לזוכה מאסטר שף יש מסעדת סושי חדשה
לזוכה האחרון של מאסטר שף יש מסעדת סושי חדשה וכשרה, בפרונטו חוגגים השבוע עם יינות בורגון ומנות ספיישל, מסעדת המקדש חוגגת שנה וגם 206 מתחדשת. פותחים שבוע ראשון של אפריל
לזוכה האחרון של מאסטר שף יש מסעדת סושי חדשה וכשרה, בפרונטו חוגגים השבוע עם יינות בורגון ומנות ספיישל, מסעדת המקדש חוגגת שנה וגם 206 מתחדשת. פותחים שבוע ראשון של אפריל
אחרי שנתיים של העדרות מעולם המסעדנות המקומי, השפית יהלומה לוי חוזרת הערב עם המסעדה החדשה שלה - שחקי שחקי; תמצאו שם גרסה מפותחת ובוגרת יותר של המטבח הלבנטיני שלה, או בקיצור - הדור הבא של הביסטרון
המון רעש עשתה פתיחתה של מסעדת זאדה העות'מאנית במלון דריסקו, אבל עם הזמן הבינו בעליה שהתקופה העות'מאנית בארץ חלפה לה, והשף תומר טל, בן טיפוחיו של חיים כהן, נקרא להציל את המצב, ובימים אלו הוא פותח שם את ג'ורג' וג'ון, אז מה אוכלים שם? יש לנו תשובות
תושבי הרצליה והסביבה - תתחדשו! בר קולינרי חדש נפתח בעיר ומציע אוכל מרוקאי אותנטי בגרסה מודרנית וקלילה, כזו שגם נראית יפה על הצלחת וגם מתאימה לקוקטייל, אז איך נשמע לכם קרואסון דג צרפוקאי?
הגל היפני ממשיך לשטוף את רחובות ת"א, והפעם עם בנטויה - מסעדת הבנטו בוקס הראשונה של ת"א, המציעה את הקופסה היפנית המסורתית, אשר סוגרת לכם ארוחה אותנטית שלמה ומשביעה, בהמשך אמורה להיפתח בקומה העליונה של המקום איזקאיה יפנית מסורתית. כל הפרטים
דיינינגס משיקים עסקית סופ"ש מפתה, הדליקטסן מתרחבים לסניפים חדשים, החמוציאדה הישראלית יוצאת לדרך ובראנץ' על טהרת הבורקס. פותחים שבוע של חזרה לשגרה, בלי תחפושות אבל עם הרבה אוכל טוב
שנה וחצי לאחר שפרץ אל חיינו בסערה, רובי - השוקולד העשוי מפולי קקאו ורודים, מתחיל לצוץ יותר ויותר, גלידה משוקולד רובי, קיט קאט עוצר נשימה, והוא אפילו זמין לבשלנים פרטיים. הנה כל הפרטים שצריך לדעת על חומר הגלם הכי מרגש שנתקלנו בו לאחרונה
בתזמון מושלם עם חג פורים, נפתח הערב מתחם הפנטסטיק בת"א, שמציע חווית בילוי שכמו לקוחה מסיפור אגדה, חוץ מאוכל מושקע וקוקטיילים משוגעים, תמצאו כאן עוד שלל אטרקציות שלא תוכלו להישאר אדישים אליהן
ביום-יום אטליז הגליל העליון בכפר קאסם, הוא אטליז לכל דבר, אבל בסופי שבוע הוא הופך לקרנבל בשר משוגע עם מגוון אדיר של נתחי בשר, ירקות על הגריל, בשרים ועופות במעשנת, והכל באווירת חפלה עליזה, חשבתם שרק בת"א עומדים בתור? תחשבו שוב
האינסטגרם ידע לא מעט טרנדים מופרכים, אבל דווקא הטרנד הנוכחי של הפנקייק - סופלה, שהתחיל ביפן (איך לא?) וכבש כבר את שאר העולם, הוא אחד המוצדקים, אז מה הסיפור של הדבר המושלם הזה ואיך אתם עושים אותו בבית? כל התשובות
תשכחו מעיר ההיפים שעולה בדמיונכם כשאתם חושבים על פרדס חנה, אנחנו כבר מזמן הכרזנו עליה כיעד קולינרי לוהט, והיא ממשיכה להצדיק זאת עם כפרה המבורגריה מגניבה שמציעה מנות כמו המבורגר מרוקאי שעושה מחווה לקציצות ברוטב של שישי או המבורגר שופוני מרצועות אנטרקוט
