האם תצליחו לנחש איזו ארוחת בוקר מגישים בכל מדינה?
עם נקניקיות, ביצים או דייסה - הארוחה החשובה ביותר של היום משתנה ממדינה למדינה. האם תצליחו לשייך את המדינה לארוחת הבוקר האופיינית לה?
עם נקניקיות, ביצים או דייסה - הארוחה החשובה ביותר של היום משתנה ממדינה למדינה. האם תצליחו לשייך את המדינה לארוחת הבוקר האופיינית לה?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בזמן שהיא מגישה לכם קינוח שוקולד ובוטנים מ-3 מרכיבים ללא אפייה, נעמה נויהאוז חולקת זכרונות מתקופת ההריון וגידול הילדים ומסבירה מתי הבינה שלא צריך להאכיל אותם כל הזמן
בחום של שיא הקיץ התנחמנו במנות הענק של גמברינוס באשדוד, בשילוב המושלם של לחם ובשר של איש טבח במחנה יהודה, ובציפייה לפתיחתה - סוף סוף - של מסעדה מעולה באמת באילת. כל מה שאהבנו החודש במסעדות
המגזין הנחשב ביזנס אינסיידר פירסם השבוע את רשימת 25 הערים השוות לפודיז ברחבי העולם - לצד ערים כמו בנגקוק , פריז וניו יורק התברגה גם תל אביב לרשימה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מלח עוזר להוציא את הטעמים, גם בעוגות שוקולד. מיקי שמו מלמד להכין עוגת שוקולד בחושה עם מלח ים קראנצ'י. אין מה לפחד - זו לא עוגה מלוחה, זו פשוט עוגה נפלאה
יתרונותיה של קימל בגלבוע של השף שאול בן אדרת הם מיקומה, בנוף המרשים הניבט ממנה ומנותיה הנדיבות כמותית. מבחינת איכות האוכל, הבינוניות, הממוצעות וההתאמה לכו-לם חוגגות. אולי זה סוד ההצלחה שלה
בשלושה חודשים בלבד, הספיק השף יונתן רושפלד לפתוח את מסעדת ארוחת ערב, להיפרד לשלום מקבוצת המסעדות שכללה את הרברט סמואל וטאפאס אחד העם, ולהודיע על פתיחתן של שתי מסעדות חדשות במיקומים מפתיעים
הצמד השבדי בעונה הנוכחית של מאסטר שף קיבל מאתנו משימה: לבשל מנה שבדית במקום הכי אותנטי - המטבח של איקאה. אייל גרש ומישה לדרמן נענו לאתגר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנת הפתיחה הפופולרית ביותר במסעדת "חדר האוכל" של השף עומר מילר היא קרם החצילים, העשוי מארבעה חומרים בלבד ועוד שניים לקישוט. מעכשיו תוכלו להכין בקלות גם בבית
אחרי חודשים של ציפייה שוק האוכל המקורה הגדול בישראל נפתח היום במתחם שרונה בתל אביב. הצצה לפתיחה החגיגית של אירוע האוכל הגדול של השנה
חברת מזון לחיות מחמד גייסה אנשים למבחן טעימה עיוורת והגישה להם המבורגר, טאקו וספגטי - בלי לחשוף בפניהם את המרכיב הסודי. רק אחרי שסיימו מהצלחת - נודע להם שהם אכלו את המזון של הכלב שלהם. תראו איך הם הגיבו
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כנפי עוף בתנור הם אחד המאכלים האהובים על חובבי העוף. הגרסה התאילנדית שלו משתמשת ברטבים ותבלינים המוסיפים עקיצה שעושה את המנה להרבה יותר מעניינת וטעימה
המונה מגיע לבני ברק ומתמוגג מהאוכל של יעקב שמציע פתרון משתלם לכל סועד, וטורף אצלו קציצות וקוסקוס אוורירי בצלחת ענקית, סלטים ושתייה ב-35 שקלים בלבד
למי שרוצה לחגוג את הרומנטיקה של ט"ו באב בארוחה טובה, מציעות המסעדות שלל מבצעים, ארוחות מיוחדות, יין מבעבע ועוד הפתעות מצפון ועד דרום
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עוגה מפתיעה גם במתקתקות הגבינה ובחמצמצות הלימון המרעננים, וגם בדרך בה מונח הבצק בתבנית כדי ליצור מאפה שמושכים ממנו חתיכה, ואוכלים, כפי שמרמז שמה
טרנד אמריקאי חדש מציע שנאכל מאכלים מסוימים ונימנע מאחרים, על פי המזל שלנו. אז מה מומלץ לבני כל מזל לאכול?
