בסוף עשו מזה בולונז
בעיר הספרדית בוניול התקיימה אתמול 'העגבניאדה' השנתית - קרב עגבניות אדום, עסיסי ולוהט - אלבום תמונות
בעיר הספרדית בוניול התקיימה אתמול 'העגבניאדה' השנתית - קרב עגבניות אדום, עסיסי ולוהט - אלבום תמונות
הכתובת אידלסון 10 עושה שירות טוב לקפה Choco-latte כי מי שנכנס כבר נשאר. העיצוב חמים וביתי וארוחת הנשנושים היא אופציה לבוקר אחר. שאר המנות יכולות להשתדל פחות ולהתמקד יותר
יש מי שנרתע מאכילת ארנבת אבל הכל עניין של הרגל. באירופה בשרה פופולרי מאוד וגם בארץ צריכתה עולה למרות בעיות בשחיטה. מי שמסתקרן יכול לטעום תבשילי ארנבת ב'פסטהמיה', 'קורדיליה' ו'קימל'
בימי הצנע ממרחים אפורים בטעם כבד היו שיא הפופולריות. משום מה למרות שהם נטולי סקס אפיל דנה שיין עדיין מכורה. כמה ממרחים נוסטלגיים ומתכון משודרג
מעקמים לכם את האף כשאתם מתיישבים עם הכלב בבית קפה? לא עוד. רשת 'קפה-קפה' מציעה בסניפיה מתקני שתייה לכלבים מועשרים במי פה, עצמות וצעצועים. טוטו גרר את בעליו לבילוי משותף
כל שנה לפני הלימודים מנסים להמציא את הסנדוויץ' מחדש. זה מיותר, בשביל כריך טוב צריך בסך הכל קצת השקעה וסיבוב בסופר. ובכל זאת מי שמחפש כריך מקורי יוכל למצוא אותו אצל 'לילוש'
היא צרפתייה נחשבת לקומפקטית ואפשר להכין בה שני אספרסו במקביל. מכונת האספרסו האוטומטית Krups XP-7220
הבזיליקום אוטוטו מסיים עוד עונה מוצלחת של טיפול בריח רע מהפה, עששת ובעיות עיכול. באיטליה ענף בשיער מסמן גבר מאוהב ונוגדי החמצון שבו ישכנעו אתכם לדחוף כמה עלים לכריך
באזור התעשייה של ראשון לציון נפתח השוקולד-בר החמישי של מקס ברנר ולצדו חנות ובה מגוון השוקולדים והמוצרים של החברה
אחרי שדיווחנו על האסייאתית 'מינה טומיי' והנודלייה 'wok to walk' מסתבר שגם השכנים מ'הסושייה' מרחיבים אופקים. Gonoodles החדשה מציעה מוקפצי פאסט פוד בדגש על בריאות ורוחניות
את מקום הבורקס, השוקולד, הנקניקיה והצ'יפס, צפויים לתפוס בקרוב סלטים וסנדוויצ'ים. משרד החינוך נלחם בהשמנה
לרגל סיום החופש הגדול מסעדות בתל אביב מפנקות הורים וילדים בדילים משפחתיים המוצעים בסוף השבוע האחרון לפני הלימודים
ביום שני הקרוב תיערך בטמפל בר תחרות יצרני בירה ביתית בה ישתתפו 9 מבשלות בוטיק. הזוכה תימכר בבר במשך חודש שלם
יניב טל ושמשון איטח רוצים לעשות לאשדוד מה שלפני עשור עשו להרצליה. מסעדת 'קמפיו' והקונדיטוריה 'לה ליונז' שבבעלותם מביאות את הגורמה לאנשי הפרובניציה
תנינים מחזיקים קיסמים ושבלולים מכבים סיגריות - סטודנטים לעיצוב משנקר מתפרעים בארוחת הערב ומעצבים תכשיטי שולחן באווירה מוזהבת
'מינה טומיי', מגישה פאסט פוד אסייאתי טרי ומגרה בנוסח המזרח והמטבחים המעודכנים של מנהטן ובירות אירופה. האוכל אינו נוטף שומן ומכינים אותו לעיניי הסועדים במטבח פתוח