חג פורים מביא עמו שלל של אופציות לחגיגות, החל מסעודות בשרים במסעדות, מנות ספיישל מיוחדות, מסיבות פורים מגניבות, ובעיקר אלכוהול ואוכל עד לא ידע, אז מה אוכלים ואיפה שותים? פותחים שבוע שמח במיוחד
תושבי בולוניה שבאיטליה תומכים במאבקו של ראש העיר שלהם, וירג'יניו מרולה, נגד המאכל המפורסם ביותר של העיר - הספגטי בולונז. מרולה טוען שהבולונז הוא המצאה שלנו ויוצא בקמפיין "אנטי בולונז" במטרה להחרים את המנה המיוחסת לעיר
הרשת בהיסטריה מסרטון שמציג דרך ייחודית - וכנראה נכונה יותר- לאכול אננס. כן, כל הזמן הזה אכלנו אותו לא נכון - וכנראה שאנחנו ממש צריכים להתבייש בזה
חג פורים הוא ללא ספק חג הממתקים, ובשוק האיכרים בנמל ת"א נערכים לקראתו עם פסטיבל מקסים של יצרני ממתקים קטנים, בואו להרכיב משלוח מנות לאנשים שאתם אוהבים באמת
חברת נטורלי השוויצרית משיקה את הדבר הבא בעולם הצמחונות: קבב שעשוי כולו מגבינה, שזכה לשם המתבקש "צ'יבב". מהחברה נמסר שהביקוש גובר ושברצונם לפנות לשווקים נוספים מחוץ לציריך
מוזס משיקים מתחם מציאות מדומה שיעזור לכם להעביר את הדקות בזמן שאתם מחכים להמבורגר שלכם, ירושלים מתחדשת בפיצריה כשרה, קרנבל קולינרי בהוד השרון ועסקיות חדשות ושוות כדאי להכיר, פותחים שבוע חם
בליקמח, בולונז'רי ופטיסרי חדש בת"א, מציע מבחר מסחרר של מאפים, עוגות, ממתקים ולחמים, כולם ללא יוצא מן הכלל בלי קמח, אבל עם הרבה סטייל. לא לנמנעים מגלוטן בלבד
לציון חגיגות יום הפנקייק הבינלאומי שחל השבוע, קבלו מתכון מהיר ופשוט להכנת פנקייק מושלם - ב-2 וחצי דקות בלבד! כן, אם עד היום התעצלתם לפנק את עצמכם בפנקייק בשבת בבוקר - מצאנו לכם פתרון שיחסוך מכם המון טרחה
אחרי שגרמה למאות אנשים לעמוד בתור בשביל גלידה באמצע החורף, ליאור קוקה, נסיכת האינסטגרם בת ה-23, עושה את זה שוב - הפעם עם בית קפה שמציע עוגות רטרו קלאסיות, בורקסים ומאפים, וכמו כל דבר שהיא עושה - זה מצטלם פשוט נהדר
ויכוח "קולני" ברשת שזכה להרבה תשומת לב בימים האחרונים עוסק ב... טוסט. הגולשים לא מצליחים להחליט עד איזו רמה מומלץ לשרוף את הטוסט - ואתם חייבים לשים לדיון הזה סוף
הבנטו בוקס, קופסאות האוכל היפניות המגניבות והמעוצבות, סוף סוף מקבלות מקום משלהן בישראל, ובמיקום מפתיע במיוחד - זכרון יעקב, מי עומדת מאחורי זה, ואיזה חיות אורז תוכלו לדגום? הנה כל הפרטים
באוזריה יחגגו את יום האישה עם שבוע של אוכל נשי וטעים במיוחד, ביא פאן עושים הנחה מיוחדת של 31% לנשים, חיים כהן במסורת חדשה עם דגים טריים, בדיסקו טוקיו יש מנות טבעוניות חדשות, וטשטשוילי, החצ'אפוריה בפשפשים משתפצת ומשיקה תפריט חדש, פותחים שבוע ראשון של מרץ
פתאום קם אדם בבוקר ומחליט להפוך את המסעדה החלבית שברשותו למעשנת בשר, כעת הכירו את בראשית סמוק האוס, מסעדת בשרים כשרה לקרניבורים אמיתיים
אין ספק כי זהו תור הזהב של המסעדות הישראליות בניו יורק, שתי מסעדות שנפתחו לאחרונה בעיר בניצוחם של שפים ישראלים עושות את זה בגדול, כל אחת בדרכה הייחודית, אז אם אתם בתפוח הגדול ומתגעגעים הביתה, הנה שני מקומות להפיג בהם את הגעגועים