מטבח מקומי: ריבת שזיפים ולחמניות כוסמין
לימור תירוש מכינה ריבה מהשזיפים האחרונים של העונה ואופה לחמניות כוסמין חמות כדי שיטבלו בה
לימור תירוש מכינה ריבה מהשזיפים האחרונים של העונה ואופה לחמניות כוסמין חמות כדי שיטבלו בה
אם תשחררו את העוף, הוא יהיה טעים יותר. השף יוגב ירוס מכין שלושה מתכוני עוף אורגניים מלאים בשואו, וגם קינוח שקדים ריחני
דנה מלמד נפרדת מהטור המשפחתי של יום שלישי ונזכרת בעוגה הראשונה שעשתה, עוגת ביסקוויטים שכולכם אוהבים
כריך טוב מתחיל בבשר מצוין (ואולי גם חרדל). הכינו לעצמכם נתח קורנדביף ביתי ממש כמו בדלי אמריקאי
דנה מלמד מערבבת בין שבועות לסוכות ומזמינה את החנווני עודד וייס כדי שיבשל לה ארוחת גבינות מתחת לסכך
אם אתם אושפיזין, אז לפחות תביאו משהו שווה. הנה כמה מנות פשוטות שאפשר להכין כשבאים לסוכה
אווירת החופש המתקרב עשתה לנו חשק למלא את הבוקר של מחר בפינוקים משגעים - בראנץ' מושקע של השף דניאל זך
הוא קטן וערמומי ויכול להתמלא בקלות בקרמים ופינוקים שונים. הטארטלט הוא המארח האולטימטיבי לסוכות
שילוב של טעמים מתוקים ומלוחים מרקיד ללימור תירוש את הנשמה, לכן היא דואגת למלא אותה בקיש בצל
די למרק העוף ולצימעס! משחק הכדורגל של אתלטיקו מדריד נגד ברצלונה היום הביאו אותנו לפנק אתכם במתכונים עם נקניקיות
עד שיגיע יום כיפור הבא, הנה חמש מנות ששווה לחטוא או להסתכסך עם הרופא שלכם בשבילן. יש עוד שנה עד שיגיע הרגע לכפר עליהן
גיל קופטש מתארח אצל דנה, מערבב יהדות בצימעס ומסביר שאם עושים בלאגן כל השנה, צריך לצום יום אחד כדי להידמות לאלוהים
לימור תירוש ממסטלת את הבית בניחוחות קפה, שוקולד ואגוזים, ומשמחת ילדים ואינפנטילים כאחד
המסננת - מטעמים שנתפסו ברשת: קולקציית פרסומות האוכל הכי טובות והזויות שמסתובבות באינטרנט
שנה חדשה, זכרונות ישנים, חבילת טישו חדשה. דנה מלמד מכינה חצילים ברוטב עגבניות נוסח סבא אהרונצ'יק
אדום מבפנים, שחמחם מבחוץ ומת להיכנס לסנדביץ': השף אסי לוי מסביר צעד-צעד איך תקבלו את נתח הרוסטביף המושלם
היי פייב: חמישה סלטי גזר מצטיינים עם תפוחים וקולרבי, חיטה וצימוקים, ענבים וגבינת עזים או שום ושקדים
בישול בארבע ידיים: השף-קונדיטורית רוסלה יונה ודנה מלמד פותחות שנה חדשה בספיישל קינוחים עם טעם של עוד
זה שבחוץ חם כמו אחד, לא אומר שקיבלנו פטור ממנו בארוחת החג. 5 גרסאות מנצחות למרק עוף: פולני, ויאטנמי, תאילנדי, סיני והודי
להיט בראש השנה: הגפילטע של חיים כהן, הכבד הקצוץ של ארז קומרובסקי, האורז של ניר צוק ועוד המון מתכוני חג בשיגעון
הן קטנות, אלגנטיות וטעימות, ולוקח שנייה להכין אותן. עוגות דבש אישיות וחגיגיות עם טוויסט של קפה ושמן זית. מטבח מקומי
דנה מלמד לוקחת נשימה עמוקה לקראת המשפחתולוגיה ובינתיים מנסה להיאחז בפינה החיובית: זה הזמן לעוגת התפוחים של סבתא
מפנטזים על שוק טלה צלויה במרכז שולחן החג? תתעוררו ותתחילו להתלבט: ברוטב מייפל ובירה או במרינדת תפוז ונענע?
קינוח דאווין זריז לערב החג, שמכינים תוך רבע שעה ומחסלים בדקה וחצי: קרם שוקולד, דבש וגרעיני רימון פריכים. מתכון בשלבים
עם צימוקים, בלי פיסטוקים, עם אגוזים ותאנים או היישר משנות השמונים. מצעד עוגות הדבש והתפוחים השנתי
גיא פרץ פותח שנה עם מנות מרוקאיות משופעות לימון כבוש, כוסברה, אריסה, פירות יבשים ותבלינים ריחניים. הפקת מתכונים מיוחדת
שפונדרה, סינטה, פילה, שקדי עגל, פרגיות וחזה אווז רפי אהרונוביץ מגיע למטבח של דנה מלמד עם איטליז שלם בספיישל חגיגי
סביצ'ה לוקוס בטחינה ויוגורט, קציצות בורי עם לימונים כבושים וסינייה של כל מיני דגים טריים. אבי ביטון מבשל שנה חדשה
מטבח מקומי, המדור החדש של לימור תירוש, עושה סיפתח עם רישתה סורית: אטריות עם עדשים, בצל מטוגן ופטה