הוקוס קונוס
הבעלים של פלאפל "הקוסם" יפתח ממש בקרוב גלידריה צמודה, שגם תקרין סרטים ותארח אמנים
הבעלים של פלאפל "הקוסם" יפתח ממש בקרוב גלידריה צמודה, שגם תקרין סרטים ותארח אמנים
השפית והשכנה מיקה שרון חוגגת יחד עם עוד חמישה שפים את יום ההולדת של גלידריית אייסברג ורוקחת טעם של גלידה מיוחד משלה. רוני קדר יצאה לטעום
כדי להתחיל להלחם בכמויות הבשר שהכניסה לגוף, נזקקה רוני קדר לחטיף אנרגיה שיתן לה כוח. לעשות או לקנות לעזרת הקרניבורים
שמונה משפחות פתחו לנו שולחן והראו לנו איך הן חוגגות את יום העצמאות
לכבוד יום העצמאות, הפגשנו את השף גיא פרץ ואת חבר הכנסת אילן גילאון לתוכנית בישול מיוחדת. והפעם: איך מכינים את הקבב המושלם
בניגוד למה שאפשר לחשוב, כשהפזמון הישראלי מגיע לשולחן, הוא לא מסתפק בניגוב חומוס. איילת טריאסט עם עשרה ציוני דרך בשירה הקולינרית
המתכונים, הנתחים, המסעדות וכל הדרכים הטעימות והשמחות להעביר את יום ההולדת של המדינה
בגלל המורשת הנופים ציוריים והיזמים היודעים להשתלב במגמות עכשוויות, הפך "קיאנטי קלאסיקו" בטוסקנה לאחד מאזורי היין המשגשגים באירופה. יאיר קורן היה בפירנצה בטעימות מקדימות של יינות קיאנטי קלאסיקו 2
את הגימיק הזה אתם מוכרחים לקחת אתכם למנגל של יום העצמאות, בעיקר אם הוא מתוכנן לערב - קפה בכוסות זרחניות
הנה משהו שלא מומלץ לקחת איתכם למנגל, אבל אם אתם חוגגים עצמאות במזגן, מוס הלימון והג'ינג'ר של ערן ירוחם יקרר אתכם כמו שצריך
רגע לפני יום העצמאות יצא אילן שניג לקצביות המובחרות וחזר עם המתכון למנגל המושלם. לא מומלץ לצמחוניים ובעלי לב חלש
ארבעה טיפים של בשארה חינאווי למנגל מוצלח ביום העצמאות, כולל פינוק לצמחונים
חגיגה של בירות מקומיות בברטלבי, יועזר בר יין חוגגת בפיתה, עמדות מנגל במקום בלב ומסיבה לוהטת בנווה צדק. המסעדות חוגגות את יום העצמאות
אפרת גונן לא האמינה, אבל היא מצאה עצמה יושבת לבד בבית קפה. עוד פרק בסדרת כוס ובחורה
אל תראו לקצב שאתם מבולבלים. רוני קדר והצוות של מסעדת מיט בר מציעים הסברים לנתחים שכדאי לשים על האש (וגם מנות שכדאי לאכול על יד)
לכבוד יום העצמאות, אירח שף גיא פרץ את חבר הכנסת אילן גילאון, שלא נותר אדיש לנתחי האנטריקוט העסיסיים שיצאו מהאש
ת"נ חוגגת עצמאות (אישית, לא מדינית) ומגלה שהתעוזה משתלמת
יקב שורק יארח מחר יריד יין ביתי בהשתתפות של כ-30 יקבים שיציעו יין לטעימה ומכירה
הקוסקוס טייק אוואי "בא לי קוסקוס" מתרחב ופותח סניף נוסף ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב. סניף נוסף בשרון כבר בתכנון
נניח שאת התערובת לקבב תכינו בבית, את החומוס תיקנו בחומוסיה האהובה עליכם, אבל השאלה היא: לעשות או לקנות פיתה?
