טעימת יין: עולם חדש מול עולם ישן
אבי אפרתי לוגם מהיינות של רקנאטי ויתיר, האחד מספק יינות עם דגש ים תיכוני, כיפי, קליל ולא יומרני ואילו השני מתאים לאוהבי הז'אנר העשיר והמוחצן
אבי אפרתי לוגם מהיינות של רקנאטי ויתיר, האחד מספק יינות עם דגש ים תיכוני, כיפי, קליל ולא יומרני ואילו השני מתאים לאוהבי הז'אנר העשיר והמוחצן
למרות השם המפוצץ, מנת הטרטר המפנקת לא לוקחת יותר מ-20 דקות של הכנה, ואפילו לא מצריכה כשרון יוצא דופן, כל מה שצריך זה בשר איכותי וטרי ויש לכם מנת שף כמו במסעדה
כל מי שנמצא יום - יום בדרכים יודע שאין הרבה דברים שיכולים לעשות בן אדם מאושר על הבוקר כמו בגט עם חביתת ירק שמנמנה, וסלט ירקות, המונה מצא אחד כזה מוצלח במיוחד
משב הרוח הסתווי שהגיע לאזורנו, הביא עמו גם פתיחה של מסעדות חדשות ומעניינות: מתחם אוכל ולילה חדש במקומה של ננוצ'קה, מיזם אוכל מסקרן של האחים ירזין והמסעדה החדשה של האחים דוקטור. חורף חם יהיה כאן
לראשונה מאז 1989, יום שבתון רשמי בבחירות המונציפליות ביום שלישי ה-30 באוקטובר, אנחנו לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו התחלנו לתכנן מה נאכל כבר מעכשיו, הנה כמה כיוונים אפשריים ועוד כמה אירועים מעניינים שקורים השבוע
הטבית הוא אחד הסימנים המובהקים של החורף הנמצא בפתח, נאור כהן מהשומר 1 חושב שגם לצמחונים מגיע ליהנות מהפינוק החורפי האולטימטיבי ויוצר את הגרסה שלו לחמין העיראקי, שמקבלת טעמים עמוקים בזכות תוספת של פטריות ירדן ופורצ'יני. רק אל תגלו לסבתא
הפלאפל הבלגי שנפתח בשבוע שעבר בראשון לציון שבר את הרשת, והזכיר לנו שמכשיר הוופל שיש היום כמעט לכל אחד בבית, יכול לעשות עוד הרבה דברים, חוץ מהוופל הבלגי הקלאסי - לפניכם 10 רעיונות מקוריים ופריכים
איפה כדאי באמת לשים את הביצים שלכם? מה עושים עם האגוזים, מתי צריך להכניס את השמפניה לקירור, מה עושים עם הקמח שנשאר והסוד הגדול לגבי אבוקדו - מומחית אחסון נותנת טיפים לטעויות שאנחנו עושים עם האוכל שלנו
לכבוד יום הפסטה הבינלאומי שחל היום, נתן לנו השף שגב משה את המתכון למנת הפסטה האהובה עליו - פסטה אליו אוליו עם עגבניות שרי, צ'ילי, צנוברים ועוד הרבה הפתעות
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון חוזר למוסד הסנדוויצ'ים האהוב עליו איציק ורותי ברחוב שינקין בתל אביב, בחיפושיו אחרי הסנדוויץ' הכי טעים, וטועם את כריך סלט הטונה הביתי, שמעלה בו זיכרונות מהעבר
איגרא רמא הוא מקום חיובי בבסיסו, שעושה שימוש בחומרי גלם ישראליים בלבד, היד טובה והמינימליזם חיובי, אבל רגע לפני שאתם רצים להזמין מקום קחו בחשבון שלפעמים זה מרגיש קצת יותר מידי בית ופחות מידי מסעדה
אבי אפרתי טועם מן היינות של יקב גראץ מטוסקנה, השייך לביבי גראץ, יינות מלוטשים ועשויים היטב ששווה לשים עליהם עין