באירועים חגיגיים באמת מכינים במטבח המרוקאי את הטנזייה, תבשיל בשר מתקתק עם רוטב סמיך שמתבשל בכלי חרס מיוחד. כך תכינו אותו בעצמכם, צעד אחר צעד
מחר תצטרף ישראל לעשרות מדינות בעולם שבהן פועל המותג הפריזאי הנחשק פושון, ותציע מבחר מסחרר של מקרונים, פרלינים ואקלרים צבעוניים שיגרמו לכל אחד להרגיש כמו ילד בחנות ממתקים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כולם אוהבים שקשוקה, אבל יש מי שאוהב אותה חריפה, ויש מי שאוהב את הביצה שלו כמעט נאה או כמעט קשה, ותמיד יש את זה ששונא כוסברה. אורלי פלאי מציעה טריק לצאת מזה בשלום
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קרמבו הוא לא רק מאכל של חורף. מיכל בוטון מכינה אותו בגרסה הקפואה בקיץ ומגלה שאם רק מכינים את מילוי השוקולד יום קודם לא מדובר בהתעסקות גדולה מדי
בעלי רשת גוצ'ה מציגים לכם את המרענן הרשמי של הקיץ, על טהרת הים: דה אויסטר - מקום חדש בת"א שמציע שלל אויסטרים קרירים, פירות ים ודגים נאים
בראנצ'ים חדשים בבנדיקט, מנות חדשות באגאדיר, מסיבת רחוב פריזאית ברובע השישי ועוד מבחר מנות חדשות ומבצעים במסעדות ברחבי הארץ. איפה אוכלים השבוע?
כדי לשבור צומות כמו שצריך מומלץ להתחיל במשהו מתוק. 6 מתכונים לקינוחים שיעזרו לכם לחזור לשגרה אחרי צום ט' באב
בלונדון נפתח בימים אלה פופ אפ "שובר שורות", שמעוצב ממש כמו הקרוואן שבו וולטר ווייט וג'סי בישלו את המת' המפורסם. ויש גם קפה ברייקינג בד באיסטנבול
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי שום מאמץ יצאו לכם עוגיות פפיון נהדרות שיעסיקו את הילדים בחופשה. נעמה נויהאוז אופה לשבת ונזכרת באבא שלה ובילדותה בקיבוץ
התור שמשתרך היום מאחורי דוכן המזון הקטן בקצה הרחוב הוא לא בהכרח פונקציה של איכות האוכל. למה דווקא האוכל הפך לכוכב הבלתי מעורער של הרשתות החברתיות ומה זה עושה לתעשייה?
מסעדת היוקרה מול ים שבנמל תל אביב, שנחשבת לאחת המסעדות הטובות בישראל, נשרפה הלילה כליל וספגה נזקים כבדים. בן מחרובסקי: "זהו יום נוראי למשפחת מול ים"
מחקר חדש שנעשה בבריטניה מגלה שבשנתיים האחרונות הוכפל מספר השולחנות שהוזמנו במסעדות עבור אדם אחד בלבד.מה גרם לשינוי?
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כדי שיהיו טעימות הן חייבות להיות פריכות מבחוץ ואווריריות מבפנים. מיקי שמו מלמד, שלב אחר שלב ומעניק טיפים לפחזניות ביתיות מושלמות במילוי קרם וניל ובציפוי שוקולד
בקוואטרו, החדשה של אביב משה, יש טעם וריח חזקים של טכניות שהמסחריות מובילה אותו. כשהאמנות ואהבת האוכל נדחקות הצדה, הסועד יוצא בתחושה שניצלו אותו
אבי אפרתי לוגם את יינות קינטה דה פלאדה ולואיש פאטו מפורטוגל ומתרשם מיינות איכותיים מאד המתומחרים בשפיות ראויה לציון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
האורז המטוגן עם ירקות ורצועות עוף מלווה את "ג'ירף" הרצליה כבר שנים. כעת מתפרסם כאן לראשונה המתכון למנה הפופולרית, שלא צריך להכין בשבילה שום דבר ליד
אחרי שגילו את האומאמי, חוקרים גילו לאחרונה טעם נוסף - טעם השומן. אז איך הוא יעזור לפתור את בעיה ההשמנה בעולם?
