במקרה הכינותי מראש: מוצרי מזווה
יש לכם זמן פנוי? למה שלא תכינו כמה מוצרי מזווה, שיקלו עליכם את החיים בהכנות? קונפיטורות, רטבים וממרחים שכדאי שיהיו בבית
יש לכם זמן פנוי? למה שלא תכינו כמה מוצרי מזווה, שיקלו עליכם את החיים בהכנות? קונפיטורות, רטבים וממרחים שכדאי שיהיו בבית
סלטים, פרגיות ממולאות, טלה בשקדים וצימוקים ומאפינס סילאן - השף יוסי שטרית מפשיל שרוולים עם אמו פאני, והשניים מבשלים ארוחת חג מסורתית ועשירה בת 9 מנות
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג: סלטים, פרגיות ממולאות, טלה בשקדים וצימוקים, ולקינוח: מאפינס סילאן ברוטב וניל
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג שכוללת גם מנה חגיגית של בשר טלה רך על מצע בורגול מתקתק
שף יוסי שטרית הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג לתפארת: למנה העיקרית מוגשת שוק טלה מלאה בכל טוב
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג: סלטים, פרגיות ממולאות, טלה בשקדים וצימוקים, ולקינוח: מאפינס סילאן ברוטב וניל
שף יוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בתל אביב הפשיל שרוולים עם אמו פאני, ויחד הם מכינים ארוחת חג ואת המנה העיקרית המנצחת - פרגיות ממולאות בשלל הפתעות
ראש השנה הוא חגם הגדול של הדגים. השף עמוס שיאון מהלנה בנמל קיסריה מכין סנייה בורי, תבשיל מושט חריף, מוסר בלימונים כבושים וסלט של תפוחי אדמה וקוד מומלח
האתגר הכי גדול בארוחת ראש השנה הוא הקינוחים. הקונדיטור אורן בקר מציע מתכונים לקינוחי פרווה מפתים ולא מסובכים שיוצאים כמו בקונדיטוריה
שוברים את הראש איזה פתיחים להכין לארוחת החג? לשף אמיר קרונברג ממסעדת גדרה 26 יש כמה רעיונות לסלטים מיוחדים: חיטה ועשבי תיבול, דגים מלוחים או קולרבי צלוי
מנות ראשונות מרשימות, עיקריות מגוונות, קינוחים, ואפילו אופציה של הזמנת בשלן הביתה, לגיבוי שלפני החג. המעדניות והמסעדות ברחבי הארץ חוסכות לכם עבודה קשה
למי שרוצה לצייד את הילדים בקצת יותר מממרח שוקולד בין שתי פרוסות לחם, קבלו מתכונים ל-5 סנדביצ'ים מושקעים שיעזרו להתחיל את שנת הלימודים ברגל ימין
תשאלו את רותי ברודו וצוות השפים של קבוצת המסעדנות התל אביבית M2R, שעובדים לפני חגים כמו משוגעים. הכל, כדי שבסוף יוכלו המארחות להחביא את האריזות ולציין בגאווה: הכנתי הכל בעצמי
בארוחת החג של אבי לוי ממסעדת "המוציא" בירושלים תמצאו טנזייה מתקתקה מפירות יבשים, פסטייה עם פרגיות, וטחול ממולא שמחכים לו כל השנה
הקונדיטור דודו אוטמזגין חבר לשרון אילון, ויחד הם הוציאו ספר מתכוני אפייה וקינוחים, שכל ההכנסות ממנו יועברו לילדים בסיכון. קבלו רעיונות מהספר, לקינוחי רושם מושקעים לחג
הבמיה היא אמנם קוצנית ורירית, אבל בטיפול נכון מדובר במעדן מלכים. עד ספטמבר היא אתנו, אז מהרו לנצל את הזמן ולהתחיל לבשל
קורה לא מעט בשוק המסעדנות בארץ שהמנה שמוגשת בפועל שונה בתכלית מזו הכתובה בתפריט, כאשר ישנן שלל סוגי רמאויות. אז מה עושים? איך מתגוננים? ועל מי בכלל אפשר לסמוך?
רוצים להתחבר לשורשים? קבלו מתכון מסורתי לקדות - לחם כורדי על הטאבון אשר מגיע בשלל מילויים. הבשלנית תמר יוסף ממושב ירדנה נותנת מתכון
יום העצמאות ההודי חל ממש היום, ולכבודו מעניקה לנו המסעדה ההודית אינדירה בתל אביב מתכון לפאלק פניר: תבשיל צמחוני של תרד, גבינה ביתית ותבלינים
במקום לשכב על ספת הפסיכולוג, יותר ויותר אנשים מעדיפים להפשיל שרוולים, ולבחוש בסירים במטבחו של המטפל. תכירו: טיפול בבישול - הדרך הכי טעימה לגעת במכאובי הנפש
חם לכם? הנה ההזדמנות להתקרר: הכינו את הבלנדרים וערבלו בעצמכם משקאות קפואים ומרעננים של רשת לאביט, מפירות, קפה או תה
כשהשווקים מלאים בפירות קיץ מפתים, אפשר לקנות בכמויות ולהפוך אותם לריבות, כדי ליהנות מהטעמים לאורך השנה. קבלו מתכונים של מרסייה לבקוביץ' ממעדניית לבקוביץ' בת"א
נתחי דג נא עם מקפא ענבים, סלט בורגול עם פירות קיץ, מרק יוגורט עם מלפפונים ונענע - השף יואב בלימן ממסעדת מטבח לילה בת"א מצנן את האווירה
זוהי שעתו היפה של הבזיליקום, מלך עשבי התיבול. תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר מכינה ממנו ליקר, צובעת באמצעותו את הפסטה ומשלבת אותו במאפה ריקוטה וחזה אווז
לרגל שבוע הגורמה ה-19 בו מציעות המסעדות ארוחה מלאה במחיר 89 שקלים, קבלו 5 מנות קיציות במיוחד של שפים מהמסעדות המשתתפות
התאנה היא חומר הגלם הכי סקסי בשוק בשיא הקיץ - קבלו חמישה מתכונים מרעננים עם פרי התאווה של הקיץ לסלט, קרפצ'יו, פסטה, תאנים ממולאות ועוגיות
איקה כהן התאהבה בשוקולד מילדות. בבגרות היא הפכה לשוקולטיירית מצליחה שמייצרת מתוקים בניחוח צרפתי, שעד היום מתרגשת כשמעיסה שוקולדית יוצא טראפל מבריק ומושלם
לכבוד הפסטיבל ההודי שייערך במושב נבטים, קבלו 4 מתכונים אותנטיים וססגוניים מהמטבח הקוצ'יני: קציצות עדשים, כופתאות מטוגנות ופריכות וכדורי סולת ממולאים
בשוק הנמל בתל אביב מציינים את הקיץ בשוק אוכל צבעוני שיתקיים מדי יום שלישי, במסגרתו יוצעו למבקרים מנות על בסיס תוצרת הנמל במחיר 20 שקלים
המצלמה של וואלה! אוכל התלוותה לשף הבכיר מאיר אדוני ביום לחוץ במיוחד, לרגל פתיחת המסעדה הכשרה החדשה שלו בלו סקיי, והמעבר של מסעדת כתית לחלל המזללה
לאורך שנים סבל הבשר הלבן מדימוי בעייתי. הגיע הזמן לזנוח את הדעות הקדומות -השף יונתן בורוביץ' נותן טיפים לבישול עם בשר חזיר ומכין ממנו שניצל עסיסי