הן מקצרות את הדרך מהבסטה למטבח, מביאות לצלחת את הסחורה הכי טרייה שיש בשוק בדגש על חומרי גלם עונתיים ולא שוכחות להכניס פנימה גם את האווירה השמחה והצבעונית שבחוץ. חמש מסעדות השוק הכי מומלצות
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשביל ליהנות מפסטה טובה לא באמת צריך יום חג, אבל יום הפסטה הבינלאומי שחל מחר הזכיר לנו עד כמה אנחנו מכורים להמצאה האיטלקית המופלאה הזו, אז אספנו עבורכם 3 מתכונים קצת שונים, שמומלץ לכם להכיר
אמנם בארה"ב ובאירופה חוגגים את יום השוקולד הבינלאומי בתאריכים שונים לגמרי, אבל דבר אחד מחבר את כל העולם: האהבה אליו. אז כדי ליהנות קצת יותר מהטעם, הנה כמה דברים שיגרמו לכם לדעת מה אתם מכניסים לפה
במדור החדש נכוון זרקור בכל פעם על בשלן ישראלי אחר, שחשבון האינסטגרם שלו צד לנו את העין בזכות תמונות ייחודיות ויצירתיות אינסופית, כזו שגרמה לנו לרצות לטרוף את הפיד. והפעם - הכירו את המחמיצה הסדרתית: האישה שמחמיצה כל מאכל שנקרה בדרכה ויש גם טיפים ומתכון
יש מנות שבפשטות שלהן טמון כל הקסם. את המתכון למנת האורז עם תבשיל השעועית, שגורם לנו אושר בכל פעם מחדש, קיבלנו מגיל צוברי ממסעדת סאלוף ובניו בשוק לוינסקי והוא קיבל אותו בירושה מסבתו לאה - ושם כנראה חבוי הקסם האמיתי
רוצים להמיר כמויות במתכונים? זה המקום בשבילכם. כדי שתוכלו להכין את המאפה או התבשיל המושלם כדאי להיצמד לכמויות מדויקות. זה אולי נשמע מסובך אבל בעזרת המדריך הבא תוכלו לעשות זאת בקלות
וואלה! NEWS בשיתוף YOLO, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רובנו אוהבים מתוק, ולא קשה להבין למה, ואין ספק שהשוקולד הוא המלך בתחום. השאלה היא עד כמה אתם אוהבים שוקולד ומוכנים ליהנות ממנו כמה שיותר? 9 שאלות, צאו לדרך
לשוטרים האמריקנים יש דונאטס ולישראלים יש פלאפל, לכן כשהמונה מוצא דוכן פלאפל צמוד לתחנת משטרה בנתניה הוא יודע שמצא משהו טוב, אבל שום דבר לא הכין אותו לכזאת מנה בכזה מחיר
כולנו אוהבים גבינה מגוררת שמצליחה לשדרג כמעט כל מנה, אבל האם ידעתם שעד עכשיו עשיתם את זה בצורה לא נכונה? גולשת העלתה סרטון שהלהיב את חובבי האוכל: "עכשיו הכל נראה הגיוני"
אחרי שעולם התרבות עבר טלטלה בשנה האחרונה, בעקבות גל חשיפות של הטרדות מיניות, האם הגיע תורו של עולם המסעדנות לניקוי אורוות? הפוסט שהעלתה דפנה לוסטיג מעורר סערה ויש כמה שפים שלא מתביישים להביע עמדה
תשכחו מכל מה שחשבתם על מתחמי אוכל בקניונים ותתכוננו להתאהב ב"מרקדו" של קניון עזריאלי ראשונים. מתחם אוכל מעוצב ומגניב שיש בו הכל: מגשי סושי ענקיים, המבורגרים מושחתים וגלידות שיצטלמו מעולה לאינסטוש