גיא גיסר קצת מקנא בברמן האנגלי המצליחן, ג'יימס פים שכמו כל הברמנים חלם בגדול, אבל גם הגשים. הכל על המשקה שהמציא וכבר הפך לשם דבר - Pimm's no. 1
הוא פרש מכדורגל ועכשיו מנסה לעשות חיל על רחבת הריקודים. איך שלא יהיה חיים רביבו לא יכול לחיות בלי נס קפה של 'עלית'
כששמי זרחין הציג את "אביבה אהובתי" לפני הקרן לקולנוע הוא חשב להגיד שזה סרט על שקשוקה. מאז, אסי לוי שברה הרבה ביצים והבמאי הבשלן מפרגן עכשיו מתכוניים
סניף של 'לאונידס' יצרן שוקולד בלגי עילי, הנחשב לאחד מחמשת המובילים בעולם, נפתח ברמה"ש. הקונה הראשונה טעמה ופרצה בבכי
עפר עין-גל קובע ש"רוני ג'יימס" נכנסת חזק לרשימת ה'טופ 7' של המסעדות בת"א. לשף והבעלים, אילי תומר, אין השכלה קולינרית, אבל הוא אלוף בעשייה וניחן ברגישות טעמים מעוררת השתאות. וואוו
בימים בהם התלהבנו משוקולד שוויצרי, לא העלנו על דעתנו שהשוויצרים יקנו מאיתנו את שלגוני NOK OUT שמיוצרים בקרית מלאכי
אהילים מארגזי פלסטיק, טאפט ממכלי שמן. הצרפתים שפתחו את בית הקפה החדש בטשרניחובסקי בת"א לא רק ממחזרים יפה, הם גם מצטיינים בביף סטרוגונוף ובפנקוטה למון גראס
רשת החנויות 'Cook Store' השיקה חנות און-ליין לקניית מוצרי בישול ואפייה ואביזרי מטבח. המחירים מוזלים ואת המוצרים ניתן לאסוף חינם באחת מחנויות הרשת
משום מה מישהו חשב שהוא יוכל להקים בר שעשוי כולו מקרח (גם הכסאות! והקירות!) ב-40 מעלות. משום מה הוא גם הצליח
ל"צ'ילי", הפיצרייה הלא כשרה מירושלים, יש סניף ברחוב בוגרשוב. הבעלים מקפידים על חומרי איכות ומציעים אופציות מקוריות וטעימות כמו ברוקולי עם בולגרית ושבבי שקדים
במבט ראשון פתיתי הסויה הלא מוכרים נראים מאוד משונים. סמדר ולטר, צמחונית אדוקה, עלתה על הקטע שלהם ומציעה לשלב אותם בכרובית בקארי, לזניה ופסטה "בולונז"
ההפנינג התל אביבי של עיר הבירה עובר השנה לחיפה כמחווה לתושבי הצפון ויתקיים במהלך שני לילות בסוף אוגוסט
במקום להגיד שוב שברזל וויטמין B12 תורמים לזיכרון, מפתיעה דיאטנית הבית עם חדשות מחזית המחקר שקושרות למשל בין, זעתר ומיץ תפוחים לשיפור הזיכרון
לא, לא אנחנו במרק של אוגוסט, אלא בעיקר ירקות ודגים שאפשר לבשל באידוי. זו שיטת הכנה בריאה, זולה וזמינה - הנה כל הדרכים להתחיל לתפעל אותה במטבח
השפים ירון קסטנבוים ורועי סופר יבשלו יחד שתי ארוחות בסגנון אסייאתי-צרפתי. בתפריט: סאשימי טונה אדומה ומוס קשיו
ב'פורטופינו' יש אווירה טובה מכאן ועד איטליה. השף דינו נותן שואוו רציני, אבל האוכל לא יותר מבסדר. אם אתם באים בעיקר בשביל הפאן ופחות בשביל שבבי פרמז'ן איטלקיים - בינגו
חלוצת הפיוז'ן הישראלי, מיקה שרון, חוגגת עשור למסעדה שלה ומספרת על ההתחלה, על המעבר ממקום אליטיסטי לקלאסיקה משפחתית ועל הצורך במוסד קולינרי ראוי לשמו בארץ
