדליים. בשונה מהלהיטים הקודמים, הפעם הצבעים הם טבעיים לחלוטין
טעמנו קרוב ל-50 עוגות גבינה על מנת להכריע בסוגיה שמטרידה את כולנו לקראת חג השבועות: מהי עוגת הגבינה הטובה ביותר לשנת 2016?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הסלט שאתם חייבים להכין: השף יוסי שטרית מלמד אתכם כיצד אפשר להפוך שעועית למנה קלילה וכייפית באמצעות מתכון לסלט עשיר בעשבי תיבול וגבינת לבנה חמצמצה