כתבה פרסומית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לפעמים אנחנו רוצים ליהנות מחטיף טעים וביתי בלי להיכנס למטבח, ועכשיו אפשר ליהנות מחטיפי בריאות מתוקים ואיכותיים עם אותו טעם בדיוק. הכירו את חטיפי home made
סלט עגבניות טרי זה אחד הדברים הכי טעימים שיש, השף של מסעדת השוק השומר 1 משתף אותנו בסוד שלו למתכון מנצח עם עגבניות טריות מרוסקות וגבינה עיראקית מלוחה שנותנת לכל העסק טוויסט מעניין
פרנץ' טוסט בד"כ מקושר אצלנו כפינוק מתוק, אבל בגרסתו המלוחה הוא יכול להוות ארוחת ערב (או בוקר) נהדרת. הנה כמה שדרוגים מעולים לפרנץ' טוסט המלוח שלכם, או כמו שפשוט קראנו לו בילדות - לחם ביצה
המסעדה המדוברת של התקופה פותחת סוף סוף לצהריים, ארוחת בוקר חדשה ומסקרנת ביפו, כולם חוגגים את יום הפסטה הבינלאומי ואיפה יחלקו לכם שווארמה בחינם רק היום? חדשות האוכל
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מעטים הם הזללנים שיכולים לסרב לשניצל חם ועסיסי שיצא הרגע מהשמן הלוהט. לפניכם מתכון שישדרג את המעטפת שלו, ואל תשכחו להגיש עם פירה וקטשופ
שלושה קינוחים צדו את עינינו באינסטגרם השבוע, והמטרה שלנו היא להספיק לסמן עליהם וי בשבוע הקרוב, מציעים לכם לעשות את אותו הדבר
מסעדת משייה של השף יוסי שטרית עלתה הערב באש בעת שהמסעדה מלאה בסועדים, הצוות פינה את המקום ללא נפגעים
עוגת הבננות שאפתה השבוע הדוכסית מייגן מרקל בביקורה באוסטרליה, הזכיר לנו שחוץ מאושיית אופנה, היא גם פודית לא קטנה. את המתכון לעוגת הבננות עוד לא השגנו אבל יש לנו מתכון אחר, שווה לא פחות - לחם משנה חיים. במקרה שלה זה לגמרי עבד
תשכחו מפלאפל הכדורים שהכרתם עד היום ותכירו את הפלאפל הבלגי. המנה שמשגעת את הרשת בימים האחרונים מגיעה מראשון לציון והומצאה בכלל על ידי מקעקע. כל הפרטים פלוס וידאו שהוא צפיית חובה
בסופו של יום עבודה מפרך גם השף הכי גדול, כמו כל פועל, רק מפנטז על סנדוויץ' עמוס כל טוב שביס ממנו שווה יותר מכל מנה במסעדה. השף אבי ביטון יוצא לחפש את הסנדוויץ' הכי טוב בעקבות ההמלצות שלכם ומתחיל בכריך טונה - פריקסה של מקדש הלחמים, ברד סטורי
באמת כיף בבר הבשר לילה, אחלה קונספט ואחלה אנשים, אפשר להעביר שם ערב מהנה ביותר והכל באמת מקסים שם. חוץ מ... האוכל
בעידן שבו יינות בורגון הכה ממותגים עולים כל כך הרבה כסף, רוב הזמן שלא באמת בצדק; ושבו יינות שאבלי מסוימים אינם שווים את חליצת הפקק אבל מחירם נאמד בזהב, יינות ויניירון דה בוסי הם משב רוח מרענן במיוחד.
מדריך מסעדות חדש בשם Truth, Love and Clean Cutlery, מבקש לערער על מדריכי מסעדות ותיקים ומיושנים, כמו מישלן ודומיו ומציג רשימת מסעדות חדשה ומהפכנית אשר שמה במרכז פרמטרים כמו אתיקה, קיימות ואקולוגיה. אז מי הן 10 המסעדות הכי אתיות בישראל?