ב"קפה בופה" החדש יודעים מה ישראלים אוהבים: ארוחות בופה עם המון הפתעות
האנדיב, או עולש בשבילכם הוא נצר מכובד למשפחת השנויים במחלוקת, שמגיעים אל הצלחת. בימים קשים הוא יכול לשמש תחליף קפה, אבל הכי טוב לאכול אותו מקורמל
גל ודניאל ממשיכים במסעם ברחבי אירופה והפעם גל טועמת לראשונה בחייה פיש אנד צ'יפס. איפה? בגיברלטר
המגה שף מצא את עצמו אמש מחוץ לדרוג 100 המסעדות הטובות בעולם, דווקא כשהצ'ילבה שלו זוכה להשגים לא רעים בכלל
אפרת גונן אספה חברים ויצאה לשדרה לערוך מחקר על כוס קפה, התוצאות לפניכם
אחרי שנתיים צבי טריגר אומר שלום עם שניצל שמצופה בפרורי פנקו ועירית ואורז שחייב לקבל יחס מיוחד
ביקור מלא השראה בניו יורק הוביל את עפר יגר לפתוח במטבח הבייתי את קאפקייקס ומשם היא שולחת עוגות חמודות לפי הזמנה
טעים כמו בארץ, נראה כמו סטארבאקס. חומוס ברדרס הלונדונית מגישה את הממרח האהוב בנקודה הנכונה על הסקאלה שבין מגורען לקרמי. הבעיה מתחילה בפיתות
נמצאים בקוטב הצפוני או בעיר אירופאית אפורה וחייבים קפה טורקי? הזמינו את הערכה הבאה
שף עומר מילר פותח שולחן במדור חדש שכולו בישול ישראלי. ואי אפשר לפתוח בלי כמה סלטים טריים ומעוררי תאבון
ערן ירוחם מכין סופלה שוקולד חגיגי. קינוח מושלם, שנאפה במהלך הארוחה. זה בהנחה שיש לכם עוד כוח לארוחות אחרי החג
הסאן חושף כי השף בעל הפה הגדול מוכר במסעדות היוקרה שלו אוכל מוכן וזול. גם המצב הכלכלי שלו לא משהו
חיים ביתן יצא לטיול שחרור בכנרת ולקח עימו כל מה שמסמל חופש. נרגילה שש-בש וקפה
מה קורה כשהזוגיות מתחילה בקפה ומתקדמת מהר מידי?
מפגש עם משפחה איטלקית בחג שולח את דנה מלמד הישר לזרועות רב מכר משובח ומרוב תשוקה לארץ המגף היא מכינה לזניה
סניף חדש של לה צ'אמפה שנפתח ברחוב הארבעה בתל אביב יתמחה בהגשת סי פוד לצד בקבוקי הקאווה
מוקפת בעדר של זכרי אלפא התיישבה גלי רבינק על הבר של מסעדת הדסון ללמוד דבר או שנים על בשר בסדנה של השף עמיר אילן
חברת פיליפס מגלה אחריות וקוראת להחזיר מכונות קפה דולפות
התגעגעתם? ברור. הלחם חזר להיות חוקי. אפשר ללוש ולחכות לתפיחה ואפשר לשלם מחיר מופקע במאפיית בוטיק. לעשות או לקנות לחם?
גם אנחנו חוגגים מימונה עם הצעות למאכלים שיעשו לכם גוד לאק, זכרונות של אביב משה ואייל לביא מהמימונות הפרטיות ומתכונים של גיא פרץ למתוקים מרוקאים
לכבוד השרב והאביב, אייס-קפה שתמיד תוכלו להכין בכל מקום
היישר ממגדל לוהט בניו יורק, כמנה עיקרית או כתוספת, צבי טריגר מגיש תבשיל כרובית ותפוח-אדמה בגאראם מסאלה
הנה רעיון לארוחת החג השני: ערן ירוחם מציע קציצות דג ברוטב עגבניות וחלב קוקוס
אל תקראו להם רשת, אבל הסניף השלישי של לאביט נפתח השבוע בצפון דיזינגוף. גם הפסטילאביט המסורתי יצא לדרך
החלטנו להפסיק לנסות להתחכם וללכת סחור סחור. קבלו חמישה מתכונים עם הקרקר הרישמי של חג הפסח
איתי יצא לטיול עם שלושה חברים, ברגע ספונטני ללא גזייה, התחשק להם כוס קפה טובה
אפרת גונן החליטה לברר את כל עניין היחסים בבית הקפה השכונתי ונפגשה עם ארבעה בנים לשיחת נפש
דנה מלמד מזהירה שהיא עלולה להפוך בקרוב לצמחונית. עד שזה יקרה, קבלו מתכון לבף בורגיניון מושחת לשבת
הוא חותך אותה כמו סבתא וסלט המנגולד והסלק הוא וריאציה לתוספת של אמא
עוד כמה שעות תסיימו לעכל את ארוחת החג. זה בדיוק יהיה הרגע שיבוא לכם משהו מתוק ליד הקפה או התה. כאן מגיעה הדילמה: עשות או לקנות עוגיות פסח?