ב"גן הורדים" חושבים שאנשים רוצים להיות מקושרים לגן אירועים יותר מאשר לרגל שמחה או שתיים בחיים. כעת הם משיקים מועדון לקוחות שיעניק הטבות בבתי עסק בשפלה. נו, שיהיה במזל
איפה הכי טוב לאחסן קפה? איך תכינו בוץ כמו שצריך? ולמה קפה מיובש בהקפאה הוא איכותי יותר? מומחי הקפה של עלית עם כל התשובות. עכשיו תורכם לשאול את שאלות הקפה שלכם
ב"קפה טאטי" אופים טארטים עם פירות העונה לתקופה מוגבלת. בהיצע: תאנים, משמש, שזיפים ועוד
לצד 1868 הבשרית הכשרה בירושלים, פתח כעת מנחם כץ את הגרסה החלבית. חומרי הגלם סופר איכותיים, אבל המחירים האסטרונומיים מצדיקים תוצאה משובחת יותר
אחרי 75 לחמים ומאפים סמדר זורע-ברמק מקווה שעוררה בכם חשק לאפות בשעות הפנאי ונפרדת בלחם ביתי עם גרעיני דלעת, חמניות ופיסטוק
הבראסרי 'לוקאס' סוגר שנה. תמר בליי עדיין מייעצת אבל עומלת על מעדנייה ירושלמית סודית. השף החדש, יואל ארדיטי, מפגין נוכחות חיובית בגזרת השרימפס והניוקי
יש לה פיקוד אלקטרוני והיא מעוצבת ברוח המטבח המקצועי. אתם תחליטו אם מראה מכונת הקפה של 'שולטס' הוא יותר ביוני או מוזיאוני
הביקור במסעדה האתיופית חבש גילה שהאוכל המסורתי חריף וחמצמץ. לוקח זמן להתרגל, אבל קשה להפסיק לאכול. ואם אתם רוצים לחוות את הארוחה האתיופית במלואה, אל תגיעו לבד
עד לא מזמן בכלל לא ידענו מה זה קלאמרי, אבל היום הוא כוכב במסעדות. אם תיעזרו פה בטיפים של השפים לגבי קנייה ואחסון קלאמרי טרי וקפוא תוכלו גם בבית להכין מנות טעימות ומהירות
בוקר מנומנם, ארוחה דשנה או דרינק על הבר 'מארי' בנוה צדק נותנת מענה לכווולם. המנות מוקפדות, אבל ייתכן שהדיירת החדשה בשכונה תצטרך להחליט מה היא רוצה להיות יותר
המלחמה הסתיימה, אבל מצבם של יצרני המזון מהצפון עדיין קשה. היוזמות לסייע להם נמשכות עם יריד בגן העיר, הזמנת מוצרים מהצפון ואירוע הסעדה לחיילים. אתם מוזמנים לתרום
שף עזרא קדם מ"ארקדיה" מארח את השפיות שעבדו פעם במסעדה לארוחת 12 מנות של מטבח ישראלי
תענוג צחור לדפדף ב"פשוט בישול" של דונה היי שנותן תחושה של ניקיון ואוויר. המתכונים מוצלחים ופשוטים ויש גם קיצורי דרך מועילים. חבל רק שהטקסט צפוף והפונט זערורי
היא קטנטונת, נמרצת ויש לה ניסיון. השפית אילה ארוך, שפתחה את ביסטרו 'עדנה' בת"א, רק צריכה להתגמש בעניין החמאה והצרפתיות כדי שהמקום יהפוך ללהיט
בחייאת, למי יש כוח עכשיו לארוחה מרובת מנות וערמת כלים? ארוחת הקיץ המושלמת מחכה בקערת ירקות עם חיזוק של גבינות או בשר קר
פעמוני רוח מקנלוני ותחרות אכילת ספגטי לרגלי מגדל פיזה - פסטיבל 'איטליה - אמנות הפסטה' ייערך השבוע ברחבת מוזיאון יהדות איטליה בירושלים
זה נשמע מצוין לאכול קורנפלקס וחלב מועשרים בברזל ובסידן, אבל מסתבר שאין מספיק מחקרים שמוכיחים שהתוספות האלה זמינות לנו ואכן מצליחות להיספג בגוף