פינטזתם על בראוניז שוקולדיים ומושלמים עם פריכות משגעת, מצאתם מתכון נהדר, היה נדמה לכם שעשיתם הכל כמו שצריך, והתוצאה - מאכזבת. הנה 6 טעויות נפוצות, שאם תעקבו אחריהן אין מצב שתפקששו את הבראוניז שוב
השזיפים אמנם מככבים בקיץ, אבל דווקא עכשיו כשמתחיל להתקרר מעט בערבים ועוד מעט הם ייעלמו עד לשנה הבאה, הכי מתחשק לנו להכניס את הפרי החמצמץ לעוגות ומאפים שיצבעו אותם בסגול עמוק וסתווי
הטלפון החכם הוא כבר מזמן חברו הטוב של האדם, ועוד יותר מכך של האדם הפודי. הנה שש אפליקציות שכדאי לכל חובב אוכל להכיר, מהאפליקציה שתעשה לכם סיור שווקים ללא מדריך, ועד זאת שתמצא לכם את הקפה הכי טוב בסביבה, ויש גם אחת טבעונית, ברור
השומר 1 הוא אחד מדוכני האוכל האהובים והמצליחים בשוק הכרמל, אל שלל המנות הפופולריות בתפריט הצטרפה לאחרונה גרסה מחודשת של קציצות כרובית טבעוניות בסגנון עיראקי, לא נותר לנו אלא להתחנן למתכון, ברור שהשגנו
המונה חותך מהדרך בשביל החומוס של אחמד סעיד ולא מתחרט לרגע - חומוס פול ופלאפל במילוי חוזר, מעולה לצעירים שלא שבעים אף פעם ולמשפחות בדרך לצפון, לא כואב בכיס ומשביע עד למחרת בבוקר
הבועה התל אביבית מקבלת חיזוק בדמות בית קפה צמחוני - טבעוני חדש עם ארוחות בוקר פוטוגניות, קערות סופר פוד, פרנץ' טוסט שעוד יככב הרבה בפיד שלכם, וכמובן קקטוסים בשביל האווירה
ביום חמישי שעבר נערכה על גג קניון עזריאלי תחרות הפיציולו של ישראל עם למעלה מ-70 שפים של פיצה מרחבי הארץ אשר התחרו על הזכות לייצג את ישראל בתחרות העולמית בנאפולי. הצצה לתחרות הכי טעימה שיש
השף החיפאי האהוב עלינו מגיע לת"א לערב חד פעמי, השף הפורש של דיאנא בערב מחווה ליענקלה שיין באגאדיר והמסעדה שתגיש את המנות המיתולוגיות של קפה תמר. פותחים שבוע בסימן געגוע
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשנדמה שאי אפשר יותר לחדש ולגוון, מגיע עוד מתכון שטורף את כל הקלפים: החיבור בין תפוח אדמה אפוי בתנור עם שום, פרמזן ופטרוזיליה יוצר מעין צ'יפס נימוח בפה שאי אפשר להפסיק לאכול
שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין דרך טובה יותר לקבל את פני הסתיו מאשר עם עוגה מתוקה המחביאה בתוכה תפוחי עץ ואגוזי פקאן ומעליה נשפך קרם טופי משוגע. כמה שהיא יפה ככה היא קלה להכנה
מרכות הלחם ועד צורת התיבול: שף אוסטרלי חושף טיפים יעילים להכנת ההמבורגר הביתי המושלם - כולל הדרך שבה אתם מוסיפים לו קטשופ ומיונז
גם השבוע אכלנו ומיהרנו לרוץ ולספר: ארוחת בוקר זוגית ששווה נסיעה מחוץ לעיר, פיצרייה שכונתית שכיף לשבת בה ומנה ששלחה אותנו רחוק רחוק למזרח
המסעדן רפי בדר, המייסד והבעלים של קפה נואר, הלך לעולמו בגיל 54, אחרי מאבק ממושך במחלת הסרטן. פרידה מהאיש שעשה את השניצל שהתל אביבים הכי אוהבים
שבועיים עברו מאז פתחה שיראל ברגר את OPA המסעדה החדשה שלה בפלורנטין, המבוססת כמעט אך ורק על פירות וירקות בשיטות עשייה שונות וללא מוצרים מן החי. אז מה יש לה נגד המילה טבעונות ומה היא עונה למי שבא בטענות על גודל המנות?