לחובבי הבשרים יש כעת כתובת חדשה - מירנצ'ו, מסעדה יפואית דרום אמריקאית שמציעה בשרים ודגים על הגריל וחומרי גלם אקזוטיים כמו עלי בננה ותירס סגול
למרות קיומה של קהילה לא קטנה בארץ, הקולינריה הארמנית כמעט ולא באה לידי ביטוי במחוזותינו. הצצה נדירה לאחד המטבחים המרתקים של איזור הקווקז
השף מכוכב המישלן מושיק רוט, הוא ולא אחר, סייע לעצב את תפריט העגבניות החדש והצמחוני של רשת מקדונלדס. התוצאה - מפתיעה
מי אמר שאין מה לאכול בים המלח? במקום הנמוך ביותר בעולם מוצא המונה פלאפל מצטיין, מתובל בדיוק וידידותי לילדים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
זהו מתכון למאפה רושם שמכינים בקלי קלות. שילוב של בצק עלים חמאה קראנצ'י ודק עם סלט הקפרזה המפורסם יסדר לכם ארוחה מהירה
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בשורה לשומרי הכשרות: בקרוב ייפתח בתל אביב Addict - דיינר בשרי בסגנון אמריקאי שישים דגש בעיקר על המבורגרים מגוונים שנטחנים במקום
כשפיצה דומינוס מפנקים בתוספות אנחנו נזכרים באיך הפיצות באמת היו פעם, סוכריות הג'לית מעוררות נוסטלגיה, ודוגמאות סותרות לשילוב שני מוצרים ביחד - בשוקו כושל ובגלידה מנצחת. כל מה שחדש על המדף
כשמגיעים הביתה אחרי שהייה ממושכת בחום כל מה שמתחשק זה משקה קר ומתוק. קבלו 3 מתכונים לשייקים מרעננים שישמחו מבוגרים וילדים כאחד וירוו את הצימאון
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
פטנט פשוט במהלך האפייה יהפוך את הטורטייה לכיס בצק שאפשר למלא בקלי קלות. אורלי פלאי מציעה לבנות בחופש הגדול תחליף זריז לדוריטוס ולביסלי: מסיבת טאקו מקסיקנית עם עוף, שעועית וסלסה
אחרי ארבע מסעדות בתל אביב, פותחת קבוצת כתית בסתיו הקרוב מסעדה חמישית, במתחם הגולף בקיסריה
המקום החם של הרגע ממחיש בצורה הטובה ביותר את מה שקורה היום בקולינריה הישראלית. קצבייה משובחת ששמה את חומרי הגלם במרכז ומגישה לכם מנות בשר מעולות בתמחור שפוי
לא רק קינוחים אפשר להכין עם הפרי האדום של הקיץ. השף נתי שפריר ממסעדת פרסקו משתולל עם דובדבנים ומכין מהם מרק, קדירות ואפילו ליקר
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בצק פריך ומלית קרם לימון נפלאה ללא ביצים. רות אוליבר אופה טארט מעלף ביופיו שמשתלב מצוין עם פירות יער, קצפת ונשיקות מרנג
מחקר חדש ומפתיע קובע: ילדים שצופים בדמויות מצוירות שמנות נוטים לזלול פי שניים יותר מעוגיות וממתקים מילדים שצפו בדמויות רזות
האיטלקים לא קנאים רק לפיצה ולפסטה אלא משוגעים גם על קפה טרי ומשובח. ביקור בצפון מזרח איטליה, בעיירה טריאסטה שבה תרבות קפה מסורתית ו-4 בתי קפה שחייבים לבקר בהם
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במקום להילחם בו, בסוף השבוע מותר ואף רצוי להיכנע לאוכל שהכי אוהבים. נעמה נויהאוז אופה חיתוכיות בצק פשוטות ומהירות להכנה, במילוי השילוש הקדוש של חמאה, ריבה וחלבה